- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Magyarított Android alkalmazások
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ðávid
aktív tag
Sziasztok!
Van egy Toshiba Satellite C855-ös laptopom, amit annak idején viszonylag olcsón (55 ezer Ft) sikerült megvennem Celeron B815-ös processzorral. Annyi a szépséghibája csak, hogy a kijelzőn van 5 rossz pixel, illetve nem volt benne merevlemez. A rossz pixelek különösebben nem zavartak eddig, SSD-t meg vettem korábban, így azt beletettem. Amit azóta még költöttem a gépre: i5 2540M processzor (19 ezer Ft), 4 GB RAM (5 ezer Ft). Így jelenleg a következő a konfiguráció:
i5 2540M
8 GB RAM
Intel X25-V SSD
HM76-os chipkészletA kérdéseim a következők:
Érdemes lenne még egy processzor csere? Gyakorlatilag csak két modell jöhet szóba: i7 3612QM vagy 3632QM, bár gyanítom, hogy inkább csak az első, mert az az olcsóbb és talán elérhetőbb.Elképzelhető, hogy a gép képes kezelni 16 GB RAM-ot? Ugyan a gyártó maximum 8-at ad meg az adatlapon, de ez nem tudom, hogy valóban korlátozásra került-e valahogy.
Lehetséges a HD felbontású panelt kicserélni Full HD-re? Vagy ezt is korlátozhatja a gyártó?
Jelenleg SATA 2-es az SSD-m. Azt hogyan tudom leellenőrizni, hogy a gép alaplapi csatlakozója melyik szabványt tudja? (SATA 2 vagy 3?)
Összességében van értelme még fejleszteni ezt a gépet vagy jobb, ha hagyom így?
Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotó állvány eladó
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR X670E GENE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest