Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• tesztuser

kezdő

válasz edgR #1432 üzenetére

2. a videóban is van olyan, hogy elrepülsz olyan épületek mellett, amin nincs címke (az előzetes szkennelés ellenére)

Nekem ez eléggé zavaró és frusztráló, mivel nem tudom, hogy miért nem mutatja az épület címkéjét: a) már jártam ott korábban? (nem, mert ismeretlen területnél sem címkéz minden épületet, illetve meglátogatott épületet is újra felcímkéz), b) kihagyja/elfelejti a program? c) egyéb ok?

Lehet, hogy ezeket a fejlesztőknek kellene megírnom.

OK, akkor meglátogatom ezt a bolygót, ha sikerül (az NMS Location programnak aktívnak kell lennie a játék alatt, vagy az elég neki, hogy megadtam neki az azonosítót, amit a videó után írtál?) Hogy választom ki a célt, azzal a bizonyos "X" gombbal a galaktikus térképen?

"Átadás" alatt először arra gondoltam, ami az űrruha és az űrhajó között van: az "X" gombbal át lehet vinni tárgyakat, de ez csak kósza ötlet volt.
    Az átadáshoz előbb az kell, hogy a portál mintegy felkínálja, hogy mit kellene csinálnod vagy adnod. Gondolom kell valamit adni neki, ami beindít egy folyamatot.

"Space anomaly" vagy "Space port" állomáson még nem jártál? Vagy kereskedőnél? Ott van olyan, hogy át kell adnod valamit, amit kér és cserébe ő is ad valamit. Vagy a gyáraknál aktiválnod kell valamit. Ezeknél általában egy rövid menüben ki kell választani az adott dolgot (pl. 10 szén, vagy 100 heredium átadása). Persze először az illető fejénél vagy az épületnél kattintani kell az "E" gombbal, amivel jelzed, hogy interakcióba akarsz vele lépni.

Új hozzászólás Aktív témák