- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Netfone
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kis Tigris
tag
válasz
pendre54 #7960 üzenetére
Köszönöm az ötletet
Így sikerült telepíteni
Kikapcsoltam kivételesen az Esetet 10 percre, gyorsan kivételek közé tettem. Az észlelésibe. Utána gyorsan feltelepítettem a játékra, így sikerült
Ez egy érdekes játék, egy 2024-es "apáca szimulátor", enyhe horroros beütéssel, s naggyon durva hangulattal
és [itt meg a kezdőlapról] a magyarítás
Ha kell a játékhoz "tuti" link, priviben azt is tudok
-
Kékes525
félisten
válasz
pendre54 #6438 üzenetére
Még eszembe jutott néhány ötlet.
1. Lehet, hogy valamelyik user-components okozza.
2. Próbáld ki az új bétával.
3. Esetleg a régebbi verziókkal.
Az ESET kikapcsolása nem oldja meg az ütközést a rendszer-visszaállítással, csak az ha be sem töltődik, ezért kell csökkentett üzemmódba indítani a Windowst.
Az hogy nem találod a megadott útvonalon, az nem jelenti, hogy nem volt ott. Lehet, hogy az egy ideglenesen létrehozott dll file. -
Kékes525
félisten
válasz
pendre54 #6214 üzenetére
Nálam tökéletes a KH e-Bank használata az ESETtel. Valószínűleg nálad más probléma lehet. Chipkártyás azonosítást használok, de SMS azonosítással is működött. A Firefox esetében csak a 32bites verzióval müködik és flash kell hozzá. Mivel sokszor volt problémám bankoláskor a Firefoxszal ezért én az Internet Explorert (10-es) használok e-bankra, azt indítja az ESET. Windows 7 64bit pro alatt.
-
GEPESZ66
veterán
válasz
pendre54 #6059 üzenetére
Amikor használtam az IS-t, a kártyás beléptetéssel, akkor csak az IE11-el működött.
A böngészőt kellet indítani, s onnan belépni a bankba,nem az Eset-ből, nálam így működött.
Esetleg az Eset-ben, a modulban töröld a linket, majd az URL-elt másold be, csak azt követően indítsd el az IE11-et, nálam néha ez oldotta meg a problémát. -
Kékes525
félisten
válasz
pendre54 #5408 üzenetére
Nem veszted el. csak a licence formátumát kell felújítanod. A licence lejárati ideje marad. Régi típusú licenc hitelesítő adatainak konvertálása
-
Kékes525
félisten
-
Kékes525
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Linux kezdőknek
- Apple MacBook
- Bevonják az AI-t az atomreaktorok építésébe
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Napelem
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Keresem : Lenovo Legion 5 16IRX9 83DG0037HV
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged