Hirdetés
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Egykezes zongoradarab a Vivotól
- Két új egyszerűbb Qualcomm rendszerchip érkezik
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Directors
senior tag
Sziasztok!
Van egy toshiba satellite l300 20l gépem. Használtan vásároltan nem olyan régen. A processzora nem az eredeti volt benne. Most egy Genuine Intel cpu 575 2GHz volt benne. Nem az eredeti memória van bennem hanem egy Nanya 2Gb 667MHz.
Most a napokban rendeltem hozzá egy eredetileg is bele való Intel® Pentium Dual-Core™ T3400 2,16 procit. Most hogy beletettem betöltött a win7 majd egy kis idő múlva (kb. 2 perc) lekapcsolt majd magától bekapcsolt és végtelen ciklusban ezt csinálta.
Mondom oké akkor bios default. Akkor már a win logónál befagyott. Akkor windows újratelepítés. Sajnos a windowst se tudtam feltenni mert a winyó formázása közbe vagy, mikor arra kerül a sor hogy kiválasszam hová telepítek kikapcsol majd vissza.
Gondoltam akkor lehet a winyó a rossz. HD sentinellel ránéztem de 99%-os, na meg a Genuine procival prímán működött.Csináltam MemTest86 egy cd-ről bootolható tesztet. Nem dobott hibát.
Ja mikor a procit kicseréltem akkor szépen letakarítottam és újrapasztáztam az egészet. Már többször ránéztem a proci foglalatra és a most vásárolt CPU-ra is hogy a lába egyenesek-e ,és azok.
Szerintetek mi lehet a probléma ? Lehet hogy ez a proci nem fogadja el ezt a memóriát ? Vagy rossz az alaplap, esetleg a most használtan vásárolt eredetileg belevaló T3400-as proci a rossz ?
Amúgy visszatettem a Genuine procit és azzal most telepíti is felfelé a windowst.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Építő/felújító topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Nintendo Switch 2
- Mikrotik routerek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Tőzsde és gazdaság
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB Rampage SHIVA A-Data 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 11700 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060 Ti OC 8GB Zalman Z1 PLUS ADATA 600W
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB Natural Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 14 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku : 87%
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Pyttawrx