Hirdetés
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 14 - tavalyi termésből főzve
Új hozzászólás Aktív témák
-
Casoli
őstag
válasz
kreten67
üzenetére
Kifizettettek velem nem kevés pénzt az el nem végzett munkáért. Azért ez undorító dolog. Ráadásul itt van a fórumon az ürge, nem egy ember isteníti a munkáját. Leadtam a gépet, hogy valószínű gpu forrasztási hiba, de úgy, hogy ad képet, csak éppen kék halál jelentkezik, meg lekapcsolgat a gép, néha meg eltűnik az eszközkezelőből a GTX950-es GPU.
Emberünk "megjavította", majd egy napon keresztül járatta fagyásmentesen úgy hogy youtube-t futtatott rajta végtelenítve. Adta volna vissza miután kifizettem volna a munkadíjat. Szerencsétlenségére rákérdeztem, hogy miért nem 3D alkalmazással teszteli, mert a youtube nem annyira használja a dedikált vga-t. Na aztán jött a válasz, dehát nincs is a gépben GTX950. Meg amúgy is amikor elküldtem a gépet, szerinte az teljesen halott volt, nem adott képet, meg a műszere (ilyen műszer a világon nincs) azt mutatta, hogy nem működik egyik videóvezérlő sem, így a GPU-t reballozva a műszere már azt mutatta, hogy minden OK mostmár, tehát ő a munkát elvégezte, és működik a GPU. Olyan jól működött, hogy az eszközkezelőben hűlt helye volt. Megkértem, hogy rakja újra a gépen a BIOS-t, mert lehet valami bug van, de ettől Ő elhatárolódott mindenféle idióta indokok miatt. Ami marha érdekes, hogy más BIOS verzióval kaptam vissza a gépet, tehát ezek szerint mégis túrkálhatott BIOS szinten is benne. Itthon már egy BIOS újrarakás és egy default settings belövése után előkerült a GTX vezérlő, de ugyanazt a hibát produkálva, amivel leadtam. Szóval nem lennék meglepődve, ha valamilyen úton módon a BIOS-ban letiltotta volna mindössze a dedikált vezérlőt, vagy a vga váltó üzemmódot. Mert hogy akkor itt reballozva az fix hogy nem volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Posta, csomagküldés
- iPad topik
- Linux kezdőknek
- Hardcore café
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Üzletből, lenovo garanciával, ThinkPad X1 Carbon Gen 9 Intel core i7/32GBRAM/512SSD/OLED kijelző
- új 15 hüvelykes MacBook Air M4 256GB SSD silver ezüst Apple magyar 3 év garancia
- ÚJ MSI Cyborg 15 - 15.6"FHD 144Hz - Core 7 240H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 5060 - 3 év garancia
- ROG Strix G732LWS 17.3" FHD IPS i7-10875H RTX 2070 Super 32GB 1TB NVMe gar
- ZBook Fury 16 G10 16" FHD+ IPS i7-13850HX RTX 3500 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450 R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB GameMax STORM ADATA 600W
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3670 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G7 - i7-10510U I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Pyttawrx