- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Íme az új Android Auto!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bad Pritt
félisten
Fun fact: így is az lesz.
Ahogy csökken a kereslet az Xbox konzolok iránt a MS el fogja engedni a céleszköz fejlesztését és gyártását és tartalomszolgáltató/kiadó szerepkörben marad a piacon az Atari meg a Sega mintájára. De ez igazából nem a Sony hibája, látszanak trendek az elmúlt évtizedből, az Xbox divízió meg homlokegyenest a másik irányba száguld. -
opr
nagyúr
Az, hogy nem vesz figyelembe olyan aprosagokat, mint az uzemeltetes, fejlesztes, marketing koltsegek, stb. Es ezek nem alacsony osszegek. Nagyon nem.
A gamepass fejlesztesi, marketing es uzemeltetesi koltsegei pedig nem a jatekfejlesztes helyett, hanem mellett keletkeznek. Semmivel nem lesz olcsobb egy jatek kifejlesztese, supportja es marketingje azert, mert megy gamepassba (sot, meg egy minimalis extra fejlesztesi koltseget is jelent).Szoval nem, nem lehet a gamepass beveteleket elosztani az AAA jatek araval, mert teljesen fals adatot kapunk. A gamepass uzemeltetesbol jelenleg szarmazo netto haszon az, amit el kell osztani, akkor kapunk valos szamot. A problema az, hogy ezt nem tudjuk, mennyi. Phil Spencer is folyamatosan "revenue"-rol beszel, es ott hajlando is szamokat mondani, de arra, hogy mennyi nyereseget termel, csak annyit mond, hogy "it's profitable". Ez az, amirol nem tudunk semmit. Jellemzoen ez az egyetlen olyan szam, ami amugy jelent is valamit.
ui.: Ha tudnank, mennyi profitot hoz a jelenlegi modell, akkor tudnank, mennyi AAA jatek fejleszteset lehet ebbol finanszirozni.
Nyilvan ez is fals adat lenne, mert meg mindig beetetesi idoszak van gamepassnal, nagyon olcso, de tudjuk, hogy ez nem lesz mindig igy. Szoval nehez ugy ez. De ha annyi penzt hozna, hogy evente 37 AAA jatek fejleszteset fedezne, azt mar vilagga kurtoltek volna minden letezo forumon, mert az azt jelentene, hogy a gamepass a jelenlegi formajaban es araval is nyert, a MS az egesz xbox jovojet raepitheti gondolkodas nelkul. -
NyMRooD
őstag
Lehet, de azzal szimplán nem értek egyet, hogy a Sony csak azért emelt mert megteheti, lehet, hogy azért voltak ők az elsők az emelésben, mert jól álltak a piacon, de az emelés valószínűleg elkerülhetetlen volt, nem hiába megy utánuk mindenki, még az előző genben megvert MS is, vagy a különutas piacvezető Nintendo.
szerk: és azzal sem értek egyet, hogy az MS megveszi az ABK-t akkor eljön valamilyen aranykor amikor havi 10 euróért mindennel is játszhatunk, mert nem lesz így, ha elégé beérik a Sony-t, ők is visszavesznek a jófejségből, amikor majd visszaakarják termelni ezt a 70-90 milliárdot amit az elmúlt években beleraktak az xbox-ba.
-
NyMRooD
őstag
Nem látom az összefüggést, attól, hogy CoD bekerülne a 10€-s GP-be és PS-en 80€ lesz, a Last of Us 3-ért a Sony továbbra is elkérhetné a 100€ ha annyit akar, te pedig ha LoU3-al akarsz játszani hiába van ott a gp, nem érsz vele semmit. Az MS meg boldogan fogja felemelni PS-en a CoD árát 100€-ra ha a Sony már megtette a saját játékaival, sőt ha elégé ki lesz élesedve a helyzet simán árat emelhet a saját játékainál az MS minden platformon, még akkor is jobban megéri majd őket GP-n keresztül behúzni (na meg GP árát is emelheti, lásd a 300ft-os ár törlése). Szóval a lényeg, hogy az MS nem a megváltó, ahogy a Sony-ra sem igaz a for the players.
Hiába nyerte a Sony 2:1 arányban az előző gent az MS mégis követi az árazást, ha csak amiatt emelt volna a Sony mert nyeregben van MS nem menne utána.
-
hadam98
senior tag
Ez a day one gp nekem addig hangzott jól amíg nem készültek ennyi pénzért és ideig aaa játékok. Valaki azt magyarázza meg hol éri meg nekem fillérekért berakni egy olyan játékot ami évekig készült sok pénzért és jó, mikor eladhatom többszörös áron és úgy is megveszi mindenki. Sehogy.
-
hombre[EU]
veterán
elég lett volna annyi,hogy: nem is volt akkora hülyeség
nem csak az oxenfree-rōl van szó, most sem és a továbbiakban sem. hanem arról,hogy elkezdenek játszani a gamepass dealre...
ps-en sem fogynak az indiek (az pc és switch területe) csak ott 2x annyi hal van a vízben és már lehet megéri megpróbálni,idōt belerakni. -
NyMRooD
őstag
A mincraft-ból a felvásárlás óta nem jött új rész, mondjuk tény, hogy viszont jött az ip-hoz tartozó Dungeons és Legends amik megjelentek ps-re, szóval akkor ja, MS is adott ki ps-re játékot. Ettől függetlenül a Sony-nál és az MS-nél sem gyakori, hogy a másik vasra kiadnak valamit. Az Ms részéről most ez annyiban változik, hogy a sok felvásárlás után bizonyos third-party címeket meghagy ps-re.
-
opr
nagyúr
Persze. Mondjuk az egy masik dolog, hogy en is drukkolok az MS-nek, hogy feljojjon, de csak mondjuk annyira, hogy 60-40 (ninti szvsz annyira mas piac, hogy ide se veszem). Nagyon max 50-50. Ennel feljebb ne legyen soha az MS, mert utana a sulyaval legyilkolja a konkurenciat pillanatok alatt, aztan meglatjuk, mennyire jofejek, amikor nem kell ket kezzel szorniuk a penzt alamizsnaert a piacon.
-
opr
nagyúr
Az az volt, igen. Nem is mondok olyat, hogy jófej cég lenne a sony vagy valami. Undorító módon profithajhász geci... Pont, mint az összes többi is. Csak mostmár tényleg ilyen piros sapka van rajta feeling ez az egész ami újabban megy. Már akkor is le van szapulva, amikor éppen jófej, ami már tényleg röhejes.
Pláne, hogy amúgy el akarod érni, hogy tényleg, igazán rohadék módon viselkedjen egy cég? Hát, mondjuk így el lehet. Mert ha azt látja, hogy hiába költi a pénzt meg az energiát, ugyanúgy szapulva van, akkor rohadt nehéz lesz átverni a managementen, hogy legyünk már jófejek. Mert mi a f@sznak? Ha úgyis kapják a szart, akkor már legalább pénz is legyen belőle... -
_drk
addikt
Ezek is kinyírták saját magukat.
Jó lett volna tudni kiknek szól a rendezvény.
Lehet nem csillagászati áron kellett volna helyet adni.
Szólni kellett volna kiadóknak/studionak hogy nem csak reklám embereket kellett volna oda vinni kérdez felelekre.Még hát demó nélkül amúgy tenyleg nem sok értelme van...
-
Bad Pritt
félisten
Report: Estimates Say Sony’s PSVR 2 Isn’t Selling Well, May Need Price Cut
Ahogy azt előzetesen is megjósolták. Egy hónap alatt 270K ment el belőle, első negyedévben nemhogy az egy millió, de annak a fele is kérdéses.
-
_drk
addikt
A Cod elég jól tartja az árát. Legalabbis ahhoz kepest, hogy évente frissül, tehát el is avul, kampány meg alig van...
Még a 3 éves MW-t se nagyon láttam 5 ezerért, de a Cold war-t láttam a múltkor 7-8 ezerért.
Activision ebből szedte meg magát, az túl nagy stúdió ingyen fenttartani.
Max ilyen GP verziót képzelek el, hogy Warzone, 1-2 alap multis pálya, meg kampány demó első pályáról vagy ilyesmi. -
-
NyMRooD
őstag
Nekem az MS-nél van az az érzésem, hogy náluk minden FPS, még a felvásárlásokkal is erre erősítettek: Doom, Wolfenstein, Elders Scroll, Quake, Dishonored, CoD, Overwatch. De igazad van, ilyen a Sony is, vannak kivételek de a többség TPS, jó lenne mind a két cégnél ha változatosabbak lennének. Én egyébként az FPS-eket annyira nem szeretem konzolon, mondjuk most már ideje lennem ráfeküdni a témára.
-
negyven2
nagyúr
Kérdés, hogy ők micsodát értenek fejlesztés alatt (pre-production/active development). Ha jól emlékszem te is láttad a PsychOdyssey-t, és ott az egyik producertől meg is kérdik, hogy a 2020-as E3-ra Xbox demó kell, vagy PC-s. És ott ugye az volt a válasz, hogy PC-s, mert ha Xbox-os kellene nekik akkor a Microsoft-os vezetést szépen elküldi melegebb éghajlatra (vagyis nem szép szavakkal illette volna őket egy ilyen kérés esetén).
Ez persze nem azt jelenti, hogy nem álltak sehol se a konzolos kiadással, de azért multiplatform címek esetén elég valószínű, hogy előbb a PC-s kiadást csinálják meg, és aztán optimalizálják konzolokra. Pluszban azért PsychOdyssey-ben is látszott, hogy abból igazából az utolsó egy-másfél évben lett játék (de az lehet egy speciális eset volt).
-
ρσгτσ
addikt
Ezen csodálkozom én is, és már nem először kerül elő ez a pletyka. Jelenleg a market cap 18.77 milliárd dollár. Ez meg ugye marhára nem a kivásárlási ár.
Amikor először kijött ez a pletyka még kb. a negyedét érte ez a cég. Akkor még azt mondtam van mögötte realitás. Azóta valamiért ez beragadt egy-két újságíró fejében.
Szerk.:
Egyébként pont ezt említettem korábban, hogy mostanában minden újságíró, és magát szivárogtatónak beállító ember olyan okos lett.Lövése nem volt az embereknek az AB felvásárlási bejelentésről, de akkora híre lett a témának, hogy azóta mindig előkerülnek vélt pletykák különböző felvásárlásokról egyesülésekről. Mindenki nagyot akar mondani...
-
Bad Pritt
félisten
Sony is jogi útra fogja terelni, ha eljut odáig az ügy, csak kivárnak. Van ismerősöm, aki tökig benne van a témában és általános vélekedés, hogy jelenleg kivárásra játszanak, hátha érdemben változik az ABK értéke és akkor természetesen ugrik a deal, lehet majdnem elölről kezdeni.
A másik, hogy ugyan az EU várhatóan engedélyezni fogja áprilisban a felvásárlást, de még így is van két bástyája a japánoknak a CMA meg FTC személyében (szvsz. megvan az esélye, hogy utóbbi olyan erőszakot fog végrehajtani a Microsofton, ami után még céges telót se mernek 500 dollár felett vásárolni).Ami egy nagyon fontos részlet és még a szakmai cikkek is hajlamosak átsiklani felette, hogy a szóban forgó felügyeleti szervek alapvetően nem a cégek érdekeit nézik, hanem a felhasználókat védik és itt jönnek képbe ezek a most még viccesnek tűnő 10 éves szerződések mindenféle bikkmakk szolgáltatókkal is. Ha a nyár végi FTC meghallgatásra ott lesznek a MS kezében a Nintendo, nVidia meg mindenki más aláírásával ellátott szerződések vagy akár csak jól megfogalmazott szándéknyilatkozatok és bizonyítani tudják, hogy a Sony-nak is ajánlottak hasonlót, de a japánok nem éltek vele akkor nincs több kérdés.
Pusztán érték szempontjából amúgy sima ügy a felvásárlás, legalábbis én nem láttam nyomát, hogy az SEC pampogna miatta.
-
Bad Pritt
félisten
Hát meg ugye Xbox+Bethesda a show-jaik neve, jól érzékelhetően nincs alá-fölérendeltségi viszony köztük.
Amúgy a Zenimax angol wiki oldalán el is van cseszve, mert a parent részen az XGS-t írja, holott a Microsoft a tulaj és utána egy hitványul megírt VGC cikkre hivatkozva leírja, hogy az XGS része lett a Bethesda, ami megint nem igaz. -
hombre[EU]
veterán
-
hadam98
senior tag
-
Moby
veterán
Aki életében kijárt egy CE tanusítványt a saját eszközre, az ilyeneket olvasva a földön fetrengve röhög. És közben zokog
/és csak adalék a dologhoz: a megszerzett tanusítványok addig élnek, amíg nem változtatsz meg akár egyetlen alkatrészt is ratjuk
Szóval nem azért nem jön hetente új SKU, mert amúgy ne találnának rajta reszelni/olcsósítani valót.
-
_drk
addikt
Sony-nál is gondok vannak. Látják és tudják ők is. Ezért félnek még jobban az MS-től.
TLOU 2-vel egyszerűen megállt a lendület. A Part1-et nem is értem, rohadt nagy pénzlehúzás csak.
Túl sok réteg játék amivel nem lenne gond, csak amikor látom, hogy a Demon Souls-ba mennyi munkát beleraktak, akkor azért elgondolkozok, hogy ebből lehetett volna valamit kihozni. Rohadt nagy kihagyott ziccer!
Returnal-nál is olyan meh ez a Roughlike. Rohadt sok munka szerintem ebbe is és legalább eredeti, de vagy kisebbet kellet volna, vagy többet kihozni ebből. De okés egynek jó.
R&C senkit nem érdekel...
HFW-t szidtam eleget....
GT7 is rohadt semmilyen lett. Legalábbis semmi újjítást nem látok előzőtől csak kicsit szebb.
Év végén a Ragnarök volt jó! De az véget is ért egyelőre. Azzal szerintem nincs is gond!
Majd Forspoken....2 exkluzív játék a 7 közül.
De most nagy dolgok nincsenek is bejelentve, mint 2016-ban a TLuO2,GoW,DS,DaysGone,HZD,Spiderman. Pfúú te.... Azért van balansz. -
ImACeltic
őstag
Egy marèknyi ember által hallgatott nevenincs podcastben.
Hol kellett volna mondania? Mondjuk kellett volna csinálnia az IGN-nek vele egy 5 perces interjút azzal a címmel, hogy "EGY SENIOR FEJLESZTŐ BELSŐS INFORMÁCIÓI ALAPJÁN JÖN AZ ALYX PSVR2-RE!!!" és elpofázni 4:50-et a semmiről, majd benyögni a végére, hogy neki van egy ilyen belsős infója, amit amúgy a SAJÁT podcastjében súgott meg és nem akar belőle világhírnevet, nem Grubb vagy Schreier babérjaira akar törni.Ezért kár volt külön egy "sznob" konzoltopikot nyitni amikor ilyen arrogáns stílusban és nevetséges indokokkal magyarázzák a saját igazukat a megmondó emberek.....
-
ρσгτσ
addikt
Mivel speciális terület és termékbevezetés volt, így nyilván egy 5 milliós eladás siker. Illetve meg van az az előnye, hogy nem kell rá "mindent" lefejleszteni, leportolni, mint például egy kézi konzolnál.
De ez akkor is siker, ha PSVR2 is annyira fog menni, mint az elődje?
Nem nagyon látom mennyi nyereség van mögötte. Biztos jól fogott a ceruza, de azért én nem látom ebben, hogy hiánypótló megoldás lenne.
Lehet én látom rosszul....
Szerk.:
Az eladási számok alapján én azt látom, hogy sokkal kisebb az igény a PSVR -ra, mint anno egy saját kézi konzolra volt. Valószínű a margin nagyobb, az eszköz mögé rakott fejlesztés pedig sokkal kisebb, mint egy kézi konzolnál, de az igényt szerintem az eladott darabszám mutatja.Majd meglátjuk mennyi lesz a PSVR2 teljes eladása. Mert lehet akkora siker lesz, hogy kiszakad a ház ajtaja. Bár ezt kétlem, de nyereséget biztos rendesen termel.
-
ρσгτσ
addikt
Ezen az alapon az Xbox már rég kiszállt volna a konzol gyártásból. Mert amúgy pont ilyenek alapján szokták őket temetni.
Pl. amikor fillérekért adták a Classic -ot, mert nem igazán ment. Vagy amikor az előző generációban nagyjából semmit nem tudtak felmutatni.
Vagy ott volt a Wii U a Nintendo -nál, amiből szerencsére felálltak.
-
_drk
addikt
Nincsen semmi gond, ez egy fórum, ki lehet adni a frusztrációt!
PS hívők és nagyon pesszimisták rosszul láthatják.
Én azt látom ha ez a biznisz nem jön be, és a következő 2 évben nem lesznek az MS címek nagyon jók akkor ki is szállnak.
A Sony akkor egyedül azt tol le a torkunkon amit akar.
Az meg hogy az MS lenyomja a mostani a Sony Playstation divíziót meg semmi esélyt nem látok.
Azért vannak már hangok hogy unalmas a Cod. Amilyen szerencsések pont most unják meg az emberek és sokat nem is nyernek vele. -
_drk
addikt
Az a 20 milliárd mi az MS-nek
#8275 opr
Jó példa. Attól hogy jönnek új dolgok és nem evolúciós ugrás történik mint a VHS és DVD között akkor a régebbi dolgok ugyan úgy megmaradnak.
De jó példa sokszor hogy az új és jobb se mindig jön be, pl Bluray hiába jobb mint a DVD, Inkább használnak mást eszközt például USB vagy internet
Itt a Switch és SteamDeck. Az tökre mobil használat és most onnan veszik el a vásárló erőt. -
hombre[EU]
veterán
pedig lehet sokat mondtam. sonynak huszonvalamennyibōl marad 2-3...és nàluk nincs ingyen ebéd
nintendo pedig fele akkora bevételbōl csinál 5-öt (viva la firstparty)
bármelyik pillanatban benne van, tökmindegy mi az elōzmény. mixert nem közvetlenül azután csukták be,hogy kifizették a nagy dellákat a streamereknek?
micronak az xbox olyan,mint a sonynal a mobiltelefon. ott vannak,hogy ott legyenek, de ha nem lennének azt észre sem venné a cég
-
Wesder
titán
Mégis lesz lemez.
The physical retail version of the Redfall Xbox standard edition does come with a Blu-Ray disc. The Bite Back Upgrade can be purchased separately. Within the Bite Back Upgrade, you will find a code that grants you the Bite Back Upgrade in-game items. Owners of the Xbox physical version of Redfall who wish to buy the Bite Back Upgrade can do so either digitally or at participating retailers.
The physical retail version of the PC version does not come with a disc of the game. The Xbox standard edition is the only SKU that provides players with a physical disc of the game.
-
Moby
veterán
Ezt én tudom. de ha a proton szempontjából egyáltalán ez a kérdéskör (UWP) felmerül, azt nem a proton oldaláról kell vizsgálni, mert ha valami UWP-s, azt nem tudja eladni a Steam. Technikailag nem működik a dolog. Szóval amit Te írsz, meg amit a doku ír kizárja egymást.
-
ρσгτσ
addikt
Meg szerintem az sem véletlen, hogy FM7 -nél megkapták az alapjátékot azok, akik DLC -t vásároltak hozzá. Bár ez nem tudom mennyire volt korábban jellemző...de ezzel például pont arra ösztönöznek, hogy később is vásárolj további tartalmakat a játékaikhoz. Mert hiába kerül ki a store -ból, nálad megmarad a játék minden további vásárlás nélkül.
Aztán ez később vagy így lesz, vagy nem, de szerintem a cél egyértelmű.
Bad Pritt:
Jah ez jogos, tényleg erre utaltál a hozzászólás végén. Szerintem teljesen erre mentek rá. -
Bad Pritt
félisten
Nem is értem amúgy teljesen, de tuti van valami nem publikus adat, ami alapján ez egy jó biznisz a vállalatnak.
Van mondjuk, ha nagyon gálánsak vagyunk, 70-80 millió Xbox felhasználó a becsült adatok alapján (~20M Xbox Series, ~50M Xbox One, meg az a pár szerencsétlen, akik Windows Store-t használnak) és a briteknek leadott anyagok szerint 25 millió a Game Pass előfizetők száma (legyünk ismét gálánsak, havi 13 dollárt fizetve), tehát nagyjából minden harmadik Xbox felhasználó Game Pass -szel is rendelkezik.
És akkor most jön ez a 22 dolláros, öt főnek szóló ajánlat, ami abszolút túlzás erre a piacra. Ha ezt bevezetnék globálisan akkor tényleg lehet valami abban, hogy kimutatható közvetett hatása van a GP előfizetésnek a játékosok költekezési szokásaira, mert önmagában egy ilyen ajánlat sehogy sem éri meg a szolgáltatónak. -
NyMRooD
őstag
Egyetértek, annyi különbséggel, hogy a third-party-t egyszerűbb, ott kicsengetnek érte x pénzt és onnantól kezdve nem érdekli őket, hogy mennyit keres rajta a fejlesztő/kiadó, ha ennyire rosszul jönnének ki, a sajátok miatt nagyon fájna nekik, főleg, hogy baromi sok pénzt költöttek el felvásárlásokra (MS mércével is sokat).
szerk. Mondjuk lehetséges, hogy később emiatt változtatnak a gp árazáson meg a day1 dolgon ha már rendesen befutott a szolgáltatás (értsd elérte azt a számot az előfizetők száma amit célul tűztek ki).
-
Moby
veterán
A day1 játék nem volt mindig "tartozéka" a gamepassnak. Először még a sajátjaik sem voltak benne, az is később jött, hogy azok day1 bekerülnek. Olyan, meg hogy külsős játékok bekerültek day1 bnem is tudom mikor volt előszőr, de nem az elején. és amúgy de, meggyőződésem, hogy ez a probléma. Azért csinálták így, mert arra számítottak, hogy ez majd leég csábító lesz, és bevonzza a játékosokat a platformra, akik aztán majd többet és mégtöbbet fognak a storeban lekölteni. Az egyik részben teljesült, több az xboxos, mint volt, bár az is nagy kérdőjel, hogy ehhez mennyire van köze a gamepassnak. A másik viszont nem, ezt ők maguk ismerték most be.
Én nagyon jól járok a gamepassal, de be kell látni, hogy amiért és ahogy működik, az nem váltja be azokat a reményeket, amiért ennyi pénzt toltak bele. A mostaniakból ez derül ki: ha nem úgy és nem azt csinálják, mint a másik, akkor nem megy a szekér. Magyarán nem ezt kell csinálni, mert ez nem működik, hanem azt. -
-
Moby
veterán
Arra próbálok utalni, hogy nem a 1st party kontent fogja eladni, hanem a JÓ 1st party kontent. És nem a szerintem jó a lényeg, mert nekem hidegrázásom van a sony nagydrámás komfortjátékaitól is. Hanem olyan jó, amit a világba felszopnak mindenütt, és rá lehet építeni valami nagyon durva marketinget, és ezen az utolsó ponton fog elmenni náluk minden, még akkor is, ha odáig egyébként minden príma lenne. Szóval szerintem az nagyon szomorú, hogy végül nekik is ugyanazt az utat kell bejárni a sikerhez, mint a másik kettőnek, mert egyrészt ez sosem ment nekik, semmi nem utal arram, hogy most mqajd fog. Másrészt meg metg ki kíváncsi állandóan ugyanarra? A tömegek, oké, de...meh
-
Moby
veterán
-
hombre[EU]
veterán
nincs igazából olyan játék (náluk) ami ennek a konzolnak (+szolgáltatások) az értékét nagyobb mértékben növelné. ez egy jó csomag, ettōl nem lesz sokkal jobb egy forzával. nem itt lesz a kutya elásva
egyébként,ha már genváltás...én egy series xxl-re lecsapnék biztosan,ha 4k60-on tudja a Starfieldet. jobban megérné,mint a 4070ti
-
hombre[EU]
veterán
nincs itt semmilyen vegetálás. tömik a gamepasst, ōsztōl day1 megjelenésekkel van tele és jelenleg a legerōsebb katalógus van...
(#7898) zozika84 nem fog megszūnni, ne izgulj
az elmúlt 10évben sem zavart sok vizet a sony politikájában. àrat emeltek játékoknál,konzolon a "legkiélezettebb" idōszakban
ennyi vizet zavar a döntéshozatalban
-
hombre[EU]
veterán
majd satya eldönti...de ennek a pörformansznak nem fog örülni
hàt tökön szúrták magukat a nagy gamepass tervvel. konzol nélkül nem költenek a ms store-ban. a pc-tablet-tv kis 10esbōl pedig nem sok marad,ha leszámolják a licenszeket, 30stúdió fenntartását meg a farmok villanyszámláit
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Windows 10
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Windows 11
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest