Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- iPhone topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- CES 2026: Dugd rám a telefonod, megmondom ki vagy!
- CES 2026: Új összehajtható 3 az 1-ben töltő az Ankertől
-
Mobilarena
TILOS A WAREZ, EMLÍTÉS SZINTJÉN IS TILOS BESZÉLGETNI GÉPEK TÖRÉSÉRŐL, KALÓZKÁRTYÁKRÓL, ROM-OK FUTTATÁSÁRÓL, MINDEN EZZEL KAPCSOLATOS TÉMÁRÓL!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Tavaly a Föld napján feltöltöttem az összes konzolom, ebből valószínű tradíció lesz most már (könnyű a dátumot megjegyezni). Kíváncsi voltam rá, mennyire tartja magát a gépek akkumulátora így 1 év távlatából. Nos, meglepően jól. A beüzemelt gépek csíkjai még mindig a maximumon vannak, persze nyilván ezek elkezdenének fogyogatni, ha aktívan használni kezdeném őket. A beüzemeletlen darabok is kéken világítanak, szóval elég sokáig állni kellene hagyni őket, hogy csutkára merüljenek. Meglepődtem, hogy még a Vita is mutatott életjelet, mert arról tudom, hogy állásában is hamar merül. Úgy emlékszem, hogy azt sem töltöttem pedig tavaly óta. Van egy tartalék Wii U gépem is, amit nem használok, annak is feltöltöm a gamepad-ját, majd utána le is húzom az aksit róla. A Wii U gamepad folyamatosan kommunikálni akar a főgéppel, ezért állásában is gyorsan merül. Őt nem töltöttem fel tavaly, úgyhogy nem tudok számot adni róla, mennyit bír ki a gamepad akku. De agyalok rajta, hogy kipróbálásra veszek abból is valami nagy kapacitású utángyártott csodát, hátha bejön.
Új hozzászólás Aktív témák
- PS5 Battlefield 6 fulldoboz
- Microsoft Xbox Series X 1TB Halo Edition, Lemezes + Kontroller, 6 hónap Garancia, Fekete Színben
- Microsoft Xbox Series X 1TB Lemezes, 6 hónap Garancia, Fekete Színben
- Nintendo Switch Lite, 24 hónap Garancia, Kék Színben
- Nintendo Switch Oled Zelda Edition, 24 hónap Garancia, Fekete Színben
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 1400 8GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S3 400W
- Bomba ár! HP ProBook 640 G8 - i5-1145G7 I 16GB I 512GB SSD I 14" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest