- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
antikomcsi
veterán
Nincs gond az nforce-al, én több gf2, gf4, tnt2 kártyát hajtok vele, és megfelelő driveral mind hibátlan. Az a64 procid is csak 32bites utasításokat kezel, ebben nincs eltérés (hacsak nincs 64bites op rendszered) win xp sp2 melett nem számít, hogy a64.
Ha nagyon ráérsz, és van rá lehetőség, és idő, probálj egy tiszta telepítést,--> dx9c-t, --> nforce 5.10, --> forceware 56.72
Memoria, és cpu alapon, ha így se megy akkor kell töprengeni. Ha már ezt így csináltad akkor érdekes a dolog. -
AMD Power
titán
Nekem volt ilyen MSI lapom. Azt ,hogy a Sempron meg az nforce ''üti'' egymást ezt kétlem!!!?
Elég érdekes a probléma az tuti! Nekem a havernak is ilyen lapja volt egy ATi 9600XT-vel és ott meg az ATi volt rosszu sajnos! Az alaplapi memó időzitéseket érdemes megnézzni és Auto-ra rakni. Nekem mondjuk High Performance-n volt és stabil volt. De szerintem itt ne ma CPU meg az alaplap a hibás, lehet ,hogy VGA. De nagy hülyeséget nem akarok írni!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Egérpad topik
- Xbox Series X|S
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Battlefield 6
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Alkoholista nevelde
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256 GB /Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Gombászkönyvek egyben
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest