Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Asus Zenfone 8 - komplett kompakt
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- CMF Watch Pro 2 - ebből a poénból többet is ki lehetett volna hozni
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
GodHeart
senior tag
elnézést, ez nekem is újdonság, de nem szoktam minden gombot 5-10 másodpercig nyomkodni, hogy vajon mi is sül ki belőle! :\
Bár meg kell hagyni, nekem ez a megoldás sem szimpatikus... A régi s60-as megoldás sokkal jobb volt, minek kellett ezt így ''megbonyolítani''!?
Jah és mégvalami Moonman: Nehogy lecsréld a telefonod!Annál jobbat szvsz most nemfogsz találni. Én is afélére szeretnék cserélni, mert az ngageemen symbian 6.1-van, a 6600-án meg 7.0. És sok program ezt igányli...
-
GodHeart
senior tag
nemtudom.. nekem az az érzésem, hogy nem. Mintha mindig csak az utolsó 4 /lehet 3 vagy 4/ program marad a memben. Ha s60-on elvan egy csomó program indítva, akkor azt látod is, itt viszont ami nem fér ki, jelen esetben ez a pár, akkor az utánalevőt nemmutatja, így az nincs is megnyitva.. Nekem ez a meglátásom.. de akkor is pocsék ez a része. Nem tudom neked mid van, de itt igen nincs ''kilép'' menü stb stb...
-
GodHeart
senior tag
sehogy, pont ezért mondom hogy pocsék az egész úgy ahogy van. Mondjuk s60-ra van olyan progi amivel kilehet lőni az éppen futó alkalmazásokat, de sajnos s90-re a programválaszték egyenlőre nagyon gyér, és ilyen programnak még a szagat se érzem! szvsz ezt valahol soft fejlesztés közben kúrták el! :\
-
GodHeart
senior tag
válasz
Caesarion #105 üzenetére
Noh fegyük szépen sorba őket.
1, nem
2, lejjebb
3, nem védőfóliával, hanem bőrtokkal
4, még etz is kihagyom
5, ehhez program kell, amit utólag teszel a telefonhoz. nem próbáltam, mert sosem volt rá szükségem
Nekem olyan gondjaim voltak vele, hogy pl ha két sms-t kapott egymás után akkor a képernyője nem kapcsolt le, mármint a világítás, és kb 1 óra alatt csontra lemerült. Persze vissza NOKIA-ba, azt meg csinálták, most ez a hiba nem áll fent.
2, a kettes pontra azt írnám, hogy elég szarul csinálták meg szvsz, hogy nemlehet a programokból kilépni. azaz x program mindig foglalja a memóriát, ami tudvalevőleg lassítja a készüléket. Fagyásról én csak akkor beszélnék, ha tényleg igen sok program volt megnyitva, vagy esetleg valami olyat telepítettél rá, ami nem kompatibilis a készülékkel. De ez lehet akár software hiba is. Pl elvileg ebben a digitális TV adás véletléri is alkalmas hardware van benne, és a soft még ezt sem tudja. Nah bumm.. Szal én innen gondolom, hogy elég béta version a picike. -
GodHeart
senior tag
válasz
Caesarion #99 üzenetére
Én is csak ajánlani tudom ezt a telefont. Bár, ha Bog is megingedi, erről a telefonról is írok egy cikket, és akkor azért rávilágítok a telefon nem éppen előnyös tulajdonságaira is. Ami nekem egyszerre feltűnt, hogy elég csicsa telefon. Tudásban, most mondhatnánk, hogy kiemelkedik, de akad a kamera, ami a szép kijelő és egy viszonylag gyenge processzor együttesének köszönhető. De ne menjünk ennyire előre! Természetesen nekem is tetszik, elvileg most fogom nem 10 percekre megkapni, hanem pár hétre, és akkor kitudja, talán máshogy fogok hozzá állni, vagy pedig visszasírom a 9500-t! -
GodHeart
senior tag
válasz
Caesarion #75 üzenetére
igen lehet.
van pár hiba benne.. nem is kicsit.
pl néha sms fogadás után a háttérvilágítás nemkapcsol ki, és így igen hamar lemerül a telefon, ha az ember nem veszi észre, és nem buzerja meg kicsit.
akkor a software-je még nem támogatja a digitális tv adás váételét, pedig elvileg hardverileg már képes rá! -
GodHeart
senior tag
igen stereo
úristen jól lementek az mmc-k árai is... dehát várható volt.. jönnek az új nagyobb kapacitásúak! -
GodHeart
senior tag
bazz, ha minden jólmegy kapok egy 9500-ás telefont kipróbálásra!
alig várom. Aztmondták nyúzzam, hogy bírja e!
-
GodHeart
senior tag
mivel mindegyiken symbian op rendszer fut, lényeges különbség nincs a két telefon között.
Viszont megjegyezném, hogy a 9300-9500 telefonok nem véletlenül vannak egy árrésben ezzel a telefonnal. Mivelhogy tudásuk szinte ugyanaz. /felületetes ránézéssel/ Ami maximum hiány lehet, az a Wi-fi... De a 7710ben sokkal jobb a a kamera, akkor érintőképernyő, meg 1xrűen más felhasználókat céloz meg. Az meg, hogy csak két kézzel hsználható megszokás kérdése.. szerintem!
Valóban 6630-ra naponta jönnek ki új programok/játékok, de még pár hét, és a 7710-re is megfognak jelenni, csak először a NOKIA-nak kikellett adni az SDK for 7710 fejlesztőcsomagot /asszem így hívják/, mert ez szükséges a programozáshoz.
a 7700, meg nem a kialakítása, meg a kétkezes használata miatt lett bukta, hanem egyéb gyermekbetegségei miatt, melyek főleg software-i gondokban jelentkeztek. -
GodHeart
senior tag
de igazából akkor fogok róla regélni, ha kiadják első progikat rá, és azokat letesztelem! Mert alapprogikkal nemszoktam sokat foglalkozni, bár megkell hagyni nemrosszak amik rajta vannak. Naptár király, akkor ébresztőbe végre nemkell naponta beállítani, akkor különféle Néma meg ilyenekre időpontszerint is átáll magától, meg ilyen nyalánkságok!
-
GodHeart
senior tag
cerkás használat... utcán... hmm! :\ Még nemvoltam vele utcán, de nemtudom! Önmagában gyorsabb a bevitel így, de utcán kicsit gázos, ha meg ülsz rendesen, akkor meg nagyon kényelmes. Bár nemtudom, hogy egy ideig előveszem e a készüléket utcán
kicsit drága ahhoz hogy valaki kikapja a kezemből!
-
GodHeart
senior tag
nemárulok zsákbamacskát, nokia boltban vettem széppénzért!
Majd tapasztalatokat is mondok, csak még én is ismerkedek vele, de annyit mondhatok, hogy megérte megvenni!!! mindent ver. Olyan kijelzője van, hogy majd befostam! Iszonyat jóóóó! -
GodHeart
senior tag
ebben ugye symbian van!?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Apple iPad 8 32GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest