- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Lassan teljes a Xiaomi 16 tudáslistája
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Íme az új Android Auto!
- Apple iPhone SE (2020) - életképes alternatíva
- Megéri lecserélni a Nothing Phone (1) és (2) készülékeket
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Képeken a Huawei új Watch GT 6 órái
Új hozzászólás Aktív témák
-
jaladar
csendes tag
Elképzeléseim szerint igen
no hát megnéztem ezzel a remek kis progival hát egészen elkeserítő dolgokat tárt elém ami pedig 183 bad sectort jelent gondolom az nem jelent jót vagyis hát tudom hogy nem jelent csak azzal nem vagyok tisztában hogy most akkor ezért van e a hiba mert ha igen akkor nem idegelem magamat
azt írja hogy kb még van a teljes halálhoz kb 80 nap. Utána garanciába kérhetnék egy új hdd-ét de lehet hogy inkább akkor kérek egy másik masinát hátha az már jobban viseli magát, legalább is ha megint felajánlják ezt az opciót. Csak egy kicsit gyanús hogy 8 hónap alatt megevett két vinyót
És hát van a családban egy két gép amikkel nem úgy bánnak ahogy egy pc-vel vagy laptoppal szokás
azoknak természetesen semmi baja. Lehet nekem is ütnöm vernem kéne a gépet
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó M1 MacBook Pro 13"-14"-16" Keresek
- Eladó M1 MacBook Air Retina 13" Keresek
- HP EliteBook 850 G7 / Intel core i5-10310u / 16GB DDR4 ram / 256gb SSD / WIN11
- Megkímélt MSI GF65 Thin Gamer Laptop + Ajándék (i5, RTX 3060)
- Csúcskategóriás Acer Predator Helios Neo 18" Gamer Laptop (i9 14900HX, RTX 4070, 32gb RAM, 2TB SSD)
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ha országosan a legmagasabb áron szeretnéd eladni a laptopodat, akkor az ELITRO a Te partnered
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest