Hirdetés
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Netfone
- Sok földi jó került a Redmi K90-be is
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- iPhone topik
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
Új hozzászólás Aktív témák
-
Directors
senior tag
Sziasztok!
Van egy toshiba satellite l300 20l gépem. Használtan vásároltan nem olyan régen. A processzora nem az eredeti volt benne. Most egy Genuine Intel cpu 575 2GHz volt benne. Nem az eredeti memória van bennem hanem egy Nanya 2Gb 667MHz.
Most a napokban rendeltem hozzá egy eredetileg is bele való Intel® Pentium Dual-Core™ T3400 2,16 procit. Most hogy beletettem betöltött a win7 majd egy kis idő múlva (kb. 2 perc) lekapcsolt majd magától bekapcsolt és végtelen ciklusban ezt csinálta.
Mondom oké akkor bios default. Akkor már a win logónál befagyott. Akkor windows újratelepítés. Sajnos a windowst se tudtam feltenni mert a winyó formázása közbe vagy, mikor arra kerül a sor hogy kiválasszam hová telepítek kikapcsol majd vissza.
Gondoltam akkor lehet a winyó a rossz. HD sentinellel ránéztem de 99%-os, na meg a Genuine procival prímán működött.Csináltam MemTest86 egy cd-ről bootolható tesztet. Nem dobott hibát.
Ja mikor a procit kicseréltem akkor szépen letakarítottam és újrapasztáztam az egészet. Már többször ránéztem a proci foglalatra és a most vásárolt CPU-ra is hogy a lába egyenesek-e ,és azok.
Szerintetek mi lehet a probléma ? Lehet hogy ez a proci nem fogadja el ezt a memóriát ? Vagy rossz az alaplap, esetleg a most használtan vásárolt eredetileg belevaló T3400-as proci a rossz ?
Amúgy visszatettem a Genuine procit és azzal most telepíti is felfelé a windowst.
Új hozzászólás Aktív témák
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Házimozi belépő szinten
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Elektromos autók - motorok
- Vicces képek
- Házimozi haladó szinten
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bontott, vadiúj, SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgarancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i3-8145U I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Pyttawrx