Hirdetés
- iPhone topik
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Kiszivárogtak a Dreame első telefonjának egyes specifikációi
- A Samsung bemutatta a világ első 2 nanométeres mobilchipjét
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
bepken
veterán
sziasztok!
annak idején jártam itt EZZEL a kérdéssel, végső választ viszont akkor nem kaptam. - mármint tényleg elég csúnya hangja volt a műveletnek... inkább hagytam is a fenébe az egészet, gondoltam annyit nem ér (különösebb probléma nem volt a billentyűzettel, csupán esztétikailag akartam rendbe rakni)
most viszont ismét aktuális volna a takarítás, pontosabban nagy szükség volna rá, mert több billentyű lenyomását random mód érzékeli. illetve nagyon remélem, hogy csak takarítás gondja van...
tehát a kérdésem ismét az lenne, hogy vajon rosszul csináltam e valamit, vagy csupán paráztattam magamat és így kell kijönnie annak a billentyűzetnek?
köszi előre is!

ui.: ITT is, mintha ragasztó fénylene a billentyűzet alatt (gondolom a videó készítése előtt már egyszer ki lett véve) - tehát akkor az a hang "rendben" van?
Új hozzászólás Aktív témák
- AVACOM QuickTIP 150 W Univerzális laptop adapter + 8 konnektor
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
- Lenovo ThinkPad 40AS dokkoló 90w töltővel
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- TÖBB DARAB ELÉRHETŐ!!! HP USB-C Dock G2 univerzális üzleti dokkoló
- Bontatlan! Csere-Beszámítás! 2028.12.11 Gari! Apple Macbook Air 15.3 M4! 10C/16GB/256GB
- ASUS VivoBook S16 S3607QA-PL018W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3760
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Pyttawrx