- Netfone
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vesa
veterán
válasz
Raulblanco07 #1769 üzenetére
És ezt miért nekem írod??
-
Vesa
veterán
válasz
Raulblanco07 #1750 üzenetére
Szépek, nem is láttam még ilyeneket!
-
Vesa
veterán
válasz
Raulblanco07 #1740 üzenetére
"már most arra gyűjtök hogy legyen 475 millió rá ha egyszer szembejön"
Nekem valami hasonló van, rohadt nagy! Viszont ingyen kaptam.
Ugyanis, amikor a tutorial rész elvisz oda, ahol egyébként az első Capitalt megkapod, akkor én azt nem fogadtam el. Aztán ahogy jöttem-mentem a rendszerekben, egyszer oda jump-olt az orrom elé ez a brutál nagy batár, és jött az üzenet, hogy segítsek megvédeni. Kiszedtem az ellenséget, feltételeztem, kapok valami lóvét, erre nekem adta a hajót...
-
Brett001
aktív tag
válasz
Raulblanco07 #1736 üzenetére
Igen ez bug, nekem is fordítva írta ki mikor megvettem hight tempként; installálva meg sub-zero lett. Nekem a boltcaster továbbra se jó, nem lehet reloadolni.
-
KisApám
addikt
válasz
Raulblanco07 #1736 üzenetére
Olyan bolygón voltam, ahová nagyon kellett volna a hő (HIGH TEMPERATURE) elleni védelem... oda-vissza rohangásztam az űrbázisra, űrbázison, megvettem, próbálgattam, felraktam, leszedtem, semmi. Mindig COLD-ot adott be.
A bolygón amit jött a tűzvihar is, a védelem gyorsan ment lefelé.
Este amikor jött a hideg, meg sem éreztem... dupla-tripla védelem volt akkor... -
KisApám
addikt
válasz
Raulblanco07 #1733 üzenetére
Amikor megvettem, oda volt írva, hogy HIGH TEMPERATURE.
Amikor felraktam, akkor meg COLD lett... "hópihével"... többször is próbáltam. -
Omli85
őstag
válasz
Raulblanco07 #823 üzenetére
Hát nem tudom, egy még fejlesztés alatt lévő projektről beszéltek én ezzel úgy voltam semmi nincs kőbe vésve majd meglátom mi kerül bele és mi nem. Az vitathatatlan persze, hogy messze nem kész állapotban került ki szerintem sem a game rengeteg minden hiányzik belőle amit elvártam volna de egy ekkora csapattól én csodára azért nem számítottam sokan igen és kb mindent amit adott riportokban szóba került úgy vettek, hogy ez benne lesz a játékban. Mint már régebben is írtam ez a része és a hype generálta csalódás részben a fejlesztők kommunikációjának hiánya miatt is alakult ki.
Félreértés ne legyen én aztán egyáltalán nem védem őket, csak én nem érzem azt, hogy átvertek volna még a hiányosságok ellenére sem. Már most több időt töltöttem a játékban mint jó pár AAA-s hasonló árazású játékban így miért is lennék csalódott. Nem azzal foglalkozok mint kaphattam volna hanem azzal mit kaptam és, hogy az szórakoztat e ha igen akkor nem fogok panaszkodni mert feleslegesen nem fogok hibákat és hiányosságokat keresni ahelyett, hogy játszanék vele...Mint ahogy egy filmben sem keresem a hibákat ha szórakoztat, nem keresem mitől lehetett volna jobb ha amúgy is jó volt.. ha meg valami szar és nem tetszik arra nem pazarlok időt mert minek.. Persze lehetne jobb is a játék sőt sokkal jobb is de ez egyelőre ilyen ez van... -
Hunbeast87
senior tag
válasz
Raulblanco07 #823 üzenetére
Ugyanezen a véleményen vagyok.
Viszont 60 eurót én is sokalltam érte, ezért GMG-n vettem meg, ahol csak 40 fontba került. Most 15%-os akció van rá ráadásul, így csak £33.99 (ami kb 12.000HUF).Szerk.: Lassú voltam.
-
tikshow
addikt
válasz
Raulblanco07 #786 üzenetére
Nem a grafikán van a lényeg, hanem az élőlények generálódásán.
-
LÁZ
addikt
válasz
Raulblanco07 #740 üzenetére
az a 20 óra nem a leaked gameplay-eknél volt?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez! (másolt tartalmak, másolásvédelem kijátszása, stb.)
● Profil értékesítés tilos! (Steam, GOG.com, PSN és PH! végfelhasználói szerződése alapján)
- PS5 Slim+ 2x Dualsense Wireless Controller garanciálisan
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Nintendo Switch OLED 20.1.1 okosított Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.9.1, 3 hó garival
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch RP2040-tiny Picofly 2.74fw CFW chip (Lite/V1/V2/OLED) készlet 1 év garanciával eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged