- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
edgR
őstag
válasz
tesztuser #1433 üzenetére
Igen, nekik kellene írnod. Ez szerintem bug.
Az átadás sem megy pontosan az interakció hiánya miatt. Nem gondoltam, hogy ezt érted átadás alatt, természetesen jó pár Monolitot kellett így aktiválnom már.
Itt minden infót megtalálsz a Location Manager használatához. Én csak a share módot ismerem, soha nem használtam a másik oldalról. De le van írva minden. Ennek pont az a lényege, hogy nem a játékban lévő X gombos szarakodással kell használnod, csak beírod a share key-t, és oda tudsz ugrani arra a coordinátára. Persze előtte csinálj vele mentést a saját aktuális pozíciódról, nehogy véletlenül pont most legyen korrupt a mentésed, és ne tudj visszamenni oda, ahol épp voltál!
-
edgR
őstag
válasz
tesztuser #1431 üzenetére
Örülök, hogy tetszett! Szerintem mindenképp ugorj át, és nézd meg Te is, hátha észreveszel majd valamit, amit én nem.
Megpróbálok válaszolni a kérdéseidre:
1: nem, a Portalokat nem jelzi semmi. Scannelni lehet ugyan őket, de egy idő után azt is elveszít(het)ed. Emiatt van az, hogy inkább környező épületeket jelöltem meg a Signal Scannerrel, és azok alapján tájékozódtam.
2: melyik épületre gondolsz? Más ilyenről nem tudok, szerintem kizárólag a Portalt nem jelzi semmi.
3: többen felvetették, hogy ők csak a galaxis közepéhez közelebb találkoztak Portalokkal, erre próbáltam reflektálni. Így a válaszom nem, mert mások találtak több Portalt, a galaxis közepéhez közelebb is.
4: ez csak véletlen egybeesés lehet szerintem. Azóta találtam még 3-mat (más-más bolygókon), és ott semmilyen szabályszerűséget nem találtam (próbáltam követni azt a metódust, mint ezeknél, de sikertelen volt minden próbálkozásom). Továbbra is azt gondolom, hogy semmilyen szabályszerűség és módszer nincs a megtalálásukra, random az egész. Mindenesetre érdekes a minta, amin elhelyezkednek azon a bolygón.
5: elég jól tájékozódom, de jó párszor berepültem a mintát a videó rögzítése előtt.
6: igen, azok alapján az épületek alapján tájékozódtam, amit már korábban megjelöltem.
7: nem, és a modderek elmondása szerint nem is tudsz velük interakcióba lépni. Ha ez így van, akkor tényleg inaktívak a jelen verzióban. Elmondásuk szerint a párbeszéd megvan, viszont nincs a fájlok között sem animáció, sem gomb, így képtelenség interakcióba lépni velük jelenleg.
8: igen, lehet. De nem a jelenlegi verzióban, sajnos. Talán majd később. Egyébként mire gondolsz "átadás" alatt? Még csak dropolni sem lehet a játékban (illetve lehet, de nem jelenik meg fizikailag előtted, amit eldobsz, csak törlődik az inventorydból), hogy adod át neki? -
edgR
őstag
válasz
tesztuser #1408 üzenetére
Nem állítgatom én az órát!
Nem tudom, hogyan lehet régiókat keresni és mi ez egyáltalán. Galaxison belül egy terület?"
Pontosan. Keresni úgy lehet, hogy a távolság alapján mész egyikről a másikra, addig, amíg meg nem találod az adott régiót. Utána meg azon belül keresel tovább."Nekem teljesen más neveket írt ki a galaktikus térképen, amikor bóklásztam egy darabig. Melyik galaxis, vagy abból csak egy van, az "Euclid"? Legutóbb átmentem egy fekete lyukon és mintha valami más galaxisnevet írt volna ki..."
Euclid-ban vagyok én is. Fekete lyukon ha átmész, akkor pont, hogy a régió neved fog (nagy valószínűséggel) változni, de a galaxis neve egész biztosan nem. Másik galaxisba csak akkor juthatsz, ha eljutsz ennek a közepéig."Volt egy "x" gombos javaslat is a csillagrendszerek(?) megjelölésére, hogy később vissza lehessen találni, de nekem nem működik ez a gomb, illetve a billentyűkiosztásnál sincs felsorolva (csak a fegyverváltásnál)."
TAB van jelölve, rosszul. X-el működik.Itt a 6. amúgy, ez még friss, ropogós.
Portal #006
Még mindig ugyanabban a rendszerben vagyok, csak másik bolygón.
Discovered on: 19/09/2016
SYSTEM
Region: Ezcateronaw Expanse
Name: edgR-system003-Teku (Tekumskyviniu)
Analysis: Atlas Interface // 3 planets
Distance to centre: 179410.4 Light-yearsPLANET
Name: edgR-planet0009-Eyba (Eybastianno)
Weather: Moistureless
Sentinels: Relaxed
Flora: Numerous
Fauna: None
Characteristics: Korvax presence. Rich in Emeril and Murrine. -
edgR
őstag
válasz
tesztuser #1389 üzenetére
Ha a bolygót meg akarod találni, kimész a csillagtérképre, nyomsz egy "x"-et, ami miatt elkezd villogni majd minden rendszernél egy X, amit más már felfedezett. Mivel minden lényeges infót leírtam, megkeresed a régiót (ezt át sem lehet nevezni), azon belül meg néhány próbálkozás után meglesz a rendszer. Megnézed, hogy melyik a legrövidebb út oda, és addig warpolgatsz, amíg oda nem érsz.
Nekem az lenne segítség, hogy egy bolygón mit keressek? Monolitot, adótornyot, obszervatóriumot vagy valami egyebet, ami egy portálhoz vezet? Vagy egy idegen lény mondja meg, hogy merre találom? Van a portálnak külön grafikai jelölése?
Nincs ilyen. Ha lenne, nem lenne ilyen nehéz megtalálni 1-1 darabot. Sok "elmélet" született, amiből mindre lehet ellenpéldát mondani, emiatt egyik sem állja meg a helyét. Leginkább éles szem kell hozzá, kva sok türelem, meg egy jó hajó (ami nem takar ki sokat a látótérből): fighter vagy explorer típusú.
-
edgR
őstag
válasz
tesztuser #1382 üzenetére
Tessék, itt van egy. Ez az első Portal, amit találtam.
Ha van kedved Portalt nézegetni, az alábbi infók alapján egész könnyen meg fogod találni. "Ugorj át", megéri. Több is jön még!
Pár info (másolom angol nyelvű blogbejegyzésekből, nincs kedvem fordítgatni, bocs..):Discovered on: 05/09/2016
SYSTEM
Region: Ezcateronaw Expanse
Name: edgR-system003-Teku (Tekumskyviniu)
Analysis: Atlas Interface // 3 planets
Distance to centre: 179410.4 Light-yearsPLANET
Name: edgR-planet0008-Emis (Emisentas Toon)
Weather: Firestorms
Sentinels: Limited
Flora: Absent
Fauna: Generous
Characteristics: Korvax presence. Rich in Emeril and Radnox. Other valuable element: Albumin Pearl. -
Brett001
aktív tag
válasz
tesztuser #1377 üzenetére
Köszi, de annyira nem fontos.
Csak azt hittem van rá egyszerűbb, simább módszer. Sajna úgyse tudok programozni. Csak kiváncsi lettem volna néhány program sorra. Bár a Space Engine glsl fájlaiba (a domborzatért felelős programsorokba) itt-ott belenyúltam, az elég világos felépítésű, jól van kommentelve. Persze azért főleg "trial and error" módszerrel dolgoztam.
-
edgR
őstag
válasz
tesztuser #1372 üzenetére
Leginkább a portal trailerből. Valószínűleg inaktívak a játékban jelenleg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez! (másolt tartalmak, másolásvédelem kijátszása, stb.)
● Profil értékesítés tilos! (Steam, GOG.com, PSN és PH! végfelhasználói szerződése alapján)
- Léghűtés topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen légkondit a lakásba?
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- OLED TV topic
- Ford topik
- Steam Deck
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű garanciával., Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch OLED
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- Xbox Series S 512gb 2 kontroller
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest