- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Motorola ThinkPhone - gondold végig kétszer!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
morbias2
aktív tag
-
Bloodrayne2
tag
válasz
kaligula #4546 üzenetére
hűtőpad nélkül a proci képes főlmenni magas hőfokra játék közben,jó nem kritikus szintre,de engem már az is zavar,ha a gépemnek magas a hőfoka,ha van hűtőpad alatta,akkor már nyugodt vagyok,mert megtámasztja a gépet és két kis venti tolja neki alul
abban igazad van,hogy belső hőre nem nagyon hat,de az függ a laptop aljátol is,hogy hogy vannak rajta a szellőző nyílások és,hogy milyen a hűtőpad
-
Bloodrayne2
tag
válasz
kaligula #4543 üzenetére
Hát valamennyire megoldás,mert legalább nem engedi,hogy a gép magas hőfokon menjen és legalább kicsit hosszabbít az élettartalmán is.Én használok hűtőpadot és játéknál azért látom a különbséget,ha hűtőpad nélkül és hűtőpaddal tolom,am nem rossz ötlet ez a hűtőpad találmány,én a helyedben használnám,ha gamelek a lapossal,legalább nem nyírja a gépet a hőfok
DE TE TUDOD!
-
Bloodrayne2
tag
válasz
kaligula #4543 üzenetére
Hát valamennyire megoldás,mert legalább nem engedi,hogy a gép magas hőfokon menjen és legalább kicsit hosszabbít az élettartalmán is.Én használok hűtőpadot és játéknál azért látom a különbséget,ha hűtőpad nélkül és hűtőpaddal tolom,am nem rossz ötlet ez a hűtőpad találmány,én ah elyedben hasznélnám,ha gamelek a lapossal
-
Banános Joe
csendes tag
válasz
kaligula #4511 üzenetére
Jó ötlet, megnézem.
Bár biosból már indítottam run-in és boot teszteket is, amik nem találtak hibát semmiben. Bár furcsa dolgokat művelt az is(néha azt írta, hogy ő most 150%, ill. 225% -nál tart)...Mellesleg ez is rettenetesen lassú volt.Első körben újrahúztam a rendszert(aminek a telepítése órákig tartott), gondolván, hogy talán valami vírus fogta meg a gépet(persze víruskergető nem talált semmit), majd ezután frissítettem a biost és a legújabb drivereket raktam fel a friss win mellé, de nem igazán hatotta meg...
Kicsit retro feelingje van...mintha megint p2-esem lenne...mindenre várni kell.
-
hunited88
tag
-
NEMO1968
őstag
válasz
kaligula #3253 üzenetére
Akkor rosszul tudod.
A billentyűzetben is vannak érintkezők pl.,amik korrodálódnak a víztől.
Lehetnek benne ellenállások,diódák,kondik,fene tudja mik még,amik szintén tönkremehetnek.
Na és ott van még maga a nyák lap is.
Nem találgatok tovább,mert nem láttam még bill.-et szétszedve,de csak a józan paraszti ész elvén is tönkremegy bármilyen folyadéktól.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Jövedelem
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Projektor topic
- Metal topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- MacBookPro 15" 2018 - A1990
- Macbook Pro 16" - 2019, 8 mag i9, 32GB, 1 TERA, 4GB Radeon, touchbar, garancia (100)
- Lenovo V110 i3 6006U / 8GB Ram / 256SSD / Win10, gyári töltő
- Új Dobozos PcCom Revolt Gamer Tervező Vágó laptop -65% 15,6" i7-13700H 32/1TB RTX4060 8GB FHD 144Hz
- Új Zsír Dell Inspiron 14 7441 Érintős Ultrabook Laptop -25% Snapdragon X Plus 10Mag 16/1TB SSD QHD+
- Garmin Vivomove 3S Hybrid okosóra Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5511
- 8Gb DDR3L 1,35V 12800u 1600Mhz RAM-ok, több db
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest