- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
eksunmen
csendes tag
Sziasztok!
Most vásároltam egy E52-es használt telefont. Gondom van vele. Az a bajom, hogy ha megnyitom a WLAN-varázslót és csatlakoznék itthon a wifihez, beírom a kódot és azt írja ki, hogy "WLAN nem csatlakoztatható. Nem található WLAN hálózat." Pedig a WLAN-varázsló mutatja, hogy ott van a wifi. Máshol is ahol le van kódolva a wifi ugyanezt produkálja.
Ellenben ha ingyenes wifit talál szóval amihez nem kell kód azokra fellép.
Előtte E51-em volt, az fellépett a kódos wifikre is. Voltam már a Nokiánál, onnan is vettem a telefont, ott hagytam 2 órára de szerintem csak hülyítenek, azt mondták frissítették a szoftvert, én a telefonban azt látom, hogy 2011.10.15. volt utóljára frissítve. A szoftver verzió 081.003
Azt mondták még, hogy az itthoni wifivel vannak gondok, hiába mondogattam nekik, hogy az E51-el működött.Aki tudna segíteni, azt megköszönném.
Sziasztok!
Új hozzászólás Aktív témák
- Motoros topic
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Éjszakai műszak
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Gitáros topic
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- NBA és kosárlabda topic
- További aktív témák...
- iPhone 16 Pro 512GB gyári független 2026.05.22. Apple jótállás
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 Pro Max - 512 GB - kék (320), Újszerű, 10000 Ft kiegészítő ajándék, garanciával!
- Samsung Galaxy S24 - 128 GB - ezüst (317) Használt, 10000 Ft kiegészítő ajándék, Garancia
- Samsung Galaxy A35 5G 6/128GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Gaming RTX 5090 32GB GDDR7 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Részletre. Kingston FURY Impact 32GB DDR5 4800MHz KF548S38IB-32
- OPPO Find X9 Pro Titanium Charcoal 512GB használt karcmentes 6 hónap garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 8700F 64GB DDR5 1TB SSD RX 7800 XT 16GB LianLi VectorV100R RGB TG 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest