Új hozzászólás Aktív témák
-
Gubu0101
veterán
Hidd el hogy számít,sajnos.0.1 A is,elektronika már csak ilyen,az ebayes az licitálós ha jól láttam,ilyen kis összeges dolgok miatt nem érdemes ebayel foglalkozni.Helyedben én még szét néznék más szervizekben is,nem e van ahol olcsóbb.
De ha azt nézed a munkadíj 8-9ezer+anyag.
Úgy hogy nem meg lepő,amúgy is alapból bármit akarsz cseréltetni laptopon vagy javítatni húzós összegek,meg ez a csatlakozó se olyan,hogy otthon sufniba érdemes lenne meg javítani.Legalább is én nem vágnék beleVagy még vele beszélj,ő szervizes és korrekt,szerintem meg tudtok egyezni
-
Gubu0101
veterán
válasz
Carasc0 #6049 üzenetére
Első laptopod?Mert asztali gépről álltam át laptopra.Elsőnek nekem is furcsa volt ez a lassúság,lemezel is.De szinte minden lassan megy.
Viszont én oprendszert pendriveról telepítem,így azt passzolom.
Nekem ez jobban bejön mint a lemezes telepítés,bár nem olyan gyors,de tűrhető így is. -
Gubu0101
veterán
válasz
Kyle.Katarn #6000 üzenetére
Nem hinném,szerintem kizárt.
-
Gubu0101
veterán
válasz
Kyle.Katarn #5967 üzenetére
Én 3 helyre írtam mire kaptam választ 1 helyről,úgy hogy oda fogok a jövőben is írni,ahol van élet és kapok választ is
Pl Bios gondal hiába mentem a bios topicba mikor ott halott minden...
-
Gubu0101
veterán
válasz
Ace Ventura #5959 üzenetére
100Ft egy elem.Végül is pótolható,a lényeg azon van,hogy időben mennyit fog bírni,lehet az ami neked van bírja 2 évig,amit veszel meg 10 évig,itt inkább már élettartamon kell gondolkodni.
-
Gubu0101
veterán
Üdv ismét egy újabb problémával.Tegnap bios frissítés közbe le fagyott program gépestől,restart de azóta csak fekete kép,semmi boot.Próbáltam helyre tenni crisis diskel de eddig sikertelen,vagy valamit nem jól csinálok.Ha lenne valakinek ötlete,vagy tudja lépésről lépésre,hogy csináljam azt meg köszönném.Laptop Toshiba L500.
-
Gubu0101
veterán
Nem voltam nálad,szolnok mellett lakok.Egy boltba vittem bevizsgáltatni,ott mondták.De szerintem nem megyek föl emiatt pestre,ha nem gond
Ha esetleg kell alkatrésznek,meg beszélhetjük pü-n.
Jó pénzért persze
De meg hirdettem,én tovább nem akarok vele foglalkozni,így is bukós lesz ha el tudom adni,mivel vettem csomó új cuccot bele/hozzá
-
Gubu0101
veterán
válasz
nagypasztor #5690 üzenetére
Pff.Nekem is csak lemez fogja körbe meg egy kis műanyag szigetelés.Ki pattintom és annyi.De ez elég hülye megoldás.Lenni kell valami megoldásnak a roncsoláson kívül.Lehet csak forrasztva van,ahoz meg egy páka elég ha van kéznél és le forrasztod,elég érdekes meg oldás.
-
Gubu0101
veterán
válasz
nagypasztor #5682 üzenetére
Én szerencsésebb vagyok,van 1db bolt a közelbe,ami "szervizel" is foglalkozik.És nagyon végszükség hogy be is vittem.
-
Gubu0101
veterán
válasz
nagypasztor #5677 üzenetére
Hát amit te mondasz lapkát,azt érdemes akkor már cserélni ha már olyan ramaty állapotba van.A paszta a proci és a hőtőborda közé kell,ha bontva van akkor azt is kend újra,előtte töröld le szépen az előző régi paszta maradékát.De ha nem vagy biztos a dolgodba,akkor érdemes valamelyik szervizbe be vinni gépet,akkor már át nézik neked,ha kéred újra pasztázzák stb.Vagy itt beszélsz valamelyik srácal.
-
Gubu0101
veterán
válasz
nagypasztor #5673 üzenetére
Pár 100Ftért lehet venni pasztát,nem kell oda semmi extra hűtőlap meg ilyenek,csak az áruk miatt mondom.1 tubus paszta elég 3-4 alkalomra kb.
-
Gubu0101
veterán
válasz
nagypasztor #5661 üzenetére
Fújd le nyugodtan,csak vár meg míg meg szárad,pár másodperc.Én is azzal takarítottam itt-ott.Bocs hogy bele szólok néha-néha
-
Gubu0101
veterán
válasz
mobilbazar01 #5653 üzenetére
Én pl vaterán vettem.De itt is szoktak hirdetni stb Persze ha tudnak neked csak biost olcsón úgy érdemesebb.Ha nem akkor ink nézz szét hibás laptop után,ha már 30at ki akarsz adni alkatrészre akkor érdemesebb komplett gépet venni alkatrésznek.Nekem nincs ilyen szerencsém az R530al.Nem találok hibásat alkatrésznek.
-
Gubu0101
veterán
válasz
mobilbazar01 #5651 üzenetére
30 ért már komplett gépet veszel alkatrésznek
-
Gubu0101
veterán
Mint mondtam nekem a gond az hogy a közelbe nincs egy szerviz se ezen kívül.Úgy se járok jobban ha postázgatom bárhova is lapot.Kapásból 4-5ezer el megy postára oda-vissza.Ráadásul vagy kapok egy hajmeresztő árat vagy azt mondják nem tudják meg javítani.Ez a költség sokszorozódhat ha esetleg próbálkozok máshol is.Így hát marad ez,bízva abba hogy értik a dolgukat.Már 1 hete próbáltam mindent lapon,de műszerek stb nélkül nehézkes meg állapítani a bajt.Úgy hogy ez már tényleg a végső megoldás.
-
Gubu0101
veterán
1000Ft.Ráadásul sok választásom nincs.Főleg vidéken,még utazgatni stb.Ráadásul 20km-es körzetbe ez az egy számtech bolt van ami ezzel foglalkozik
.Nem hivatalos szerviz,azzal már meg jártam (Sony).Ugy se szánok rá sokat,max 15.Ez fölött már inkább szét bontom és el adom darabokba,vagy úgy egybe.
-
-
Gubu0101
veterán
válasz
nagypasztor #5609 üzenetére
Inkább égésnek tűnik.Elemből kizárt,hogy bármi is kifolyna.
-
Gubu0101
veterán
-
Gubu0101
veterán
Üdv!
Akkor szerviz előtt én is kérdeznék.A gép Samsung R530 (2010.09).Törött kijelzővel került hozzám,cserét meg oldottam.Bekapcsolás után szépen ment minden.De mikor meg nyomtam billentyűt gép lefagyott,csak aksi kivétellel tudtam kikapcsolni.Utána egy darabig be se kapcsolt,csak ledek világítottak.Mikor megint sikerült windows-ig betölteni akkor jött egy kék halál,videó memoria hibával.Azóta próbáltam párszor újraindítani de semmi.Gondolkoztam,hogy hozok bele ramot próbálni nem e az halt meg,vagy marad a bevizsgálás.Esetleg ötlet valakinek?
Ha alaplap probléma lesz,akkor hagyom is az egészet,még ezt a pár ezrest rá szánom ramra,de semmi több.Vagy azt az ezrest bevizsgálásra.
Köszönöm a segítséget előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Autós topik
- PlayStation 4
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Sorozatok
- További aktív témák...
- MACBOOK PRO 2021 14.2" M1 PRO (8/14 mag 16GB 500GB, 14 ciklussal, Üzletből ,. garanciával
- Apple MacBook Pro Retina 13" 2020 i5-10.gen 16GB/512GB SSD, Nagyon jó akku, Garancia, üzletből
- Dell Latitude 5521 - FullHD érintőkijelző, i7-11850H (16 szál), 32GB DDR4, 500GB NVME, Geforce MX450
- Új Lenovo LOQ - i7 13650, RTX 4060 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Újszerű Anker 778 12 in 1 Thunderbolt 4 Docking station dokkoló (Windows, MAC OS)
- Gombászkönyvek egyben
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged