- IP59-re szigetelte a Vivo az X Fold5-öt
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Megvan a Pura 80 nemzetközi startja
- Magisk
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
kreten67 #16577 üzenetére
Kifizettettek velem nem kevés pénzt az el nem végzett munkáért. Azért ez undorító dolog. Ráadásul itt van a fórumon az ürge, nem egy ember isteníti a munkáját. Leadtam a gépet, hogy valószínű gpu forrasztási hiba, de úgy, hogy ad képet, csak éppen kék halál jelentkezik, meg lekapcsolgat a gép, néha meg eltűnik az eszközkezelőből a GTX950-es GPU.
Emberünk "megjavította", majd egy napon keresztül járatta fagyásmentesen úgy hogy youtube-t futtatott rajta végtelenítve. Adta volna vissza miután kifizettem volna a munkadíjat. Szerencsétlenségére rákérdeztem, hogy miért nem 3D alkalmazással teszteli, mert a youtube nem annyira használja a dedikált vga-t. Na aztán jött a válasz, dehát nincs is a gépben GTX950. Meg amúgy is amikor elküldtem a gépet, szerinte az teljesen halott volt, nem adott képet, meg a műszere (ilyen műszer a világon nincs) azt mutatta, hogy nem működik egyik videóvezérlő sem, így a GPU-t reballozva a műszere már azt mutatta, hogy minden OK mostmár, tehát ő a munkát elvégezte, és működik a GPU. Olyan jól működött, hogy az eszközkezelőben hűlt helye volt. Megkértem, hogy rakja újra a gépen a BIOS-t, mert lehet valami bug van, de ettől Ő elhatárolódott mindenféle idióta indokok miatt. Ami marha érdekes, hogy más BIOS verzióval kaptam vissza a gépet, tehát ezek szerint mégis túrkálhatott BIOS szinten is benne. Itthon már egy BIOS újrarakás és egy default settings belövése után előkerült a GTX vezérlő, de ugyanazt a hibát produkálva, amivel leadtam. Szóval nem lennék meglepődve, ha valamilyen úton módon a BIOS-ban letiltotta volna mindössze a dedikált vezérlőt, vagy a vga váltó üzemmódot. Mert hogy akkor itt reballozva az fix hogy nem volt.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- PlayStation 4
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- IP59-re szigetelte a Vivo az X Fold5-öt
- VR topik
- Óra topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
- ThinkPad L13 Gen5 13.3" FHD+ IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- X1 Carbon 9th 14" 4K UHD+ IPS i7-1185G7 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 7410 27% 14" FHD IPS i5-10310U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- DELL 7490 i7-8650U 8 Gb 256 GB EU BILL WIN11 PRO - ÁFÁS SZÁMLÁVAL
- szinte új MacBook Air M3 256GB SSD midnight éjfekete Apple magyar garancia
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest