Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• VGYke

addikt

válasz GEPESZ66 #8005 üzenetére

Kérdésem előtt megtettem, ezt válaszolta:

„Az ESET HOME Security Premium szoftver VPN (virtuális magánhálózat) funkcióval való bővülése azt jelenti, hogy a csomag részeként a felhasználók egy beépített VPN-szolgáltatást kapnak, amely fokozott biztonságot és adatvédelmet nyújt az internet használata során.
    A funkció a következőket teszi lehetővé:
    · Biztonságos kapcsolat nyilvános Wi-Fi-hálózatokon: Nyilvános helyeken, például kávézókban vagy repülőtereken lévő, gyakran nem biztonságos Wi-Fi-hálózatokhoz csatlakozva a VPN titkosítja az összes internetes forgalmat. Ez megakadályozza, hogy illetéktelenek (például hackerek) lehallgassák az adatait, jelszavait vagy banki információit.
    · Adatvédelem és anonimitás: A VPN elrejti az Ön valódi IP-címét, és egy másik, az ESET szervere által biztosított IP-címet ad helyette. Ezáltal anonim módon böngészhet, és elkerülheti a kéretlen nyomon követést.”

De mivel eddig soha nem volt dolgom VPN használattal (lehet ez hiba, de ez van), elkezdtem tájékozódni, hiszen úgy tanul agyerek, ha kérdez. :DDD

Sajnos nem sokat tesz hozzá az AI azon dilemmámhoz, hogy megéri e 3 eszközre +6000 Ft/év kiadást az, hogy kezeli a fenti VPN funkciókat. Mivel, mint írtam, még soha nem kerültem közeli kapcsolatba a VPN-el.

Tudom hogy mi. De pl. azt már nem, hogy az ESET izé segítségével pl. a távoli router elérésnél, kiválthatom e a DDNS elérést, stb.

Új hozzászólás Aktív témák