Új hozzászólás Aktív témák
-
Jack Oneill
veterán
válasz
Nyethuszar #6604 üzenetére
En tobb online jatekkal jatszom, de ilyennel soha nem kellett baromkodni. Routerben kellene egyebkent, ha nalad nincs nyitva, de pl nekem es ismeroseimnel is ez automatan tortenik a routerben. Amikor kellett, az ott nyitva volt.
-
TIT
veterán
válasz
Nyethuszar #6604 üzenetére
Szia!
Szerintem nem kell portot nyitni az esetbe csak a routerbe.
Az eset csak a netre engedje ki. -
Jack Oneill
veterán
válasz
Nyethuszar #6560 üzenetére
Én ezt úgy oldom meg, hogy kérdezésre állítok mindent, és figyelmen kívül hagyom a jelzést, mivel írja is, hogy micsoda, így biztos lehetek benne, hogy engedélyezhetem.
-
GEPESZ66
veterán
válasz
Nyethuszar #6560 üzenetére
Szia!
Ezt kell letölteni, erre nem jelez:
CCleaner Slim -
válasz
Nyethuszar #5930 üzenetére
Ezt csináld végig. Először töröld le a programot csökkentett módban a saját removerével. Ha ez megvan, akkor a linkelt megoldást csináld meg. Indítsd újra a gépet és utána az online telepítőjével amit az eset.com-ról tudsz leszedni tedd fel újra az EIS-t. Ha ez megvan, akkor nagy valószínűséggel működni fog normálisan a program!
-
kisbalazs83
aktív tag
válasz
Nyethuszar #5932 üzenetére
Tedd fel a legújabbat és jó lesz: 10.1.204.4
-
Kékes525
félisten
válasz
Nyethuszar #5932 üzenetére
Én csak "Update. Mégis " Erre reagáltam. Ezt mire írtad? Ja, a kép felrakására.
-
Kékes525
félisten
válasz
Nyethuszar #5930 üzenetére
Szed le és telepítsd újra. Így távolról nincs jobb tanácsom.
Nem volt frissítve?
-
Kékes525
félisten
válasz
Nyethuszar #5928 üzenetére
Telepítés után újraindítottad? Van más valós idejű védelem a gépeden? Az adatbázis friss? Indítsd újra a gépet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Gyermek PC játékok
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged