- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- Magisk
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy A33 5G - a három az majdnem öt
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ðávid
aktív tag
Sziasztok!
Van egy Toshiba Satellite C855-ös laptopom, amit annak idején viszonylag olcsón (55 ezer Ft) sikerült megvennem Celeron B815-ös processzorral. Annyi a szépséghibája csak, hogy a kijelzőn van 5 rossz pixel, illetve nem volt benne merevlemez. A rossz pixelek különösebben nem zavartak eddig, SSD-t meg vettem korábban, így azt beletettem. Amit azóta még költöttem a gépre: i5 2540M processzor (19 ezer Ft), 4 GB RAM (5 ezer Ft). Így jelenleg a következő a konfiguráció:
i5 2540M
8 GB RAM
Intel X25-V SSD
HM76-os chipkészletA kérdéseim a következők:
Érdemes lenne még egy processzor csere? Gyakorlatilag csak két modell jöhet szóba: i7 3612QM vagy 3632QM, bár gyanítom, hogy inkább csak az első, mert az az olcsóbb és talán elérhetőbb.Elképzelhető, hogy a gép képes kezelni 16 GB RAM-ot? Ugyan a gyártó maximum 8-at ad meg az adatlapon, de ez nem tudom, hogy valóban korlátozásra került-e valahogy.
Lehetséges a HD felbontású panelt kicserélni Full HD-re? Vagy ezt is korlátozhatja a gyártó?
Jelenleg SATA 2-es az SSD-m. Azt hogyan tudom leellenőrizni, hogy a gép alaplapi csatlakozója melyik szabványt tudja? (SATA 2 vagy 3?)
Összességében van értelme még fejleszteni ezt a gépet vagy jobb, ha hagyom így?
Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby elektronika
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Xbox tulajok OFF topicja
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- War Thunder - MMO Combat Game
- Elektromos autók - motorok
- Gyúrósok ide!
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- 15db töltő egybe (65W + 90W) kerek végűek (ELKELT)
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged