- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- OnePlus Nord 2 5G - észak-északkelet
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lucky04
csendes tag
válasz
DNReNTi #8578 üzenetére
Nem tudom, mert kb. a huszadik próbálkozásra tökéletesen beindúl és működik is, elötte viszont semmi, se monitoron, se a laptop kijelzőjén. Emellett a ledek világítanak és néha a hűtés is bekapcsol, szerintem az op rendszer nem indúl amíg nincs képernyő, mert mikor végre van kép a windows normálisan indúl.
-
PPatrik
aktív tag
válasz
DNReNTi #8326 üzenetére
Koszi!
Kozben eszembe jutott, hogy veletlen felcsereltem a kerdeseket, ezt a fogyaszto vedelemhez szantam volna.
Szoval ez lenne a tortenet:
Ugye van a laptopom (Samsung RF511) amit mindjart ket eve vasaroltam. Ido kozben azomban tobb kellemetlenseg is ert. Neha mukodik jol, neha egy 10 eves gep is gyorsabb nala. Plusz erdekes dolgokat csinal. En tobb, mint egy evig turtem ezt, majd elezdett mar nagyon unalmas lenni. Az amikor egy altalam irt program eles tesztjen nem mukodott az lan csatlakozo, az amikor hovanta egyszer megall az usb 3.0 drivere es ujra kell inditani a gepet, az amikor a kulso monitoron egy videot akadozva jatszik le, az amikor a start menu nem veszi a faradtsagot megnyilni, az amikor ami elotte 1 masodperc volt, az hirtelen mar 1 perc lesz es hasonlok.
Tavaj szeptemberben elkuldtem szervizbe, ahol alaplapot csereltek benne, persze nem lett jo. Majd elkuldtem megegyszer novemberben, amikor nem csinaltak vele semmit se, mert nem lattak a hibat. Ket hete megint elkuldtem, hasonlo eredmennyel mint elotte.Szerintetek mi a baja, mit lehetne vele tenni?
-
Muerte
addikt
válasz
DNReNTi #8278 üzenetére
Elviekben a vga működését nem befolyásolja.A rajta található kondikban a tekercsek elégtelen szigetelése vagy azoknak elrepedése okozza a hangot.Alapjáraton viszont biztosan nagyon zavaró a hang és mint írtam ez csak extrém magas FPS-nél a normális.A tesztben minden vga cicereg,de ha nálad erősödött és ezt a hangot kerested akkor ez a probléma forrása.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Több tíz millió Dell laptop majdnem nagy veszélybe került
- Azonnali fotós kérdések órája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BestBuy topik
- Hálózati / IP kamera
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- Macbook Air M1 98%-os akksi, makulátlan állapot
- Lenovo T480S Touch (érintő képernyő) Intel Core i5-8350, 16Gb ddr4, 12 hónap garancia, áfás számla
- Lenovo T495S Touch (érintő képernyő) AMD Ryzen 5 Pro 3500U, 12 hónap garancia, áfás számla
- HP ZBook Studio 15" G8 - i9 / 1TB / 32GB / 4GB NVIDIA
- Asus F15 FX507 15.6" FHD IPS i7-12700H RTX 4070 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Samsung Galaxy Watch 7 44mm Bluetooth / 1 hónap garancia / zöld / szép állapot
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 16GB 512GB 1 év garancia
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest