- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- A Pixel 10 minden színben és oldalról
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi Mi 10T Pro - a házon belüli ellenfél
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
fiqsz
csendes tag
Azzal nem probaltuk.
Egyebkent idokozbeni fejlemeny, hogy a nagykerben kicsereltek a MSI K7N2 Delta LSR lapot, mondvan, hogy az eszaki hiddal volt a gond. Mondjuk erre mibol jottek ra, azt nem tudom, illetve ez nem magyarazza meg azt a jelenseget, hogy a masik lappal is hujjeskedett. Na mindegy. Most lesz majd osszeszerelve a vegleges konfig (memo, proci allitolag nem hibas), aztan majd meglatjuk mi lesz, illetve majd irok, hogy mi lett a dolog vege. -
fiqsz
csendes tag
Joestet...na ugy nezki, hogy a masodik konfig esteben kezd osszeallni a dolog
Masodik konfig:
MSI K7N2 Delta L
AMD Sempron 2500+
Ram 512 Hynix
Asus V7700 Geforce2 GTS
A tobbi az talan nem is erdekes.
Ami fent van: xp+sp2, dx9c, nvidia66.93, nforce 4.24, fast writes letiltva, mem időzítések 5-3-3-2.5
Es ugy nez ki, hogy megy....tobbet nem tudok mondani a dologroljaaaa es ami fontos de nagyon: mohaa 1.15 patch
-
fiqsz
csendes tag
OK...mindenkeppen szolok ha lesz valami eredmeny.
-
fiqsz
csendes tag
Na jelentem egyelore nem tudom mivan...bar most egeszen ugy nez ki, hogy 4.24-es nforce driverrel a sima L-es lap a 2500-os procival es 512vel megy....majd kiderul mi lesz..
meg idokozben beraktunk egy 6800-ast is, hogy ne a gef2re legyen gond...majd meg beszamolok, hatha megsem jon be ez a trukk sem. -
fiqsz
csendes tag
Rendben keruljuk, de akkor felvetek egy masik problemat, ha mondjuk ez a driver azert rossz, mert...a masik azert mert, a harmadik azert mert, akkor miert van az, hogy minden esetben ugyanaz problema jelentkezik es mondjuk nem megdermed a gep, hanem csak hibajelentes kuldese. -
fiqsz
csendes tag
válasz
antikomcsi #17 üzenetére
Ilyet probaltam: tiszta sp2-es telepites, dx9c alapbol mar fentvan, 5.10-es nforce felkerul, es ASUS display driver version 56.55 for Win2K and XP az asus oldalarol felkerul, es igy is csinalja.
-
fiqsz
csendes tag
Igen, ez is jo erre en is gondoltam, csak eppen nem ertem, hogy akkor az ATI 9700-tel miert produkalja ugyanazt a hibat. Raadasul ez a lap megy masnak gond nelkul 256 mb rammal ati 9550-tel. Tehat szerintem talan nem a VGA kártya driverben kene keresni a hibat. Soot...eredeti felallas LSR msi alaplap, 2600+ sempron, 512 mem, ati 9700. Ha 400on hajtom a memóriat, akkor a 3dmark03 a run demo eseteben a Battle of proxycon betoltesedenl a kovetkezo hibaval lep ki : Bővebben: link A Settings reszben az anti-aliasing 6x-ra van veve, es az anisotrop szures pedig 4x-re, ez csak azert van, mert igy egybol jelentkezik a problemam, amint elsokent akarja betolteni a proxycon demot, ha ezeket visszabb veszem, akkor is jelentkezik a problema, csak kesobb , ugyanez jellemzo akkor is, ha 333-on hajtom a memoriat. 256MB-vel egyaltalan nem jelentkezik.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
fiqsz
csendes tag
válasz
antikomcsi #11 üzenetére
Epp ezaz, hogy masik alaplappal (MSI K7N2 Delta L) procival(Sempron 2500+) es memmel sem megy. Az igaz, hogy az en gepem, amiben ment, az Abit av8 es 64bites 3200-as proci. Pont ez az, ami miatt az nforce driverre gyanakszok, vagy magara az nforce2 architekturara es a Sempron kapcsolatara. Sooot most megneztem, es egy embernek eladtam egy k7n2 delta lsr alaplapot, 2800+-os procit, 512 memet, asus 9550ge kartyat es elvileg neki megy, mert nem panaszkodnak, hogy fagyogatna. Szerintem ok mindenbol a gyari cd-n levo drivereket hasznaltak, bar ez rajtunk nem segitett.
-
fiqsz
csendes tag
válasz
antikomcsi #8 üzenetére
Ugyebar egy Asus V7700 Geforce2 GTS-rol van szo. Az ASUS lapja szerint valami 55.xx driver a legujabb hozza, es az kimondottan ehhez a kartyahoz. Persze azzal is csinalta. A Radeon 9700hez pedig az 5.2-es az utolso driver, ami mar SP2 kompatible. Szerintem nem itt van a probléma, mert masik gepben ugyanez a kartya megy gond nelkul.
-
fiqsz
csendes tag
No joreggelt!
Végre kitaláltam a jelszavam
Épp ezaz, hogy a memteszt86+ot futtatunk 1.30-ast, all teszten, es hiba nelkul lement. Aztan az 1.51-gyel is probalkoztam, ott mar nincs all test, hanem van az a bit fade test, az futott le 5x hiba nelkul.
SuperPi-t meg nem probaltam, de a CPU Stability Test 6.0ban mar van pi szamolasi teszt is, es azzal nem volt gond.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest