Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Crvsh3R

senior tag

válasz g@bo #4017 üzenetére

+ #4018 kurion

Ahogy az eredeti hozzászólásban is írtam, megjött a hivatalos meghívó a Nintendo-tól az előrendelésre (ezek szerint lazítottak a szabályokon, mert saját jogon folyamatos NSO előfizetésem nem volt, volt 1 év családba kéreckedésem is)
    Akármelyik hivatalos Nintendo oldalról rendelhető, ha jön ilyen e-mailed, én konkrétan az ír oldalról rendeltem, mert az angol nyelvű. Egyébként mind1, mert úgyis az Arvato fogja küldeni a szomszédból ha jól sejtem (legalábbis eddig az összes ír shopból rendelt platinum pontos cucc onnan jött).

Ha jön ilyen akkor a kulcsmondatra érdemes figyelni: "Your invitation will remain open until the end of the day that this invite email was sent."
    Mondjuk ha tényleg az Arvato (Nintendo of Europe SE, c/o Arvato SCS Poland, Logicor Logistics Park, gate 1, Ul. Składowa 11, 62-023 Żerniki, Poland) küldi ahogy sejtem, akkor garisnak kell lennie a Game Park-nál is...

Én le is mondom a Game Park-nál a rendelést, így már tényleg nincs értelme számomra rendelni tőlük.

Új hozzászólás Aktív témák