- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
bepken
veterán
szóval akkor magát a billentyűzetet ne bántsam, csak a billentyűket kapkodjam le? - most egyébként jól viselkedik (kicsit megfújkáltam)
más: érdemes vajon még pénzt belerakni ebbe a laposba? eddig RAM bővítés volt csak, de pár ezer forintért egy proci cserét még talán bevállalnék, ha az hozna némi javulást. (most egy T3500 van benne)
-
bepken
veterán
kicsit, mintha ott is "erőltetni" kellett volna, mert le volt tapadva. - úgyhogy elvileg feleslegesen paráztam.
viszont akkor egy újabb kérdés: ha kint van a billentyűzet, hogyan takarítsam ki? vagy hagyjam az egész kiszerelést és szedjem le egyenként a problémás billentyűket? (kicsit macerás visszapattintani)
illetve, ha a takarítás se oldja meg, akkor mi lehet még a baja? nem ütöm vágom a billentyűzetet, szerintem kíméletes erővel gépelek (és billentyűzet-gyilkos játékokat is mellőzöm), így szerintem kicsi az esélye, hogy tönkrement volna.
-
bepken
veterán
sziasztok!
annak idején jártam itt EZZEL a kérdéssel, végső választ viszont akkor nem kaptam. - mármint tényleg elég csúnya hangja volt a műveletnek... inkább hagytam is a fenébe az egészet, gondoltam annyit nem ér (különösebb probléma nem volt a billentyűzettel, csupán esztétikailag akartam rendbe rakni)
most viszont ismét aktuális volna a takarítás, pontosabban nagy szükség volna rá, mert több billentyű lenyomását random mód érzékeli. illetve nagyon remélem, hogy csak takarítás gondja van...
tehát a kérdésem ismét az lenne, hogy vajon rosszul csináltam e valamit, vagy csupán paráztattam magamat és így kell kijönnie annak a billentyűzetnek?
köszi előre is!
ui.: ITT is, mintha ragasztó fénylene a billentyűzet alatt (gondolom a videó készítése előtt már egyszer ki lett véve) - tehát akkor az a hang "rendben" van?
-
bepken
veterán
sziasztok!
a következő problémámmal kapcsolatban lehet, hogy itt hamarabb kapok segítséget, úgyhogy ide is bemásolnám:
-
bepken
veterán
válasz
davidcsaba93 #8538 üzenetére
én is DDR3-as RAM után kutatok az enyémbe, de valahogy nem találok olyan árban, amennyit belefektetnék...(elvileg most még inkább emelkedni fognak az árak) - használtat meg legtöbbször gari nélkül árulnak, abba nem merek belemenni.
-
bepken
veterán
válasz
davidcsaba93 #8534 üzenetére
nekem többen ajánlották, hogy proci upgrade helyett (celeron dual-core T3500) inkább SSD irányba induljak el. egyik ismerősöm is meglépte úgy fél éve, akkor azt mondta, még vagy 1-2 évig nem kell lapos cserén gondolkoznia.
mondjuk azt nem tudom, hogy single-core esetén is ugyanez e a történet...
-
bepken
veterán
na tegnap csak belevágtam és elkezdtem kiszedni az RV510 billentyűzetét. alul két csavart kellett kiszedni, aztán a billentyűzet felső részén 3 pöcköt hátrébb tolni és úgy feszegetni....na hát majdnem végig is csináltam, de egyszerűen nincs kedvem kárt tenni hőn szeretett laposomban!
a problémám azzal van, hogy amikor feszegettem kifele, végig olyan hangot adott, mintha cellukszot tépnék! gondolom ez a lapka oda van ragasztva...tehát igazából én itt békén is hagytam inkább.alaptalan a félelmem? egyáltalán ki kell nekem kapni az egész lapot ahhoz, hogy értelmesen ki tudjam takarítani a billentyűzetet? mert hogy mindösszesen ennyit szeretnék...
bocsi, ha bénázásnak tűnik...régebbi DELL laposban már takarítottam/cseréltem billentyűzetet, de ott csak ki kellett pattintani a keretből, ~30 mp volt az egész művelet. na meg az céges lapos volt, nem saját
-
bepken
veterán
válasz
Balázs1986 #8503 üzenetére
őszintén szólva már nézni is rossz, amit a srác csinál....de az én laptopom billentyűzete egyébként is más. nagyjából sejtem, hogy belülről kellene néhány pöcköt benyomnom, de nem merek hozzányúlni addig, amíg valami konkrétumot nem találok róla...
-
bepken
veterán
sziasztok!
adott egy Samsung NP-RV510-A02 laptop, szeretném kitakarítani a billentyűzet alatt. sajnos azonban sehol sem találok infót, hogyan is kéne ezt eszközölnöm...se service manual, se értelmes videó.
van esetleg ötletetek, hol érdemes keresgélni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik
- GTA V
- Gyúrósok ide!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Subaru topik
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- BAZÁR Laptop Notebook billentyűzet BILL használt és új 1hét garancia POSTA ON
- Asus ROG Strix Scar 2 704GV Alkatrésznek!
- Eladó gyári Dell laptop töltők és töltőfej átalakítók
- ÚJ Lenovo ThinkPad világítós MAGYAR billentyűzet X280 A285 X390 X395 L13 Yoga S2 5th S2 Yoga 5th X13
- Eladó gyári Lenovo laptop töltők és töltőfej átalakítók
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest