Új hozzászólás Aktív témák
-
tesztuser
kezdő
2. a videóban is van olyan, hogy elrepülsz olyan épületek mellett, amin nincs címke (az előzetes szkennelés ellenére)
Nekem ez eléggé zavaró és frusztráló, mivel nem tudom, hogy miért nem mutatja az épület címkéjét: a) már jártam ott korábban? (nem, mert ismeretlen területnél sem címkéz minden épületet, illetve meglátogatott épületet is újra felcímkéz), b) kihagyja/elfelejti a program? c) egyéb ok?
Lehet, hogy ezeket a fejlesztőknek kellene megírnom.
OK, akkor meglátogatom ezt a bolygót, ha sikerül (az NMS Location programnak aktívnak kell lennie a játék alatt, vagy az elég neki, hogy megadtam neki az azonosítót, amit a videó után írtál?) Hogy választom ki a célt, azzal a bizonyos "X" gombbal a galaktikus térképen?
"Átadás" alatt először arra gondoltam, ami az űrruha és az űrhajó között van: az "X" gombbal át lehet vinni tárgyakat, de ez csak kósza ötlet volt.
Az átadáshoz előbb az kell, hogy a portál mintegy felkínálja, hogy mit kellene csinálnod vagy adnod. Gondolom kell valamit adni neki, ami beindít egy folyamatot."Space anomaly" vagy "Space port" állomáson még nem jártál? Vagy kereskedőnél? Ott van olyan, hogy át kell adnod valamit, amit kér és cserébe ő is ad valamit. Vagy a gyáraknál aktiválnod kell valamit. Ezeknél általában egy rövid menüben ki kell választani az adott dolgot (pl. 10 szén, vagy 100 heredium átadása). Persze először az illető fejénél vagy az épületnél kattintani kell az "E" gombbal, amivel jelzed, hogy interakcióba akarsz vele lépni.
-
tesztuser
kezdő
Jó kis videó lett, ezek után lehet, hogy teszek még egy kört és meglátogatom ezt a helyet a jelzett MOD-dal.
Pár kérdést felvet a dolog:
1. ha jól láttam, a portált nem jelezte felirat
2. (más építményeknél is előfordul, hogy nincs felirat, ennek okát jó lenne tudni)
3. említed a videóban, hogy ez a csillagrendszer a galaxis peremvidékén van, lehet, hogy beljebb a középpont felé már nincsenek portálok?
4. érdekes, hogy elmondásod szerint ezek a portálok egy vonalban találhatók a bolygón (ez nehezíti a megtalálásukat szerintem)
5. a felirat hiánya ellenére viszonylag pontosan és hamar megtaláltad a portálokat, ezek szerint jó memóriád van...
6. nem használtad a szkennert a videóban, ez azért volt, mert már így is sok volt az építmény-címke?
7. a portáloknál semmiféle interakció nem volt, tehát nem jelent meg párbeszéd felirat? (a játékban vannak ilyen szövegek, mint: "Most egy portál előtt állsz" és hasonlók, ezért kérdezem)
8. lehet, hogy az Atlasz követ vagy valami mást át kellett volna adnod a portálnak, hogy aktivizálódjon (különben egy arrafelé bóklászó bennszülött élőlény is aktiválhatná véletlenül). Ezt majd kipróbálom. -
-
tesztuser
kezdő
válasz
Bazsi1987 #1411 üzenetére
Az Atlasz gömb felvétele után mehetsz tovább, a két szélső gömböt is érdemes felvenni, ezek a térugráshoz kellenek (bár gyártani is lehet őket). Atlasz gömböt nem lehet gyártani.
Atlasz gömbből legalább 10-re van szükség az Atlasz küldetés végén, nekem ez is megvolt, de semmi extra nem történt, csak kiírta a játék, hogy létrejött egy új csillag valahol a távolban, és csináljak azt, amit akarok...
Lehet, hogy még megnézem a galaxis közepét, bár állítólag ott sincs semmi extra.
-
tesztuser
kezdő
Discovered on: 09/09/2016
Region: Ezcateronaw Expanse
A rendszerórát visszaállítottad 9-10 nappal, vagy csak most töltötted fel a képet?
Nem tudom, hogyan lehet régiókat keresni és mi ez egyáltalán. Galaxison belül egy terület? Nekem teljesen más neveket írt ki a galaktikus térképen, amikor bóklásztam egy darabig. Melyik galaxis, vagy abból csak egy van, az "Euclid"? Legutóbb átmentem egy fekete lyukon és mintha valami más galaxisnevet írt volna ki...
Volt egy "x" gombos javaslat is a csillagrendszerek(?) megjelölésére, hogy később vissza lehessen találni, de nekem nem működik ez a gomb, illetve a billentyűkiosztásnál sincs felsorolva (csak a fegyverváltásnál).
-
tesztuser
kezdő
Ez alapján hogy találom meg?? Úgy látom, a bolygót átnevezted, de eleve nem multiban játszunk, tehát egyik játékos sem látja a többiek dolgait.
Nekem az lenne segítség, hogy egy bolygón mit keressek? Monolitot, adótornyot, obszervatóriumot vagy valami egyebet, ami egy portálhoz vezet? Vagy egy idegen lény mondja meg, hogy merre találom? Van a portálnak külön grafikai jelölése?
-
tesztuser
kezdő
Egyes épületekben az egyik belső teremben szokott lenni egy naprendszer-szerűség. Ennek van valami szerepe? Vagy ez is félkész dolog lehet? Nem látok benne semmi interakcióra lehetőséget. Úgy emlékszem AtlasPass kell a belépéshez.
-
tesztuser
kezdő
Hol találok portált? Hogyan jelöli a szkenner? Már voltam vagy 10-15 bolygón, de egyiken sem láttam olyan építményt, mint ami a videókban van.
-
tesztuser
kezdő
válasz
Brett001 #1376 üzenetére
Bele tudok nézni az .MBIN fájlba, van hozzá egy programom, ami kicsomagolja, de maga a program az bizalmas. A magyar lokalizációt elkezdő csapattól kaptam meg, és nincs felhatalmazásom rá, hogy odaadjam másoknak. A fájlban nyilván még más is van a szövegen kívül, mert majdnem 10x akkora.
Ha valakit érdekel, el tudom küldeni a játékban meglévő angol szövegeket (később majd a magyart is, ha kész leszek vele és érdekel valakit). Nem tudom ez ezen a fórumon technikailag megoldható-e vagy külső szerver kell-e hozzá. Nagyjából 500 kB a TXT. A szövegek sorrendje alapján nem sok mindent lehet megtudni, de azt például csak tegnap vettem észre, hogy "The portal opens" és hasonló mondatok is vannak benne. Előtte meg olyanok, hogy "most a portál előtt állsz, amivel távoli világokba lehet eljutni". Tehát valami szerepük csak van / vagy lesz a portáloknak.
Az egyik romnál kipróbáltam "a zászlón való átnézés" módszert (ami elvileg rámutat egy portálra?), de nem volt ott semmi.
-
tesztuser
kezdő
Ez a "portál" dolog nekem gyanús. Egyik videón sem láttam, hogy történt volna valami ezeknél a monolitoknál. Nem is írta ki, hogy "portal"-hoz érkeztél, akkor honnan lehet tudni, hogy ez az?
Kipróbálom ezt a "zászlón való átnézés"-módszert az egyik romnál.
-
tesztuser
kezdő
Kiírja a játék valahol a verziószámát?
-
tesztuser
kezdő
Nem a hajók száma a fontos, hanem hogy hány tároló rekesz van bennük, a többi tulajdonságuk majdnem mellékes.
Az űrkalózok egy idő után támadni fogják a hajódat, ha bolygók között utazol, és értékes rakomány van nálad. Más űrcsata nincsen.
A fő cél a galaxis középpontjának elérése.
Az állatok nálam békések és velem nem léptek interakcióba, tehát nem mentek az agyamra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez! (másolt tartalmak, másolásvédelem kijátszása, stb.)
● Profil értékesítés tilos! (Steam, GOG.com, PSN és PH! végfelhasználói szerződése alapján)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Végleges a HDMI 2.2-es verziója
- GTA VI
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Google Pixel topik
- Steam Deck
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Adguard Premium (Android, PC és egyéb rendszerekre, valamint böngészőkhöz)
- E-roller topik
- További aktív témák...
- PS VR V2 + 2 db PlayStation Move motion controller + PS VR Aim controller + ajándék dockoló
- 2 db PlayStation Move motion controller + PlayStation Eye kamera
- Nintendo Switch OLED 20.1.1 okosított Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.9.1, 3 hó garival
- Nintendo Switch RP2040-tiny Picofly 2.74fw CFW chip (Lite/V1/V2/OLED) készlet 1 év garanciával eladó
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged