- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Yettel topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
Topikgazda
-
Baltazár123
őstag
válasz
mike1334 #22005 üzenetére
Biztos, hogy lenne igény a Wii játékokra a Switchen is, elég csak az XO-ra gondolni, hogy milyen sikeres a visszafele kompatibilitás. Egy ismerősöm megvette volna a Wii pakkot tőlem és jó áron, mert működő ballance board már ritka, de a család úgy döntött, hogy a party játékok miatt nem eladó.
Egy Wii emulátorral nagyot tudnának a Switchen is domborítani és újra eladni a Wii játékokat, tipikus nintendo történet lenne amúgy, kis munka nagy haszon, fizessen a fanboy, mint a katonatisztAmúgy én is fizetnék, eladnám a Wii-t, ha még kellene valakinek és megvenném Switchre a Wii parti játékokat, amikkel a mai napig játsszunk.
Valószínűleg látják ezt a Nintendonál is csak véges a fejlesztői kapacitás és amíg sok milliót eladnak egy AAA címből maximális áron, addig ez a prioritás, nem a visszafele kompatibilitással foglalkozni. -
-
Baltazár123
őstag
válasz
mike1334 #21526 üzenetére
Az indie címekre folyamatosan és jókora akció van. A nem-nintendo gyártású nagy játékok (skyrim, diablo, mario and rabbits stb) is viszonylag gyakran van akciózva, negyedévente kb. A nintendó címek közül meg kb kéthetente, havonta becsúszik 1-2 cím (néha többi is, 7-8 is akár), szóval ott lehet várni sokat, ha valamelyik specifikusan kell neked. Masszív leárazás ritkán van a nintendo nagy címekre, amikor sok címet bevonnak. Azokra le kell csapni, ha van, mert lehet, hogy sokat kell várni a következőre.
Az viszont örvendetes, hogy 8 hónapja van switchem és már ennyi idő alatt is észrevehetően több akció van, tehát kezd rájönni ennek az értelmére a nintendo.
Az XO-hoz hasonó mértékű leárazásokat itt felesleges várni. 2 éves programok még mindig az eredeti árukon kelletik magukat a shopban. Akciónál is ez a kiindulási ár, ami egy XO-hoz szokott embernek (gondolom PS-en is hasonló a helyzet) vicces néha, dehát ez van, más az ökoszisztéma.
Annyi még van, hogy online vásárlásra kapsz arany pontot, kb 5%, amit be lehet a következő vásárlásnál számíttatni. A fizikai példány után is lehet érvényesíteni valamennyi arany pontot,de sokkal kevesebbet.
Én mondjuk végig jártam ezt az utat, de akkor jöttem rá, hogy miért is veszem online, amikor le kellett töröljem, hogy helyet csináljak és fél éve senkinek nem kellett a splatoon én meg kiadtam egy érte nagy halom pénzt. Sokkal jobban jártam volna, ha fizikai példányban veszem meg és eladom, amikor már tényleg senkit nem érdekel tovább.Ezek nem olyan játékok, hogy majd előszedem egy év múlva aztán újra játszok vele.
Hasbro társasjátékok, wii party, mario kart, tehát a családi játékokat érdemes csak online venni szerintem, mert azokat mindig elővesszük és kényelmesebb ha ott van az sd kártyán. Minden mást meg fizikaiban. -
-
Baltazár123
őstag
válasz
mike1334 #21319 üzenetére
Én egy Venom Power Packot vettem, ami 10e mAh és azzal elméletben 2x fel lehetne tölteni, de gyakorlat is igazolta ezt. A nagyobbik gyerekem nekiállt a Zeldának egy ideje, ami pont alkalmas az akkuk tesztjére. Több szakaszban majdnem 9 órát tudott játszani vele, amikor már csak egész minimális szufla maradt a gépben és semmi a Venomban. Normál géppel 2,5 óra szokott lenni, hasonlóan lefogyasztva. 3 órát teljesen lemerítve se tudta eddig elérni.
Ez alapján kijelenthetem, hogy egy 10e mAh 2x biztosan fel tudja tölteni még egy kicsivel többet is. Folyamatos játék és töltés mellett ment egyébként. Ezt egyszer megengedtem neki, de a végén már sajnáltam a switchet egy ilyen terhelés miatt. Legközelebb le lesz korlátozva a játék idő.
Az igazi teszt az lenne, hogy játszani, teljesen lemeríteni, feltölteni és megint lemeríteni, de egy ilyen teszt nagyon sokáig tartana meg nem is életszerű, hogy a töltés idejére valaki le tudja rakni a switchet.
A te akkudnak tudnia kell a 4x feltöltést. Tartsál esetleg egy Zelda maratont és teljesen feltöltött gép + akku mellett 15 óra játékot tudnia kell összesen. -
Shade45
senior tag
válasz
mike1334 #21317 üzenetére
Minden powerbank kb 15-20%-os veszteséggel tudja tölteni az eszközöket, a megadott névleges értékhez képest. Általában 3.7V-on adják meg az adott mAh-ás kapacitást, amit ha még alakítani kell pl 5V-ra, akkor újra történik néhány százalék veszteség a feszültség változás miatt.
Így eshet meg az, hogy 20.000 mAh-s külső forrás, csak ~3-szor tud feltölteni egy ~4.300 mAh-s telepet.
-
-
krokk
senior tag
válasz
mike1334 #21207 üzenetére
Tölteni tölti, csak nem annyira, hogy a töltöttségi szint is növekedjen, max stagnál de inkább csak lassabban csökken a legtöbbnél.
A switch verziónál még más ezközt sem ajánlott rákötni mert speciálisan switchez van kalibrálva.
Nálam nem biztos, hogy megéri ezt a felárat, inkább a sima verziót választanám ankertől amit linkeltem lejjebb.
Meg még elég új a gép és bár sokat használtam már handheld módban, de a gyári töltő még mindig a közelben volt és tudtam használni. Szóval még nem biztos, hogy bele fogok vágni egy hordozható akksi vételébe.(#21208) safiyah: sok nincs, inkább a nintendo license árát kell rajta megfizetni pluszban. De minimális optimalizálást végeztek rajta elvileg. A felárat akkor sem látom ennyire jogosnak.
-
krokk
senior tag
válasz
mike1334 #21205 üzenetére
Én is pont ilyesmin gondolkozom, de az Anker márkának van a hivatalos akksija így abban nézelődtem inkább.
Épp akciós pár: [sima] vagy [switch edition]
Annyiban más a switch verzió, hogy játék közben még tölteni is tudja. A többi, csak sleep vagy kikapcsolt állapotban való töltéshez elég. -
Shamat
aktív tag
válasz
mike1334 #21061 üzenetére
Fürdőszoba, zuhanyzás után. És a lényeg, hogy mielőtt a fóláról lehúznád a védőcuccot, előtte valami ragasztóval illeszd a helyére majd hajtsd fel, húzd le a fóliát az aljáról és így tutira nem lesz ferde. Valahogy így...
-
tboldi
nagyúr
válasz
Viel Spaß!
szerk.: Annyiban számít, hogy az egyes régiók között picit eltér a kínálat, illetve a leárazások is. A mostani summer sale pl. csak Európára vonatkozik. Árban amúgy nincs olyan eget rengető különbség, bár azt észrevettem, hogy ha Amerikában valami X $, az itt X €.
-
Sirandrish
Topikgazda
-
nxswitch
senior tag
válasz
Váááá. Gratulálok, üdv a klubban!
Nincs. Általában 2 törlőkendőt adnak. Töröld le a vizessel, töröld le a szárazzal és rakd fel. Egyszerre rá lehet helyezni, magától rátapad 1-2 másodperc alatt.
Vannak videók, ahol ragasztószalaggal(néha adnak hozzá) ráragasztják a switchre, megigazítják, utána lehúzzák róla a védőfoliát, és utána hajtják rá a switchre, hogy biztosan rá igazodjon, de én sosem használtam.
Jó játékot!
-
consono
nagyúr
válasz
mike1334 #21018 üzenetére
Én is hasonlóan voltam, nekem is kb. 3 hónapig folyamatosan az ment. Azóta sem találtam még csak hasonlóan jó játékot sem, mint a Witcher... Most az eredeti Mass Effect-et tolom 360-on, ez azért képes arra, hogy egy délutánra a képernyő elé kössön. Ma sem tudom mikor lett 8 óra...
-
djozsi
senior tag
válasz
mike1334 #20788 üzenetére
Story mode, postgame profi munka volt, a játékosok által készített pályáktól pedig csak ámulok és bámulok. Endless runokat megyek főként. Illetve ma összeültünk 2 haverral úgy, hogy előre csináltunk egymásnak troll pályákat, nagyon szórakoztató és kreatív és kreatívságra ösztönző az egész cucc.
-
ooooobi
senior tag
válasz
mike1334 #20484 üzenetére
Persze valamennyire biztos gyengébb, de nem feltűnő, meg nem is ugyan azokkal játszom mint másfél éve így nehéz viszonyítani. Míg telónál tudod hogy elején simán bírt 2 napot 2 évre rá még max alig. Ott nem változnak annyira a napi hasznàlati szokàsok mint switchnél.
-
Alexios
veterán
válasz
mike1334 #20372 üzenetére
Vannak, de ők nyilván nem a switch célközönsége. Pont a switch sikere mutatja, hogy nem csak a cod/fifa tengelyen van élet. Lassan több switchet adnak el mint Xbox One-t összesen, biztos hogy kell akkor érdekelje a Nintendot hogy mi van a két másik konzollal? Láthatóan ők mennek a maguk útján, és bejön nekik.
Elég megnézni a switch onlinet ahhoz hogy mennyire érdekli őket az online multi -
Norb79
őstag
válasz
mike1334 #20370 üzenetére
Összeadod és akkor jársz a máriók felénél, negyedénél.
Szóval kicsit csalóka ilyesmire hagyatkozni, hogy sok cod fogy meg sok bf meg sok ez meg sok az, mert akkor oda jutsz ahova az átlag ps4 júzer, hogy az exclu adja el a ps4et, aztán az összes excluból nem fogyott összesen annyi, amennyi ps4 van a piacon, szóval megveszik az exclu miatt a ps4et, de az exclukat már nem veszik meg.
A nintendot az excluk adják el, 20 millió gépre volt 17 milliós Zelda eladás vagy vmi ilyesmi. És innen kezdve amit elkezdtetek boncolni, hogy ha jobb lenne a hw, akkor... Mert akkor mi lenne? 20 millió switch mellé elmenne 17,1 millió Zelda?
A top10 tele van wii címekkel, nyilván mert a wii hw-re agyonverte az x360at meg a ps3at, nem?
Mielőtt switchem lett én sem értettem ezt, de már értem, vegyél egyet és te is érteni fogod. Komolyan. -
Norb79
őstag
válasz
mike1334 #20368 üzenetére
Azt írtam összesen. Nem azt, hogy ebben a genben, vagy az elmúlt 1-2-3 hétben/hónapban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
- Xbox Series kontrollerek eladóak
- Switch OLED piros-kék, 2025. novemberig Alza garis, dobozával és minden tartozékkal
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- PS4 játékok garázsvásár sok kedvezménnyel
- Playstation5 (PS5) DualSense V2 Sterling Silver
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest