Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Dr.F.E.R.I.

Topikgazda

válasz Dr.F.E.R.I. #14312 üzenetére

Tavaly a Föld napján feltöltöttem az összes konzolom, ebből valószínű tradíció lesz most már (könnyű a dátumot megjegyezni). Kíváncsi voltam rá, mennyire tartja magát a gépek akkumulátora így 1 év távlatából. Nos, meglepően jól. A beüzemelt gépek csíkjai még mindig a maximumon vannak, persze nyilván ezek elkezdenének fogyogatni, ha aktívan használni kezdeném őket. A beüzemeletlen darabok is kéken világítanak, szóval elég sokáig állni kellene hagyni őket, hogy csutkára merüljenek. Meglepődtem, hogy még a Vita is mutatott életjelet, mert arról tudom, hogy állásában is hamar merül. Úgy emlékszem, hogy azt sem töltöttem pedig tavaly óta. Van egy tartalék Wii U gépem is, amit nem használok, annak is feltöltöm a gamepad-ját, majd utána le is húzom az aksit róla. A Wii U gamepad folyamatosan kommunikálni akar a főgéppel, ezért állásában is gyorsan merül. Őt nem töltöttem fel tavaly, úgyhogy nem tudok számot adni róla, mennyit bír ki a gamepad akku. De agyalok rajta, hogy kipróbálásra veszek abból is valami nagy kapacitású utángyártott csodát, hátha bejön.

Új hozzászólás Aktív témák