Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
antikomcsi
veterán
Nincs gond az nforce-al, én több gf2, gf4, tnt2 kártyát hajtok vele, és megfelelő driveral mind hibátlan. Az a64 procid is csak 32bites utasításokat kezel, ebben nincs eltérés (hacsak nincs 64bites op rendszered) win xp sp2 melett nem számít, hogy a64.
Ha nagyon ráérsz, és van rá lehetőség, és idő, probálj egy tiszta telepítést,--> dx9c-t, --> nforce 5.10, --> forceware 56.72
Memoria, és cpu alapon, ha így se megy akkor kell töprengeni. Ha már ezt így csináltad akkor érdekes a dolog. -
AMD Power
titán
Nekem volt ilyen MSI lapom. Azt ,hogy a Sempron meg az nforce ''üti'' egymást ezt kétlem!!!?
Elég érdekes a probléma az tuti! Nekem a havernak is ilyen lapja volt egy ATi 9600XT-vel és ott meg az ATi volt rosszu sajnos! Az alaplapi memó időzitéseket érdemes megnézzni és Auto-ra rakni. Nekem mondjuk High Performance-n volt és stabil volt. De szerintem itt ne ma CPU meg az alaplap a hibás, lehet ,hogy VGA. De nagy hülyeséget nem akarok írni!!

Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Nem akármilyen módon ugrik rá a memóriapánikra a Valve
- Kuponkunyeráló
- Autós topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Battlefield 6
- A szörnyetegek között is szörnyen gyors az Amazon új Graviton processzora
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- Asus TUF B450M Plus II használt eladó.
- Új, bontatlan Corsair 32GB (2x16GB) KIT DDR5 6000MHz CL30 Vengeance Grey EXPO - 10 év bolti garival!
- Új, bontatlan Kingston FURY 32GB (2X16GB) KIT DDR5 6000MHz CL30 Beast White EXPO - 10 év bolti gari!
- Új, felbontott Kingston FURY 16GB (1 modul) DDR4 3600MHz CL18 Beast Black - 10 év bolti garival! -
- Új, felbontott Kingston FURY 32GB (2x16GB) KIT DDR4 3600MHz CL18 Beast Black - 10 év bolti gari! -
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521, 100% Akksi
- Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- AKCIÓ! Apple Pro Display XDR 32 6K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Lehet ,hogy X akta lesz?
Elég érdekes a probléma az tuti! Nekem a havernak is ilyen lapja volt egy ATi 9600XT-vel és ott meg az ATi volt rosszu sajnos! Az alaplapi memó időzitéseket érdemes megnézzni és Auto-ra rakni. Nekem mondjuk High Performance-n volt és stabil volt. De szerintem itt ne ma CPU meg az alaplap a hibás, lehet ,hogy VGA. De nagy hülyeséget nem akarok írni!!