- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- IFA 2025: Csúcskategóriás funkciókat kínál az EarFun új fül- és fejhallgatója
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
eksunmen
csendes tag
Sziasztok!
Most vásároltam egy E52-es használt telefont. Gondom van vele. Az a bajom, hogy ha megnyitom a WLAN-varázslót és csatlakoznék itthon a wifihez, beírom a kódot és azt írja ki, hogy "WLAN nem csatlakoztatható. Nem található WLAN hálózat." Pedig a WLAN-varázsló mutatja, hogy ott van a wifi. Máshol is ahol le van kódolva a wifi ugyanezt produkálja.
Ellenben ha ingyenes wifit talál szóval amihez nem kell kód azokra fellép.
Előtte E51-em volt, az fellépett a kódos wifikre is. Voltam már a Nokiánál, onnan is vettem a telefont, ott hagytam 2 órára de szerintem csak hülyítenek, azt mondták frissítették a szoftvert, én a telefonban azt látom, hogy 2011.10.15. volt utóljára frissítve. A szoftver verzió 081.003
Azt mondták még, hogy az itthoni wifivel vannak gondok, hiába mondogattam nekik, hogy az E51-el működött.Aki tudna segíteni, azt megköszönném.
Sziasztok!
Új hozzászólás Aktív témák
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- YouTube
- Futás, futópályák
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Robotporszívók
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G920 Driving Force Racing Wheel + Shifter garanciával hibátlan működéssel
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3410, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest