- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- iPhone topik
- Kikapcsolhatja az AirDropot az Apple az EU-ban
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
mirci18 #4570 üzenetére
Lényegében egy területfoglalós hack&slash. Szektorokra van osztva a térkép, minden szektorban meg kell találni egy kristályt, amitől mi vesszük át a területen az irányítást. Ehhez kell lekaszabolni a légiónyi szörnyet, de a kristályokat komolyabb lények is őrzik. Egy-egy főszörny felbukkanására is lehet a térképeken számítani. Valami alibitörténet is van alárakva, de csak a külsőségeiben Zelda-játék.
-
ayo
veterán
válasz
mirci18 #4570 üzenetére
Semmi köze. Dinasty szó helyett hyrule van. Skin meg animáció ami más. Story nem sok van ahogy én eddig néztem. Kb 2 0 pályán kell szétkaszabolni mindenkit. A tréning az hasonló kis spinoff ami a lövöldözésre van kiélezve 8-12 pályán pontokért. Az mondjuk nagyon rövid de anno én azzal is el tudtam lenni. Már várom a 19et mert elrendelése a hyrule savas verziót. Zeldakban még nem csalódtam
Új hozzászólás Aktív témák
TILOS A WAREZ!
(Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
- Nintendo Switch 2
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Nyaralás topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Motoros topic
- Windows 11
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged