- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco M8 Pro 5G gyorsteszt
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Nagyobb akkumulátorral és több fénnyel megjött az Amazfit T-Rex Ultra 2
-
Mobilarena

-
válasz
koncsik
üzenetére
(rögzített hozzászólás)
Sajnos az összefoglalóba került h.sz.-ok is hiányoznak, 1-et találtam. Összesen 5054-6661 közötti hozzászólások vesztek el (pont a legforróbb időszak...)
Kérlek nézzetek rá az ÖF-ra és amit fontosnak gondoltok a hiányzó info-kból, írjátok meg újra a fórumba. #ÖF
Ugyanez ez esetleg hiányzó friend code-okra is igaz. #FC
Nagyon köszönöm előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Na az ajánlott videó alapján beállítottam a Switch 2 -őt, így azért jobb valamivel, viszont én bekapcsolva hagytam a HDR-t a nem támogatott játékoknál is, mert így sokkal világosabb színesebb és jobb minden tekintetben az adott játék! Például a Metroid Remaster, nos gyakorlatilag olyan sötét volt és elvesztek a részletek, hogy nem élveztem csöppet sem, viszont HDR-el baromi jó, szóval én a szememnek hiszek nem pedig a beállítás videóknak😁
Megvettem a Hades 2-öt kemény 9700ft-ért, nagyon jó game ez is, mondjuk az elsőt is imádtam, ebbe is belcsúszik szerintem 40-50 óra

Új hozzászólás Aktív témák
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni." Ugyanez vonatkozik a közvetlen vásárlási szándékot tartalmazó kérésekre, keresésekre is.
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- Xbox Series X|S
- Jövedelem
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Gyúrósok ide!
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- Home server / házi szerver építése
- Path of Exile 2
- Eredeti játékok OFF topik
- Akkumulátor töltő digitális fényképezőgéphez
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Sirandrish