Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
tesztuser
kezdő
2. a videóban is van olyan, hogy elrepülsz olyan épületek mellett, amin nincs címke (az előzetes szkennelés ellenére)
Nekem ez eléggé zavaró és frusztráló, mivel nem tudom, hogy miért nem mutatja az épület címkéjét: a) már jártam ott korábban? (nem, mert ismeretlen területnél sem címkéz minden épületet, illetve meglátogatott épületet is újra felcímkéz), b) kihagyja/elfelejti a program? c) egyéb ok?
Lehet, hogy ezeket a fejlesztőknek kellene megírnom.
OK, akkor meglátogatom ezt a bolygót, ha sikerül (az NMS Location programnak aktívnak kell lennie a játék alatt, vagy az elég neki, hogy megadtam neki az azonosítót, amit a videó után írtál?) Hogy választom ki a célt, azzal a bizonyos "X" gombbal a galaktikus térképen?
"Átadás" alatt először arra gondoltam, ami az űrruha és az űrhajó között van: az "X" gombbal át lehet vinni tárgyakat, de ez csak kósza ötlet volt.
Az átadáshoz előbb az kell, hogy a portál mintegy felkínálja, hogy mit kellene csinálnod vagy adnod. Gondolom kell valamit adni neki, ami beindít egy folyamatot."Space anomaly" vagy "Space port" állomáson még nem jártál? Vagy kereskedőnél? Ott van olyan, hogy át kell adnod valamit, amit kér és cserébe ő is ad valamit. Vagy a gyáraknál aktiválnod kell valamit. Ezeknél általában egy rövid menüben ki kell választani az adott dolgot (pl. 10 szén, vagy 100 heredium átadása). Persze először az illető fejénél vagy az épületnél kattintani kell az "E" gombbal, amivel jelzed, hogy interakcióba akarsz vele lépni.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez! (másolt tartalmak, másolásvédelem kijátszása, stb.)
● Profil értékesítés tilos! (Steam, GOG.com, PSN és PH! végfelhasználói szerződése alapján)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kuponkunyeráló
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Okos Otthon / Smart Home
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Skate Story teszt
- Samsung kuponkunyeráló
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD/16GB RAM, szép állapotban, üvegfóliás, garanciális
- Akcio! Csere- Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
- PS4 PRO 2TB SSHD + 3 játék + 2 Controller Makulátlan új állapotban FULL BOX!
- Steam Deck OLED 512GB (2024) + 512GB SD kártya Újszerű, keveset használt
- Xbox Series X+ kontroller+ akku
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15Pro 128GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest