Hirdetés
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nyethuszar
tag
Sziasztok !
Abban kérném a segítségeteket,hogy az Eset Smart vagy pardon most már Internet Security
-ben, hogyan lehet bizonyos portokat engedélyezni ? Esetemben a "GTA5 Online*hoz kellene megnyitni ezeket : (TCP Ports: 80, 443 és UDP Ports: 6672, 61455, 61457, 61456, 61458). De valahogy úgy,hogy CSAK a GTA5 használhassa, ne folyamat legyen nyitva.. (ha ilyen lehetséges,vagy számít egyáltalán.. nem tudom)
Van egy olyan rész a szabálynál láttam,ahol alkalmazást lehet megadni, az gondolom ezt jelentheti, vagy valaki javítson ki ha tévednék.
Addig megvan,hogy a tűzfalban lehet szabályt létrehozni és ott megadni a portokat, de mintha nem akarná elfogadni..
Az irány meg kimenő vagy bejövőre vagy mindkettőre kell állítani ? Meg a "művelet legyen engedélyezés".
Na meg a "helyi" fül-ben ahova a portokat be lehet írni, ott van olyan,hogy "IP cím".. Oda mit kellene írni ?
Ja és a "távoli" fül-ben is kellene valamit írni-állítani ?
Az számít,h van egy wifi router is bekötve? De a net amúgy kábeles Digi. (A routerben is néztem,de fogalmam sincsen mit kellene állítani egyáltalán..) Nagyon remélem elegendő az Eset tűzfalán szórakozni ezzel..
És nem az lesz,hogy ha azzal akarok gamelni,akkor köthetem ki a routert addig és a kábelt be a gépbe..
Örülnék,ha valaki/kik el tudná ezeket magyarázni Nekem és segítségemre lenne
Előre is köszönöm szépen ! -
Nyethuszar
tag
Sziasztok!
Próbáltam volna letölteni a "ccleaner" takarító programot mind a hivatalos oldaláról mind a filehippo-ról, de az eset letiltja mindkettő esetében a letöltést " a webhely letiltva" szöveggel. Meg,hogy "kártevö eltávolítva "blocked" volt észlelhető benne ". Ez utóbbit a fájlra írja.
A CleanMaster programra is ezt irja ki..
Másoknál is van ilyen gond?
-
Nyethuszar
tag
Sziasztok! A legújabb EsetSmart Security van fennt a gépemen. Minden beállítása aktív, de mégis azt írja ki,hogy nem az. Vagyis "működési hiba" az egyik modulnál..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Samsung S24 8/128GB, Kártyafüggetlen, Újszerű állapot, Garanciával!
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest