- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- iPhone topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
bepken
veterán
sziasztok!
annak idején jártam itt EZZEL a kérdéssel, végső választ viszont akkor nem kaptam. - mármint tényleg elég csúnya hangja volt a műveletnek... inkább hagytam is a fenébe az egészet, gondoltam annyit nem ér (különösebb probléma nem volt a billentyűzettel, csupán esztétikailag akartam rendbe rakni)
most viszont ismét aktuális volna a takarítás, pontosabban nagy szükség volna rá, mert több billentyű lenyomását random mód érzékeli. illetve nagyon remélem, hogy csak takarítás gondja van...
tehát a kérdésem ismét az lenne, hogy vajon rosszul csináltam e valamit, vagy csupán paráztattam magamat és így kell kijönnie annak a billentyűzetnek?
köszi előre is!
ui.: ITT is, mintha ragasztó fénylene a billentyűzet alatt (gondolom a videó készítése előtt már egyszer ki lett véve) - tehát akkor az a hang "rendben" van?
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Futás, futópályák
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Társasjáték topic
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Autós topik
- Milyen processzort vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- További aktív témák...
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
- Lenovo Quectel EM05-G FRU szám: 5W10V25829 DELL WWAN DW5825e-eSIM WWAN modemek
- Thinkpad T570, T580, P52s hibás, de használható kijelző
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- DELL WD19S 130W új, bontatlan dokkolók eladók
- AKCIÓ - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3234
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest