Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
Új hozzászólás Aktív témák
-
VGYke
addikt
válasz
GEPESZ66
üzenetére
Kérdésem előtt megtettem, ezt válaszolta:
„Az ESET HOME Security Premium szoftver VPN (virtuális magánhálózat) funkcióval való bővülése azt jelenti, hogy a csomag részeként a felhasználók egy beépített VPN-szolgáltatást kapnak, amely fokozott biztonságot és adatvédelmet nyújt az internet használata során.
A funkció a következőket teszi lehetővé:
· Biztonságos kapcsolat nyilvános Wi-Fi-hálózatokon: Nyilvános helyeken, például kávézókban vagy repülőtereken lévő, gyakran nem biztonságos Wi-Fi-hálózatokhoz csatlakozva a VPN titkosítja az összes internetes forgalmat. Ez megakadályozza, hogy illetéktelenek (például hackerek) lehallgassák az adatait, jelszavait vagy banki információit.
· Adatvédelem és anonimitás: A VPN elrejti az Ön valódi IP-címét, és egy másik, az ESET szervere által biztosított IP-címet ad helyette. Ezáltal anonim módon böngészhet, és elkerülheti a kéretlen nyomon követést.”De mivel eddig soha nem volt dolgom VPN használattal (lehet ez hiba, de ez van), elkezdtem tájékozódni, hiszen úgy tanul agyerek, ha kérdez.

Sajnos nem sokat tesz hozzá az AI azon dilemmámhoz, hogy megéri e 3 eszközre +6000 Ft/év kiadást az, hogy kezeli a fenti VPN funkciókat. Mivel, mint írtam, még soha nem kerültem közeli kapcsolatba a VPN-el.
Tudom hogy mi. De pl. azt már nem, hogy az ESET izé segítségével pl. a távoli router elérésnél, kiválthatom e a DDNS elérést, stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% Akku
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Samsung 860 Pro 256GB V-NAND SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest