Új hozzászólás Aktív témák
-
Hunter2
addikt
válasz
jfehervari1 #5246 üzenetére
vagy a vga vagy annak a forrasztása feküdt ki.
-
Hunter2
addikt
válasz
Thunderzolee #5154 üzenetére
A két találat azonos és ráadásul hibásak a lapok.
-
Hunter2
addikt
az milyen hibára utal ha nem ad képet a gép , csak a wifi led villog sárga-kéken.
Egy HPQ 615-ösről van szó. -
Hunter2
addikt
van egy hp 8510w notim és a képe piros tónusú, a kábelt már megigazítottam, külső kijelzőre jó képet ad. Valószínű kijelzőhiba, lehet ezt valahogy javítani?
-
Hunter2
addikt
Az hogy van-e bevizsgálási díj nem ismérve annak hogy kókler-e a hely. Láttunk már márkaszervizből kijönni úgy gépet hogy látszott rajta hogy aki szétszedte jó eséllyel még életében nem szedte szét azt a típust de lehet hogy másikat se. Feszegetés nyomok, műanyag részek törése miegymás.
-
Hunter2
addikt
Pontosan ugyanaz a hiba mint a kollégánál: [link]
Milyen probléma lehet ez? chipset bga esetleg mi más?
-
Hunter2
addikt
van itt pár arc akik javítanak is , lehet velük kéne először próbálkozni.
kenwood3
"Esetleg acer szervízbe is lehet hozzá venni"
Én legutóbb 2db zsanért akartam veni Toshiba szervizből, az árajánlat 20000Ft volt, na ennyit a márkaszervizekről. szerintem egy MXM vga-ra adnak vagy 50+áfa árajánlatot.
-
Hunter2
addikt
válasz
macimeister #4318 üzenetére
ahhoz legalább egy multiméter kellene meg egy szerviz dokumentáció a géphez, a multimétert simán megveszed boltban de a doksit kissé nehéz beszerezni.
Fórumokon utána lehet nézni az adott típusnak, ha típus hibás az ki fog derülni és akkor a hibát is fogják írni. -
Hunter2
addikt
válasz
NetRolller3D #4313 üzenetére
"Egy sütés ideig-óráig megoldhatja."
OMFG
denko
Ha 100% hogy szalagkábel akkor inkább keress bontva, a 10-15-höz képest bőven olcsóbban megúszhatod. egyébként szerintem egyáltalán nem biztos hogy a szalagkábel a hibás. -
Hunter2
addikt
válasz
LaptopSystem #4280 üzenetére
próbálj másik lemezt , másik dvd olvasót. Esetleg pendriveról telepíteni is megpróbálhatod.
-
Hunter2
addikt
Igen értettem hogy csak a kártyát akarod megmikrózni, de azzal is maximum csak tönkretenni tudod. Nem olvadt vissza csak mivel pár tized miliméterre távolodott el az óngyolyó a pad-től így a hőmérséklet függvényében vagy érintkezik vagy nem.
Addig fog tartani amíg több láb nem lesz kontaktos és előbb-utóbb semmiféle kép nem lesz a gépeden. -
Hunter2
addikt
válasz
felsoviktor #4234 üzenetére
lemerült az alaplapi elem.
-
Hunter2
addikt
válasz
szabimaci22 #4231 üzenetére
billentyűzet csere, ha szerencséd van megoldja. Ha nincs akkor alaplapi gond.
-
-
Hunter2
addikt
az egy dolog hogy nem szeretik de az ilyen házilag gányolt windowsokkal csak a gond van.
aki egy kcisit is ért hozzá az csak érintetlen vagy maximum frisítésekkel összepakolt rendszert rak fel.
Pasztázd újra a hűtőt , rakd vissza a gyári Home-ot és az ilyen házilag gányold szemeteket hagyd a francba örökre. -
Hunter2
addikt
válasz
Zsolti1987 #4116 üzenetére
még lehet az hogy az alaplapon fáradt meg valami a vga-tól a szalagkábel csatijáig.
-
Hunter2
addikt
azt jelenti hogy a video chipnek olyan a tokozása hogy nem lábai vannak hanem óngolyókkal kapcsolódik az alaplapra és ezek a hőmérséklet ingadozás miatt egy idő után elválnak az alaplaptól és ilyenkor van az hogy nincs kép, ha meg épp olyanja van és éppen érintkezik akkor meg van. ugyanez elő szokott fordulni északi és déli híddal is, a javítása olyan 20000 környékétől indul de ha valami pancserhez viszed az könnyen véglegesen ki is nyírhatja neked az alaplapot a melegítgetéssel.
Ez lenne a jó megoldás csak egy ilyen gép 5-10 millió környéke.
-
Hunter2
addikt
válasz
Defenesztral #4052 üzenetére
ha új a gép akkor én a helyedben nem sz*pnék vele hanem vissza vinném garanciába. Oldják meg , azért vannak.
-
Hunter2
addikt
válasz
LaptopSystem #4020 üzenetére
inkább keress hozzá egy sata drivert, itt nem látok semmi olyat amivel állítani lehetne a sata kompatibilitást.
-
Hunter2
addikt
válasz
LaptopSystem #4016 üzenetére
adj be neki egy a géphez való sata drivert vagy állítsd át a biosban a sata kompatibilitást.
-
Hunter2
addikt
válasz
Arcszesz02 #4001 üzenetére
próbáld meg beadni az xp drivert a win7-nek hátha sikerül. Ha ez nem jön be akkor valamelyik hasonló eee model driverével próbálkozz, ha ez sem akkor rakd vissza aaz xp-t.
-
Hunter2
addikt
válasz
Arcszesz02 #3997 üzenetére
a drivereket szedd le az asus oldaláról, ha nem megy vidd szakemberhez az megoldja. Azt kizártnak tartom hogy ne lennének driverek win7 alá.
-
Hunter2
addikt
"Mondjuk a HD- Sentinelt megint csak nem vágom "
Google
Ha nem öntöttél bele semmit és nem ejtetted le a gépet (és az látszik is) akkor kötelesek garanciában megcsinálni. Mondjuk egy újratelepítést tényleg megpróbálhatnál,ha bga hibás lenne a gép akkor a "lemerevedésből" nem jönne vissza hanem csak simán fagyna.
-
Hunter2
addikt
válasz
jahatpersze #3959 üzenetére
ez majdnem 100% hogy nem lcd hiba, szalagkábel vagy rosszabb esetben vga ami a HP dv szériákra igencsak jellemző.
-
Hunter2
addikt
Tud valaki szerezni nekem Toshiba satellite C660-ba zsenérokat 10k alatti összegért?
A gép még garanciális csak fizikai behatás érte kicsit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPad topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Nintendo Switch
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Milyen légkondit a lakásba?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Házimozi haladó szinten
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- HP Elitebook 840 G8 14" fullHD i5-1145G7 32/512GB Garancia
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- X1 Yoga 8th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam aktív toll gar
- MacBook Air (15-inch, M2, 2023)
- P15 Gen2i 15.6" FHD IPS i7-11850H T1200 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged