Hirdetés
- Garmin Fenix 8 Pro - nézz az ég felé!
- Yettel topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lucky04
csendes tag
válasz
DNReNTi
üzenetére
Nem tudom, mert kb. a huszadik próbálkozásra tökéletesen beindúl és működik is, elötte viszont semmi, se monitoron, se a laptop kijelzőjén. Emellett a ledek világítanak és néha a hűtés is bekapcsol, szerintem az op rendszer nem indúl amíg nincs képernyő, mert mikor végre van kép a windows normálisan indúl.
-
PPatrik
aktív tag
válasz
DNReNTi
üzenetére
Koszi!
Kozben eszembe jutott, hogy veletlen felcsereltem a kerdeseket, ezt a fogyaszto vedelemhez szantam volna.
Szoval ez lenne a tortenet:
Ugye van a laptopom (Samsung RF511) amit mindjart ket eve vasaroltam. Ido kozben azomban tobb kellemetlenseg is ert. Neha mukodik jol, neha egy 10 eves gep is gyorsabb nala. Plusz erdekes dolgokat csinal. En tobb, mint egy evig turtem ezt, majd elezdett mar nagyon unalmas lenni. Az amikor egy altalam irt program eles tesztjen nem mukodott az lan csatlakozo, az amikor hovanta egyszer megall az usb 3.0 drivere es ujra kell inditani a gepet, az amikor a kulso monitoron egy videot akadozva jatszik le, az amikor a start menu nem veszi a faradtsagot megnyilni, az amikor ami elotte 1 masodperc volt, az hirtelen mar 1 perc lesz es hasonlok.
Tavaj szeptemberben elkuldtem szervizbe, ahol alaplapot csereltek benne, persze nem lett jo. Majd elkuldtem megegyszer novemberben, amikor nem csinaltak vele semmit se, mert nem lattak a hibat. Ket hete megint elkuldtem, hasonlo eredmennyel mint elotte.Szerintetek mi a baja, mit lehetne vele tenni?
-
Muerte
addikt
válasz
DNReNTi
üzenetére
Elviekben a vga működését nem befolyásolja.A rajta található kondikban a tekercsek elégtelen szigetelése vagy azoknak elrepedése okozza a hangot.Alapjáraton viszont biztosan nagyon zavaró a hang és mint írtam ez csak extrém magas FPS-nél a normális.A tesztben minden vga cicereg,de ha nálad erősödött és ezt a hangot kerested akkor ez a probléma forrása.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ HP Victus 15 - 15.6" FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 8645HS - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 - 3 év gari
- Dell Precision 7770 17,3 FHD Laptop,i7-12850HX,32GB DDR5,RTX 3000 12GB,1TB,100% akku,NBD gari 2026ig
- Thinkpad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- X1 Carbon 10th 14" FHD+ IPS i5-1235U 16GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Apple MacBook Air 13.6" M2, 16GB/256GB (MC7W4MG/A) Csillagfény - 16 Ciklus - 100% akku - Garancia
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s / M920s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - R5 5600H 16GB DDR4 256GB +1TB SSD nVidia GTX 1650 4GB
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÖNERŐ NÉLKÜL, 12 RÉSZLETRE ELITRO PC BANKMENTES KAMATMENTES RÉSZLETFIZETÉS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Pyttawrx