- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Magisk
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Mobilhasználat külföldön
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
Konkrétan még félkész a játék. Ráért volna több hónap múlva kiadni a nextet publicba – ha már kész van, egyébként maradhatott volna csak simán experimental.
Ezzel a userek bosszúságát is megspórolták volna, meg azt a stresszt, amiben valszeg nyakig vannak.De hát Xbox stb. launch is volt, mindenesetre elszúrták megint.
MrDrake: Én nem találkoztam ezzel a terrain manipulator hibával, nálam végig jól működött. Ez legalábbis.
Én most már azt csinálom, hogy minden egyes experimental patch után lejelentem azokat a hibákat, amiket én találtam, de most már csak a refineri stb. hiányát a next előtti mentéseknél. Kapnak screenshotot is.
Amíg nem javítják, addig újra és újra megkapják ezt a posztot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez! (másolt tartalmak, másolásvédelem kijátszása, stb.)
● Profil értékesítés tilos! (Steam, GOG.com, PSN és PH! végfelhasználói szerződése alapján)
- Autós topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Interactive Brokers társalgó
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Sony PlayStation 5 Fat 825 GB eredeti doboz, gyári kontroller
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű garanciával., Bp-i üzletből eladó!
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Acer Nitro 5 -AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7-11800H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD -RTX 3050 - Garancia
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus B350 R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Cooler Master CM 690 III TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest