Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mobil flották
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
lanszelot
addikt
válasz
Zsírkrétamen
üzenetére
Használd sok örömmel.
Én pl szinte csak monitorra kitéve használom, ésa joycon-jaival a hozzá kapott tartóban (sw1). Nagyon nagy kezem van de nekem még nem volt gondom, hogy pici lenne.
Lite is volt már a kezemben, de én nem láttam különbséget méretben.
A súlya miatt kényelmesebb? Vagy a csuklódnak kényelmesebb?más: mostanában vettem pár játékot:
A golfot bármilyen korosztály tudja játszani
Kirby-ben ha kicsi a gyerek akkor párban nyomhatja a szülővel de inkább nagyobbacska gyereknek (8+) ajánlanám
Tenisz, nagyon nehéz tini környéki türelmes embereknek csak.
Nekem mind a három tetszik. -
válasz
Zsírkrétamen
üzenetére
uuh nagyon menő
-
jcrk
aktív tag
válasz
Zsírkrétamen
üzenetére
Nagyon gondolkodtam én is a rendelésen amikor elérhető volt, de annyira sok volt a szállítás és a tax, hogy azt nem tudta bevenni a gyomrom
-
ldave
félisten
válasz
Zsírkrétamen
üzenetére
Ejj, szép darab, gratula hozzá. A Switch Lite számomra is az egyik legkényelmesebb kézi konzol volt, az volt a belépőm. Aztán váltottam OLED-re és utána már nehéz volt visszavenni a Lite-ot a kezembe, hiába volt kényelmesebb, a kijelző azért ég és föld volt a két gép között.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
- Intel Core i7-7700K 4.2GHz (8M Cache, up to 4.50 GHz) LGA1151 Processzor
- Apple iPhone 13 /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100% Után gyártott Kijelző
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4441, 100% Akksi
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Apple iPad Air 2 (A1567) 32GB Wi-Fi + Cellular Arany
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

koncsik
Sirandrish