Új hozzászólás Aktív témák
-
jaladar
csendes tag
Elképzeléseim szerint igen
no hát megnéztem ezzel a remek kis progival hát egészen elkeserítő dolgokat tárt elém ami pedig 183 bad sectort jelent gondolom az nem jelent jót vagyis hát tudom hogy nem jelent csak azzal nem vagyok tisztában hogy most akkor ezért van e a hiba mert ha igen akkor nem idegelem magamat
azt írja hogy kb még van a teljes halálhoz kb 80 nap. Utána garanciába kérhetnék egy új hdd-ét de lehet hogy inkább akkor kérek egy másik masinát hátha az már jobban viseli magát, legalább is ha megint felajánlják ezt az opciót. Csak egy kicsit gyanús hogy 8 hónap alatt megevett két vinyót
És hát van a családban egy két gép amikkel nem úgy bánnak ahogy egy pc-vel vagy laptoppal szokás
azoknak természetesen semmi baja. Lehet nekem is ütnöm vernem kéne a gépet
-
jaladar
csendes tag
Köszi ezeket már próbáltam nem sok sikerrel. Éa ezen a fronton minden rendben van
nekem úgy tűnik. Meg kéne néznem a vinyót a defrag nem ír semmi különös égbekiáltó hibát
a hdd sentinel-t ajánlották cimborák azzal még neki esek hogy hát ha ki okosít ezzel van e baj. Igazság szerint kísértetiesen hasonlít arra ahogy az első alkalommal megdöglött a vinyó az is valahogy így kezdődöttno majd kiderül ha találok valami kirívót megírom hogy meg van a bibi ha nem akkor kénytelen vagyok tovább keresgélni
-
jaladar
csendes tag
válasz
Dell XPS #6071 üzenetére
Nem ez angliában van és amikor jelentkezett a hiba felhívtam őket majd udvariasan meg kérdezték hogy új gépet akarok vagy elég ha küldenek egy vinyót és ki tudom e cserélni én mondtam hogy elég a vinyó és persze menni fog. A gép a csere után tökéletesen működött egy darabig mostanában kezd megint az idegeimre menni én se ma kezdtem csak inkább asztali gépekben vagyok jártas. Lehet e az probléma hogy sokat volt aku nélkül használva akkor még nem tudtam hogy ezek a masinák nem töltik halálra az aksit ha az nincsen használva most már tudom. És hát történt egyszer kétszer vagy többször hogy ki húzódótt persze közben aku a polcon
lehet e miatt van az egész ? -
jaladar
csendes tag
Sziasztok
Idén februárban vettem egy HP Probook 4535s azóta már volt egy vinyó csere gariba mert az meghalt. Most a hdd-re nem ír semmi gondot viszont akad a gép nem lehet róla videót nézni vagy zenét hallgatni csak onlány vagy külső meghajtóról úgy minden döccenőmentesen megy
a cset is meg akad általában skype, face book, most mióta ezt a bejegyzést írom kb 5 x akadt meg ezek az akadások csak 2-3 másodpercesek de nagyon bosszantóak. Nem értem miért van most lett újra rakva nem lett még bántva
mint utolsó próba remélem jó helyen kérdezek köszi előre is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP EliteBook 855 G8, 15,6" FHD, Ryzen5 PRO 5650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Precision 5520, 15,6" 4K/UHD Touch, I7-7820HQ CPU, 32GB DDR4, 512GB SSD, M1200 4GB VGA, WIN 11,
- Dell Precision 3561, 15,6" FHD, I7-11850H CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, T600 4GB VGA, WIN 11, ( olvasd
- Dell Latitude 5520, 15,6" FHD Érintőkijelző, I5-1135G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd v
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged