- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Mobil flották
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Mi Note 10 / 10 Pro - 108 megapixel, maradhat?
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Új hozzászólás Aktív témák
-
woros
őstag
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
Szerintem ugyanazt az állományt tologatja egyik helyről a másikra. Ha játszol egy lemezes játékkal és mentést készít a játék, akkor azt a használatban lévő háttértáron fogja tenni. Ha ugyanennek a játéknak letöltöd a digitális változatát, akkor egyből látni fogja a mentéseket és minden egyebet is, amit a lemezes verzió hozott létre. Ha tippelnem kéne, az U csak annyit csinál, hogy megjelöli flag-ekkel, hogy melyik háttértárat használja, a játékok pedig ezt olvassák ki és a megadott helyre mentenek. De ennek feltétele, hogy csak egy jól körülhatárolható állomány legyen amit használhatnak.
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
A 3DS FAT fájlrendszert használ, mert nincsenek rajta 4 gigánál nagyobb állományok. Gondolom nem akarták újból feltalálni a meleg vizet, azért maradtak a FAT-nál. A Wii U-nál már lehetnek nagyobb állományok, és talán liszenszelési oka volt, hogy nem NTFS és hasonló (kommersz) megoldást alkalmaztak.
-
tassyu
tag
De arra sem emléxel (vagy más), hogy my nintendo független-e ettől a N. Id.-től, érdemes-e valamelyiket hamarabb létrehozni?
Vagy mitől függ, hogy az eshop melyik országhoz fog tartozni?Néztem videókat, de ott ugye nem trükközik senki, mert nincs rá oka, jó neki a saját országa.
Eshop-al kapcsolatban pl. ugye magában a gép beállításaiban, kell választani nyelvet, kell választani országot.
Nintendo Id regnél megint külön kell választani országot.Mindenhol át kell váltani az országot, vagy elég csak a regisztrációnál megadni UK-t? Stb.
Szóval mitől függ, hoy melyik országhoz fog tartozni? -
tassyu
tag
Itt azt írja Koncsik, hogy van magyar eshop:
https://prohardver.hu/tema/nintendo_wii_u_topik/hsz_11123-11123.htmlMagát a menetét ennek a nintendo Id létrehozásnak, eshop hadrendbe állításának, stb. kérém leírni?
Mitől függ pl. hogy Magyar, Ír akármilyen lesz? A gép Setupban a létrehozás előtt át kell állítani a régiót?
Azt látom, hogy játékok kiolvassák, és például Just Dance-ben aeleve magyar zászló jelenik meg.Esop feltöltőkártyát egyedül a konzolvilág árul? Az is csak font fizetőeszközben létezik?
A My Nintendo fentiektől független? My Nintendo-t akár PC-ről is lehet regisztrálni?
-
woros
őstag
Az tényleg nagy marhaság volt, hogy át kellett rohanni ugyanoda, kikerülve mindenkit..
Lassan befejezem a játékot és már csak a 100% kiszínezés van hátra egyes pályákon (remélem értelmes bónusz lesz a végén), de komolyan mondom, hogy olyan helyekre tudnak eldugni helyeket, hogy el nem hiszem és már 3x mentem át egy-egy pályán, de nem találtam meg és a csaták ilyenkor nagyon bosszantóak tudnak lenni, ha véletlen belefut az ember, sokat használom a Flee-t, de ott is vagy 3x pofára esik Mario mielőtt elfut.
-
adalbert1
veterán
Köszi az invitálást, sajna én pont ma voltam HO-ban.
, holnap pedig nem tudom, hogy meddig dolgozom majd. Viszont ha időm engedi, akkor lehet, hogy egyszer élnék a felajánlással - igaz, lehet, hogy hamarosan megveszem én is.
Szerintetek a Nintendo mikor fogja lelőni a Wii U játékokhoz tartozó online szervereket, meg úgy általában a Wii U online részét majd? A Wii-n is csak talán a Wii U megjelenése után 1-2 évvel tette meg, nem?
Gondolkozom, hogy még most megváljak 1-2 játéktól, ami 1-2 év múlva, ha esetleg már nem lesznek online szerverek, leginkább csak dísznek lesz jó (Super Smash Bros, Splatoon). -
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
Kicsit áttúrtam a gép szervizikonjait és van ez a Wii U Chat nevű alkalmazás. Ezt próbáltad már valaha is? Csak azt tudom(?) rajta elérni, aki barátként meg van jelölve, tulajdonképpen egy videohívást kezdeményez. De hogy műxik-e, az jó kérdés. Egyedül te vagy a barátlistán, és te is offban, szóval nem tudtam kipróbálni, milyen.
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
A Monster Hunter után a Nintendo Land-et dugtam be gépbe. Eddig nagyon tetszik, rácáfolt minden várakozásomra. Ami a leginkább bejött, az a pikmines rész, annak már a felét végig nyomtam, 16 küldetést. Most adott új, nehezített küldetéseket, amiknek még nem álltam neki. Az ajándékokból is feloldottam 30-40 közötti mennyiséget, kezd egy kis élet lenni a placcon. Amit kicsit fájlalok a játékban, hogy van 3 színpad, ahová nem is tudok egy személyben belépni, pedig a Mario-kergető és a Luigis-szellemes rész is elég jó lenne szólóban is. Valamint a megnyert ajándékok lehetnének interaktívabbak is, pl be lehetne szállni/fel lehetne ülni rájuk stb. Majd a pikmineket meg fogom szerezni valamikor később, úgy értem a fő játékokat. De majd szerintem a régi két résszel fogom elkezdeni, nem a harmadikkal.
-
Köszönöm, félek 10 előtt nem tudjuk ágyba tenni a hálátlan örökösöket...
Dr.F.E.R.I.: én már csak gyűjtök, játszani csak szeretnék (többet)...
Nézegettem egy barátomnál az Nvidia Shield-et, nem rossz cucc az...pl. Doom 3 1080p-ben elég meggyőző volt.
-
ldave
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TILOS A WAREZ!
(Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Hálózati / IP kamera
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Eldurvul a Nova Lake-kel az Intel-féle hibrid dizájn
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Budakeszi, Páty, Telki, Budajenő, Zsámbék, Tök, Perbál topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Ps5 Slim lemezes megkímélt 3 hónap jótállás
- Playstation 4 500GB Destiny The Taken King Limited Edition
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- PS4 Pro 1TB
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest