Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• adalbert1

veterán

válasz koncsik #28135 üzenetére

Hmm, akkor még egy ok, hogy végre rászánjam magam a Lite vásárlásra - igaz, azt nézem, hogy pl. a media marktban már felfelé ment az ára 80k-ról 85k-ra (igaz, sok helyen még egész olcsón van türkiz vagy szürke, de nekem a sárga tetszik :) ).
    Vagy még lehet, hogy megérné lecserélnem a 3 éves V1-et akár egy Animal Crossing V2 bundle-ra is, csak annyira nem tetszik az ára - 140k, és 3 éve megjelenéskor 1 V1 gépet, egy Nintendo gyártmányú puha tokot és a Zeldát vettem 130k-ért - igaz, akkor az euro árfolyam is csak 310 körül volt (most pedig 340 körül), illetve volt egy kis akció is a launch miatt (talán a tokot ajándékba adták a Zelda és a gép mellé).
    Viszont ha rossz esetben hetekig/hónapokig itthon kell ülni, akkor jobb lenne, ha lenne a jelenleginél egy újabb gépem is, azért így 3 éves korában már szerintem nagyobb a lehetősége, hogy megadja magát (viszont a mérleg másik serpenyőjében meg ott van az, hogy lehet, hogy most főleg nem kellene ész nélkül költekezni, főleg, hogy azért van egy rakás másik platform is, amin tudok játszani, ha akarok, szóval kicsit úgy érzem, hogy ez már inkább ocd a részemről egy kicsit :) )...

Új hozzászólás Aktív témák