- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raulblanco07
aktív tag
Elég ha a jump drive-ot és a launch trustert megjavítod.
Én pl találtam 1,5 játék után egy A 35+8-ast ami 42 milliót ér, de abból 2/3-a hibás, igazából találva hamarabb lett, csak eddig ott hagytam, most foglalkoztam vele tegnap.Még nem döntöttem el, vagy megjavítom, de a fene fog annyit bányászni, egyszerűbb ha várod az űrhajókat az állomáson és megveszed a több ezer cobalt, copper, platinum egyéb vackot ami kell hozzá, és csak nyomod a javítást, bányászni egy év mire minden megvan.
Vagy B verzió, csak a jump drive és launch truster legyen megjavítva, elballagsz vele a rendszer állomásába, és ott eltradeled egy tökéletesre, pl az amit találtam így sérülten 12 millióra van árazva csereértéknek, az még bőven cserélhető egy B 20-30 közötti rakteresre ingyen és az teljesen sérülésmentes lesz.
-
Apollyon
Korrektor
Az én esetemben végül nem a régi mentéssel volt probléma, hanem a steam privacy beállításokkal, nem kerültünk a másik playerrel egy lobby-ba, azért láttuk egymást orboknak.
Amúgy nem érdemes "tiszta lappal" kezdeni, mert így, hogy van cucca az embernek sem könnyű a játék.
Pl. a max slotos S class freighterem nem kis pénz volt, benne a 4 max slotos haulerrel, amik tele vannak töltve összeválogatott anyagokkal.
A base building a nulláról a patch előtt is elég nehézkes volt, összevadászni a növényeket stb. Nagy része ennek mondjuk a repkedés elég sok időt elvesz.
Apropó többi hajó... eléggé bugos még a dolog, ugyanis, a freighteren nincsenek ott a hajóim, és summonálni csak a bolygóra lehet. Azt viszont még nem mertem kipróbálni, hogy mi van akkor, ha otthagyom őket, hogy nehogy elvesszen.
Még az experimental patch-csel is vannak bugok, amik nincsenek javítva.
Ja, és ha lobby-ban vagyunk, nem lehet újratölteni a játékot, azaz nincs reload.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez! (másolt tartalmak, másolásvédelem kijátszása, stb.)
● Profil értékesítés tilos! (Steam, GOG.com, PSN és PH! végfelhasználói szerződése alapján)
- Léghűtés topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- BestBuy topik
- Házimozi belépő szinten
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Tőzsde és gazdaság
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- További aktív témák...
- Xbox Series S 512gb 2 kontroller
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű garanciával., Bp-i üzletből eladó!
- PS5 Digital Edition (+ajándék néha liftinggelős kontroller)
- Ps 5 Slim digital megkímélt 1 hónap jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest