- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Google Pixel topik
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Beárazták az projektoros Ulefone-t
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- eSIM, a kártyamentes szabadság
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Directors
senior tag
válasz
zsolt19900 #13323 üzenetére
Csinálj egy képet a CPU-Z progival, Motherboard fül alatt.
Így a többiek jobban tudnak segíteni. -
Directors
senior tag
válasz
Thunderzolee #13113 üzenetére
Áhh, így már értem. Köszönöm!
-
Directors
senior tag
válasz
Thunderzolee #13111 üzenetére
Mely értékekből látod hogy régi a HDD ? Mire kell figyelni ? Azt tudom hogy jó ha 1 tányéros, illetve legalább 8Mb a puffer mérete, és minimum 5400-as a fordulata.
-
Directors
senior tag
válasz
Thunderzolee #13080 üzenetére
Sziasztok!
Kinéztem magamnak most egy gépet, de előtte szeretnék tanácsot kérni.
Mennyire lenne alkalmas a következő gép netezésre, filmnézésre, youtubozásra HD.
Athlon II X2 P360 Nem túl gyenge ez a proci ? Milyen procikat fogad még amúgy a gép ? Van értelme esetleg nagyobbat beletenni ? Vagy az már nem hozna gyorsulást ?
4Gb DDR3 ram
120Gb Samsung HM121HI
A VGA-ól és a chipsetről bővebb infó a képen. [kép] -
Directors
senior tag
válasz
Thunderzolee #13080 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm a türelmed és segitségedet.
Meglátom még hogy mi is legyen. A gép amit mondtam maga 25 ezer Ft. Ìgy lehet hogy inkább már azt kellene preferálni.
-
Directors
senior tag
válasz
Thunderzolee #13078 üzenetére
Így már világos. Akkor a merevlemez a hibás a dologban. Amúgy ha már olyan gyors lenne a gépem mint a HP, amibe közel azonos CPU van, csak sata HDD-vel szerelt, az már teljesen elég lenne nekem. Sajnálom hogy ez IDE csatis csak. Nem SATA.
Köszönöm a segítségedet.
-
Directors
senior tag
Sziasztok!
Van egy ASUS A9RP laptopom amit elég lassúnak érzek. 2Gb 667MHz ram van benne és T7400 proci.
Chipset információit a képen látjátok. Ez elvinné a 800Mhz ramot ?
Nem tudom amúgy miért ilyen lassú. Winyó (HTS421260H9AT00 55 GB) lenne a gond ?
[kép]Amit napokban tuningoltam gépet az sokkal jobban megy. Egy HP 530-as. T7200 CPU, SATA HDD, 3Gb 667MHz ram.
E két gép között mi lenne az óriási különbség amitől ennyire jobbnak érzem a HP-t?
Ezen kívül szemezgetek még egy géppel amit ha minden kötél szakad megvennék ha ti is úgy látjátok hogy érezhető különbség lenne a jelenlegivel szemben. Az egy T9600 CPU-val szerelt 320Gb winyó és 4Gb memóriával rendelkezik. Intel GM45 chipes.
-
Directors
senior tag
válasz
Thunderzolee #13061 üzenetére
Szia!
945-ös chip volt benne. Szépen felismerte és futott vele a T7200 proci. 3Gb memóriával próbáltam és azt is vitte. Nagyot csodálkoztam milyen jó kis használható gép lett belőle. Két másik gépbe is tettem ilyen procit, igaz azokba csak 2 Gb memória ment és azok jelentősen lassabbak voltak. Érdekes mindenesetre. Sok dolog befolyásolja a gyorsaságot.
Köszi a segítséget!
-
Directors
senior tag
válasz
Thunderzolee #13061 üzenetére
Köszi! Ha megkaptam rá a választ írok.
-
Directors
senior tag
Sziasztok!
HP 530-as laptopba mely procik mennek bele ? Jól látom hogy az "M" procikat kezeli ? Vajon T7200-ast kezeli még ? Most M 520 van benne. Memóriából maximum menyit kezel ?
Ha jól látom akkor intel gme 945 lapkészlettel szerelt.
-
Directors
senior tag
válasz
Directors #13013 üzenetére
Egy kis fejlemény. Arra rájöttem, hogyha a gép wifijét kikapcsolom akkor nincs fagyás. Wifi usb adaptert radugtam, és ìgy van net is, és tudom frissìteni mind a windowst, mind a vìrusirtòt. Nincs fagyás.
Driver hiba miatt fagyna be a gep ?
Szerintetek mi lehet a hiba ?
Egyedul a vga drivert kellett feltenni. Amugy nem jelez ismeretlen drivert az eszközkezelő. Felkellene esetleg mást is tennem ?
-Atheros ar5005g vezeték nélküli adaper van beleépítve.
-Via Rhine 2 compatible fast ethernet adapter még. -
-
Directors
senior tag
Sziasztok!
Adott egy Fujitsu siemens amilo pro v3515-ös gép amibe Celeron M 450 cpu volt.Beletettem próbára egy T7400 procit. Ment is vele szépen de visszacseréltem egyből az M 450-esre.
Ma újra hozzám került a gép hogy tegyek már bele egy T7200-as procit. Bele is tettem, de mióta beletettem ezt a cpu-t azóta se kép se hang. Csak zúg a venti. Elpusztítottam a gépet örökre ezek szerint a T7200-al? Egyik cpu-val sem megy azóta. -
Directors
senior tag
Sziasztok!
Adott egy Fujitsu siemens amilo pro v3515-ös gép.
Jelenleg egy Intel celeron M 450-es proci van benne.A CPU-Z progit feltettem és a Motheborad fül alatt a chipsethez azt írja hogy VIA P4M900/VN896/PT890
Aida progival pedig azt írja északi híd VIA VN896.Ebbe a gépbe belelehet tenni egy T3400-as CPU-t ? Vagy nem javasolt ? Egyáltalán működne vele ?
Előre is köszi a segítséget!
-
Directors
senior tag
válasz
Thunderzolee #12415 üzenetére
Köszönöm szépen! Ezer hála
-
Directors
senior tag
Sziasztok!
Asus A9Rp laptop
Lapkészlet ati radeon xpress 200m
ASUS A9000RP alaplapba mely processzorok üzemelnek ? Valaki tudna nekem linket adni ? Azt tudom milyen foglalatú csak hogy melyek kampatibilisek.
Illetve ennek a winyója satas ?
Mennyire bővíthető a memóriája,2Gb max? -
Directors
senior tag
Köszi!
Viszont most észre vettem ha akrsiról megy a gép akkor semmi baja nincs neki.
Viszont ha az utángyártott töltőt dugom rá akkor vagy egyből, vagy pár mp múlva vagy újraindul vagy fehér képernyő és aztán már csak a kikapcsolás majd a visszakapcsolás segít.
Lehet betervezek egy táp cserét. Hátha csak ez a baja. Szerinted is megadhatja ez magát ? -
Directors
senior tag
Sziasztok!
Van egy toshiba satellite l300 20l gépem. Használtan vásároltan nem olyan régen. A processzora nem az eredeti volt benne. Most egy Genuine Intel cpu 575 2GHz volt benne. Nem az eredeti memória van bennem hanem egy Nanya 2Gb 667MHz.
Most a napokban rendeltem hozzá egy eredetileg is bele való Intel® Pentium Dual-Core™ T3400 2,16 procit. Most hogy beletettem betöltött a win7 majd egy kis idő múlva (kb. 2 perc) lekapcsolt majd magától bekapcsolt és végtelen ciklusban ezt csinálta.
Mondom oké akkor bios default. Akkor már a win logónál befagyott. Akkor windows újratelepítés. Sajnos a windowst se tudtam feltenni mert a winyó formázása közbe vagy, mikor arra kerül a sor hogy kiválasszam hová telepítek kikapcsol majd vissza.
Gondoltam akkor lehet a winyó a rossz. HD sentinellel ránéztem de 99%-os, na meg a Genuine procival prímán működött.Csináltam MemTest86 egy cd-ről bootolható tesztet. Nem dobott hibát.
Ja mikor a procit kicseréltem akkor szépen letakarítottam és újrapasztáztam az egészet. Már többször ránéztem a proci foglalatra és a most vásárolt CPU-ra is hogy a lába egyenesek-e ,és azok.
Szerintetek mi lehet a probléma ? Lehet hogy ez a proci nem fogadja el ezt a memóriát ? Vagy rossz az alaplap, esetleg a most használtan vásárolt eredetileg belevaló T3400-as proci a rossz ?
Amúgy visszatettem a Genuine procit és azzal most telepíti is felfelé a windowst. -
Directors
senior tag
Sziasztok!
Ebbe a gépbe beletudom tenni az Acer aspire 5535 gépből kibányászott HHD-t és a memóriát ? Kompatibilis a kettő ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest