- Google Pixel topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- MiLi MiTag, MiLi LiTag bluetooth trackerek
- Netfone
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
Aktív témák
-
drCaligari
tag
Semmi!? :((
-
drCaligari
tag
Sziasztok!
Hát nekem is van bajom (hasonló) a NIS2004-el! Ha engedéjezem, hogy fusson akkor nemes egyszerűséggel nem enged át semmit. Se Explorer, se dc++. Ez kétségtelenül tutibiztos tűzfal, de azért talán túlzás. :C Próbáltam már engedéjezni a progikat de semmi (biztos rosszul csináltam), próbáltam állítani az IP-n (Trust) szintén semmi. Jó volna ha tudnátok segíteni, mert elég fontos volna.
Mikrohullámos netem van amit megosztok egy másik géppel (nem tudom számít e).
Előre is köszönöm! -
Lambda
tag
Üdv!
Szóval feltelepítettem a szóban forgó progit a problémám annyi, hogy meg volt osztva a net két gép között, de a kliensgépek már nem érik el. A progit belőttem a legjobb tudásom szerint, a hálózat is működik, de a netmegosztás nem. Mindkét gépen xp. Valaki tud segíteni, hogyan kell beállítani ezt a tűzfalat, hogy működjön a megosztott net? Xp-s tűzfal természetesen kilőve.
Aktív témák
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest