- Megvan, milyen chipet használ a Pura 80 Ultra
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Macrodroid
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
Új hozzászólás Aktív témák
-
Directors
senior tag
Sziasztok!
Van egy toshiba satellite l300 20l gépem. Használtan vásároltan nem olyan régen. A processzora nem az eredeti volt benne. Most egy Genuine Intel cpu 575 2GHz volt benne. Nem az eredeti memória van bennem hanem egy Nanya 2Gb 667MHz.
Most a napokban rendeltem hozzá egy eredetileg is bele való Intel® Pentium Dual-Core™ T3400 2,16 procit. Most hogy beletettem betöltött a win7 majd egy kis idő múlva (kb. 2 perc) lekapcsolt majd magától bekapcsolt és végtelen ciklusban ezt csinálta.
Mondom oké akkor bios default. Akkor már a win logónál befagyott. Akkor windows újratelepítés. Sajnos a windowst se tudtam feltenni mert a winyó formázása közbe vagy, mikor arra kerül a sor hogy kiválasszam hová telepítek kikapcsol majd vissza.
Gondoltam akkor lehet a winyó a rossz. HD sentinellel ránéztem de 99%-os, na meg a Genuine procival prímán működött.Csináltam MemTest86 egy cd-ről bootolható tesztet. Nem dobott hibát.
Ja mikor a procit kicseréltem akkor szépen letakarítottam és újrapasztáztam az egészet. Már többször ránéztem a proci foglalatra és a most vásárolt CPU-ra is hogy a lába egyenesek-e ,és azok.
Szerintetek mi lehet a probléma ? Lehet hogy ez a proci nem fogadja el ezt a memóriát ? Vagy rossz az alaplap, esetleg a most használtan vásárolt eredetileg belevaló T3400-as proci a rossz ?
Amúgy visszatettem a Genuine procit és azzal most telepíti is felfelé a windowst.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell WD19S / 180W adapter
- Eladó gyári Lenovo laptop töltők és töltőfej átalakítók
- Eladó gyári Dell laptop töltők és töltőfej átalakítók
- BAZÁR Laptop Notebook billentyűzet BILL használt és új 1hét garancia POSTA ON
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H5 Flow RGB 650W
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest