Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Macrodroid
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
bepken
veterán
sziasztok!
annak idején jártam itt EZZEL a kérdéssel, végső választ viszont akkor nem kaptam. - mármint tényleg elég csúnya hangja volt a műveletnek... inkább hagytam is a fenébe az egészet, gondoltam annyit nem ér (különösebb probléma nem volt a billentyűzettel, csupán esztétikailag akartam rendbe rakni)
most viszont ismét aktuális volna a takarítás, pontosabban nagy szükség volna rá, mert több billentyű lenyomását random mód érzékeli. illetve nagyon remélem, hogy csak takarítás gondja van...
tehát a kérdésem ismét az lenne, hogy vajon rosszul csináltam e valamit, vagy csupán paráztattam magamat és így kell kijönnie annak a billentyűzetnek?
köszi előre is!

ui.: ITT is, mintha ragasztó fénylene a billentyűzet alatt (gondolom a videó készítése előtt már egyszer ki lett véve) - tehát akkor az a hang "rendben" van?
Új hozzászólás Aktív témák
- HOWEAR HW ULTRA 3 Call okosóra
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3750, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Pyttawrx