Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Milyen okostelefont vegyek?
- Homokféreggel is pózolhatna a OnePlus 15
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Yettel topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
PROHARDVER! témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
eketomy
senior tag
ÉN azt javaslom, hogy szét kellene mindenképp kapni a notit és teljesen kipucolni, levegőspray-el ill. alkohollal, mert elképzelhető, hogy maradt még benne valahol trutyi. (persze ha garos akkor lehet nem kéne erőltetni, nehogy elvésszen)
Ha ezek után sem lesz jó akkor ott sztem valami lezárlatol vagy kapott valami zárlatot valami, bár sztem még így sem menthetetlen a dolog, mivel sipol, sztem egy jó szakember meg tudja neked csinálni legvégső esetben.
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Bomba ár! Acer Aspire ES1 - AMD A8 I 8GB I 180GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Acer Predator Helios 300 - PH315-51
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook S762 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 13,3" HD I DP I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I Radeon I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6510 - i7 I 4GB I 250GB I DVDRW I Nvidia I 15,6" HD+ I Cam I W10 I Gari!
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! Apple Pro Display XDR 32 6K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Dell PA12 43NY4 65W utángyártott töltő
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone SE2020 64GB / 12 hó jótállás
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest