Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Magisk
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Illatozni fog az Infinix új készüléke
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Egyből Pro változatban érkezik a második CMF mobil
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
Új hozzászólás Aktív témák
-
adalbert1
veterán
Biztos nagyon örülnének az emberek, ha egy "Have a rotten day!" felkiáltással köszöntenék őket a host-ok.
A Nintendo UK ügyfélszolgálattól kaptam egy nesze semmi sablon levelet a PIN regisztrálásos problémámra, remélem ezen a részen is fejlesztenek valamit (konkrétan leírja, hogy március 31 22:59-től nem lehet PIN-t regisztrálni - igaz, hogy én még délelőtt írtam meg nekik a dolgot, tehát akkor lehetett volna -, ennek némiképp ellent mondd, hogy vígan regisztráltam április 1-én is, és a honlap szerint szeptember 30-ig lehet beregelni a le nem járt PIN-eket), mert egyre inkább az az érzésem, hogy a játékaik színvonalától jelentősen elmarad a szolgáltatásaik színvonala.
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Apple Watch 10 - Slate Titanium - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX ONE X 1TB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte X570 AMD R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6750XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest