Új hozzászólás Aktív témák
-
opr
nagyúr
Miert ne lehetne? PS5 maradhat a jelenlegi arazason, pro meg mehet jo dragan, meg ugy is erosen kerdeses, hogy tudnanak-e belole eleget gyartani. Szerintem a PS5-hoz kepest 5x-os RT siman megoldhato.
Tovabbra is ugy gondolom, hogy ertelme semmi, plane ahhoz kepest, amennyibe a fejlesztes kerul, azzal is egyetertek, hogy nehez lenne erdemi fejlodest kihozni belole, viszont ettol fuggetlenul nem zarom ki, hogy lesz pro. Ahogy azt se, hogy igeny is van ra. -
F-ECT$
titán
Nekem PS4 Pro-m volt, és bár papíron ~2.5x erősebb volt, mint a sima PS4 (1.8 vs 4.2 tflops), ez a többlet néhol alig észrevehető valós gyorsulást hozott csak.
A PS5 tud kb 10 tflops-t, a Pro verziónak ez alapján kb 20-at, de legalábbis 15-öt kellene tudnia, mindezt azért az árért, amiért most a PS5-öt árulják. Hogy erre van-e esély 2024-ben, az jó kérdés, de ha akkor nem jön ki, akkor utána már egyre kevsebb esély van rá, mert a PS6 2026-27 körül fog érkezni menetrend szerint.
Mindezt úgy, hogy még csak most érkezünk el oda, hogy a PS4 kezét elengedjék néhány játék (és kieg) esetben, szóval a PS5-re való fókuszálás is csak most indult meg.
És nincs olyan sürgető igény a TV-k felől sem, mint a 4k volt a PS4 Pro esetén.De ettől még lehet hogy meglépik azt, hogy a sima PS5 megszűnik, lesz helyette egy Slim PS5 teljesítménnyel (és árral), és egy Pro (+$100), ami csak kicsit lesz erősebb, és ezt a 2-t árulják tovább.
-
opr
nagyúr
Franc tudja. Extra 100W a GPU-nak, szarragyurt RT meg mondjuk dupla memoria boven eleg. Zen2 doszt eleg mindenre IS, de vegulis kaphat abbol is zen3-at.
Meg lehet ezt oldani.Reszemrol teljesen feleslegesnek tartom, de a mai napig a grafika a minden, attol nedvesedik a bugyi, attol nyilik a gamerpenztarca, szoval ennyi. Rairjak, hogy otszoros RT teljesitmeny vagy valami (ami siman realis lehet), es mar el is van belole adva annyi, amennyit csak tudnak gyartani. Pocsek dolog, de ez van, visszavezetheto a par nappal ez elotti hol tart a gaming ipar beszelgetesre ez is.
-
Bad Pritt
félisten
Tudom, US accounttal kezdtem, az alapján írtam. Csúcsidőben, hétvégén lehetett tolni, voltak drop-in drop-out jelleggel botok is, minden másra ott volt a vele egyidős BF4 régiókorlát nélkül millió játékossal.
Kb. ugyanaz a feeling volt, mint aztán 2017 végén megvenni az alig egy éves Titanfall 2-t: jó cucc, csak kevés a játékos és sok a malmozás emiatt. -
_drk
addikt
Nem tudom, értelmét nem látom..
Amúgy most a Gollum jutott eszembe. Az a tipikus valaki betrollkodta, vagy csak jó viccnek szánta az egészet aztán nem sült és a vezetőség komolyan gondolja. Most meg muszáj már megcsinálni mert már annyira benne vannak és nem mer senki szólni
-
Bad Pritt
félisten
Hát ezért mondtam, hogy a legjobb pillanataiban is középső polc teteje. Az kb. a Killzone 2 kampány.
Mire nekem lett saját PS4-em már totálisan kihalt volt a Shadow Fall 2016 közepén, perceket kellett várni meccsekre, már ha egyáltalán berakott. Hogyne tudnám, első játék volt, amit megvettem PS4-re, mert mindenki azzal jött, hogy helyi Halo, azt jött a koppanás, hogy senki nem játszik vele. -
.LnB
titán
Szerintem viszont, sokkal nagyobb hype-ot jelentene, ha bejelentenék a Killzone reboot-ot, mint ha egy teljesen új IP-be fektetnek. Egyszerűen a közönség ismeri azt a nevet, és izgatott lenne. Míg egy új IP-vel szemben szkeptikus.
Ez szerintem független attól, hogy milyenek voltak a korábbi részek. A hírértéke, és a hír véres nagyobb lenne. -
Bad Pritt
félisten
Azt írod jó volt olyannak, amilyen volt, aztán elkezdesz arról írni, hogy igazából egyáltalán nem volt bennük semmi jó a második rész kampányán meg a negyedik rész multiján kívül.
És amúgy őszintén szólva még ezzel is jóindulatú vagy, a Killzone 2 kampány sem volt egy nagy durranás, a Shadow Fall multi meg olyan sebességgel halt ki, mint az emberiség egy közepesen szar zombifilmben. -
Bad Pritt
félisten
A második mondatoddal nem értek egyet, de ahogy utána kibontod a mondandód szerintem te sem.
A Killzone soha nem volt igazán jó, legjobb pillanataiban is középső polc teteje, de mindegyik rész mellett volt valami, ami elhomályosította, Halo, CoD, Crysis. Egyszerűen nem sikerült megugrani azt a mércét, amit a 2000-es évek fps boomja megkívánt volna.
-
ρσгτσ
addikt
Jah hát mondjuk a demó tényleg nem biztos, hogy a legjobb opció. Főleg, ha olyanról van szó, ami tökre nem a játékot tükrözi, csak külön elkészítették.
Viszont volt egy-két alkalom, amikor a trial alapján nem vettem meg a játékot. Sony exkluzívból is volt ilyen.
Igen, ez a kártyát berakom és játszom téma menő.
Feltéve, ha nincs hozzá valamilyen kötelező (/ajánlott) patch. Nintendo -n azt nem szeretem, ha letölteni kell, mert az lassan megy.
Vannak ilyen extrém dolgok is, mint a Borderlands Legendary Collection, amire azért rá kell szánni pár órát, hogy lejöjjön a teljes.
-
ρσгτσ
addikt
Persze itt is megy a ferdítés, de a valós játékos tapasztalatok miatt sokkal több infó jön, mint a felületes tesztekből és véleményekből.
Aztán van amit tényleg ki kell próbálni, mert a játékosok is felnyalják rendesen. Közben meg nem sokkal nyújt többet, mint más játék. Csak éppen máshogy néznek ki a szereplők...
Erre mondjuk tök jó az előfizetési rendszer. Xbox -on és PS -en is sok olyan játékot vettem volna meg, aminél a pénzt inkább a kukába is tehettem volna. Nyilván így is fizettem érte, de nem annyit.
Szerk.:
Jah meg a trial/demó...de azokat nem lenne szabad előfizetéshez kötni. Pl. PS+ Premium. Mert mondjuk az EA Play nem túl magas összeg. -
hombre[EU]
veterán
mindenkit a grafika érdekel, fōleg egy új generáció megjelenésénél. ez mindig is így volt. egy 5órás techdemó mindenben lenyomott egy 2d shootert hiába volt kiemelkedō.
ha valami jól néz ki az 8pontról indul és arról beszélnek. 2 éve,ha nem volt rt reflection a játékodban akkor semmibe vettek...pedig mindenki lebutitított 60fpssel nyomta -
opr
nagyúr
Amugy, jobban belegondolva, teljesen logikusan csinalja a sony:
- Hoznak ki uj es/vagy erdekes IP-ket, amik nem tucatjatekok (returnal, sackboy pl), de ezek nem igazan hoznak sok penzt. Ettol fuggetlenul egy kisebb kozonsegnek szolnak, akiknel siman erv lehet, tehat ki van szamolva, mennyi lesz az annyi, es ennek megfelelo sulyu a marketing is.
- Hoznak ki n-edik folytatasokat azoknak a jatekoknak, amiert megorulnek az emberek, es ezek ennek megfelelo marketinget is kapnak. Igen, ezek sony szinvonalon belul ugyan, de tucatjatekok, n-edik folytatasok, remasterek, stb.Ha levezetjuk, az jon ki, hogy azt csinalja a sony, amire igeny van. Oruljunk neki, hogy van annyi kulonc jatek, amennyi, mert igazabol uzletileg, puszta szamokat nezve valoszionu jobban jarnanak, ha csak a tobbi mufajt nyomatnak ezerrel.
Ez van, erre van igeny. Az meg, hogy egy szolgatato-szorakoztatoipari ceg kiszolgalja az igenyeket? Hat, ez konkretan a definicioja az ilyen cegeknek.
Az meg, hogy az embereknek erre van igenye... Hat, ez ilyen sajnos. -
opr
nagyúr
Francokat nem. TV-ben ment a reklamja, plakatok voltak meg minden, legalabbis Londonban biztosan. A problema az volt, hogy egy ilyen reklamkampanyt nem egy nap alatt raksz ossze, boven a covid elott mar reg le voltak szerzodve egy olyan kampany elemei, amik arra szamitottak, hogy milliok mennek napi szinten adott utvonalakon, nem arra, hogy tok uresek az utcak es az emberek be vannak zarkozva.
Probaltak menteni a helyzeten utana, de mar keso volt, ugyhogy elengedtek a kezet szegenynek.Igen, nem csinaltak neki akkora kampanyt, mint mondjuk egy GoW-nak vagy Spiderman-nek, de boven nem volt annyira elhanyagolva, mint az amugy tunik.
Az, hogy nem beszeltek rola az influencerek meg nem irtak rola az ujsagok viszont szamomra nem azt mutatja, hogy szemet sony (lehet mert nem vagyok ennyire elfogult ellenuk), hanem azt, hogy zero mertekben lehet bizni bennuk, 99%-uk csak arrol ir meg beszel, amiert fizetnek nekik a nagyok. Es ez nagyon szomoru.
-
opr
nagyúr
Az, hogy a sackboyt ennyire semmibe vette mindenki, az boven nem csak a sony sara szerintem, hanem ugy az egesz jatekipar ujsagirostol, influencerestol, mindenestol borzalmas. Azon a szinten van az egesz, hogy ha egy jatek szep es nem teljesen jatszhatatlan, akkor jo. De meg csak nem is muveszetileg kell szepnek lennie, hanem siman grafikaban. Olvastam mar olyan jatektesztet, aminek a bo 80%-a arrol szolt, hogy milyen a jatekban az RT effekt es ez mennyire jo. Csak az nem derult ki belole, hogy amugy maga a jatek milyen.
-
-
ρσгτσ
addikt
+ most volt 2 modellre hivatalos árcsökkentés is.
Quest 2 256 gigásra is. -
opr
nagyúr
Ah, jogos, sose tudok rendesen kibujni a buborekombol. Nekem rohadt fontos a gyors SSD, mert compile meg intellisense, ugyhogy mar csak ezeket nezem, de gamer gepbe egy sima sata ssd is tokeletes, vagy egy olcsobb m.2, jogos jogos (pont ma fog megjonni a 2tb-os corsair mp600 pro lpx
).
-
opr
nagyúr
Igen, es akkor meg ezekhez hozzajon a valve index ara, ami ugyanennyi.
Illetve ezekben az ssd-t mindenkeppen cserelnem, mert 500GB OS-el egyutt az igen karcsu egy gamer konfigba, mikor csak a cod meg tud enni 250gb-ot szelsoseges esetben. Feltolod monjuk 1tb-ra, es meg is van a ~600k. Plusz a valve index 350-400khuf. Szoval 1 megahuf.Szoval igazad van.
Valamiert azt hittem, hogy a ps5+psvr az csak 400khuf, erre megneztem, es 500 az.
Visszavonultam, teljesen igazad van, dupla ar.
A maradekban meg amugy is teljesen egyetertettunk, meg akkor is, ha haromszoros lenne az ar, ad annyival tobbet egy eros PC + pcVR kombo, hogy megerje a kulonbseget, ha megteheted es nem fontos a konzol egyszerusege/kenyelme. -
opr
nagyúr
Miért csak a dupla? Mutasd már meg azt a konfigot, ami 1000 dollárból, új alkatrészekből elég ahhoz, hogy egy erős medium/high grafikán 90hz/fps-el elvigyen egy AAA pcvr címet valve index felbontáson. Komolyan érdekel, mert én most újítottam, nagyon akciós de minőségi alkatrészek vannak, és 650 fontnál (280khuf kb) sikerült megállni úgy, hogy vga még nincs benne. És csak am4, nem ddr5 madness.
-
.LnB
titán
-
opr
nagyúr
Hát, franc tudja. Minőségben az index áll hozzá legközelebb (mondjuk nehéz ügy, mert az indexben a kijelző szarabb, cserébe a tracking jobb), árban viszont az index önmagában annyi, mint egy ps5+psvr2.
És akkor gépet még nem vettünk. Mennyi most a legolcsóbb olyan vga, amivel rendesen lehet VR-ozni? 300khuf? És akkor még hol van körülötte számítógép. Szóval szerintem abszolút nem túlzás a háromszoros ár, de cserébe... Cserébe ott van a hsz-ed második fele, ami 100%-ban igaz úgy, ahogy van. Sokkal sokrétűbben lehet használni a pc-s VR-t, de még ha korlátozzuk magunkat gamingre, akkor is. És nem tartom kizártnak, hogy lesz VR mod pl a hogwartshoz relative hamar.Szóval tartom magam ahhoz, hogy de, háromszor annyiba kerül, háromszor olyan nyűgös, de cserébe sokszor annyit is tud.
-
ρσгτσ
addikt
Mondjuk azt nem tudom, hogy mennyire számított sikeresnek, mert a Kinect -et nem csak önállóan, hanem konzolhoz csomagolva is árulták. Tehát nem feltétlen önálló értékesítésről volt szó, amivel könnyen mérhető lenne a sikere.
Bár a darabszámot elnézve szerintem nem lehet okuk a panaszra... Meg aztán volt olyan játék is, mint a Kinect Adventures, amiből csak elpattant 24 millió darab. Az is igaz, hogy hozzácsomagolták egy amúgy népszerű konzolhoz. Sok Kinect játék viszont éppen hogy csak levegőért kapkodott a víz alól.
Viszont én továbbra is sajnálom, hogy megrekedt, majd eltűnt a süllyesztőben a "remek" One időszakban. Párom a Kinect miatt nem engedi eladni az Xbox 360 -at.
500 gigás E verzió van belőle. A Kinect csomagos.
-
ρσгτσ
addikt
-
ρσгτσ
addikt
DS család volt nekik akkor kézi, de mire jött a Wii U, addigra majdnem eladták az élettartama alatti teljes mennyiséget. 1-2 milla ment el utána.
3DS ment nekik ugye akkor, de akkoriban az is elég szarul startolt. Aztán persze belendült.
Szóval akkoriban az nekik is elég döglődő időszak volt kijelzős eszközöket nézve. Nyilván akkor egy lefutó, de nagyon sikeres DS családdal.
-
ρσгτσ
addikt
Anno mindenki azzal jött, hogy a Nintendo a király, ha kézi konzolról van szó. Aztán az utóbbi időben ez tényleg így volt egészen addig, amíg nem dobbantott a Steam Deck.
Azt aláírom, hogy nem ért hozzá...de mondjuk 5 milliós PSVR eladás mégis arra sarkallja őket, hogy csináljanak egy 2. eszközt. Akkor 80, aztán egy sikertelen 16 milliós eladás miért nem elegendő ahhoz, hogy hordozható eszközt tervezzenek? Mert úgy néz ki most megint futnak ezek.
-
ρσгτσ
addikt
Jaja, ezt aláírom. Kiegészítettem közben a hozzászólásom.
Csak azért gondoltam ezt megjegyezni, mert azért sokunkkal előfordult már, hogy az előre tervezett használathoz, játékokhoz képest egészen más dolgokat is szívesen kipróbáltunk egy konzol vásárlása után.
Főleg olyan embereknél érdekes ez, akik nem igazán vannak képben a konzolokkal, és amikor megveszi rájön, hogy mennyi jó játék van rá, amiről az elmúlt években lemaradt. Vagy éppen mennyi nincs rá.
Amúgy egyértelmű, hogy király cucc közös játékra.
-
opr
nagyúr
Ebben teljesen egyetertunk. Hangulata legyen, vegiggondolt univerzuma (ezt se feltetlen kell tulbonyolitani), otletei meg karakterei. Ezek kozul egy kimaradhat ha ugy van. Es ennyi. Sokszor azt rontjak el, hogy egy jo sztori helyett a vilagot akarjak megvaltani, eshat az nem szokott sikerulni.
-
Moby
veterán
Azthiszem a ma AAA szegmenséből ami leginkább elveszett az a könnyedség, a szórakozás öröme. Ezek a játékok mind egymást túllicitálva sokkal több akar lenni, mint videójáték, többnek akar látszani mint ami, és többnek, mint a többi. És el totálisan tévútra terelte és tereli a játékipart. Ettől váltak a játékok egyre drágábbá, egyre nehezebben elkészíthetővé, egyre nehezebben elfogadhatóvá, és egyre fárasztóbbá is. Van egy réteg, akik erre viszont egyre kevésbé vevők, talán ezért is mennek ekkorát a nintendo könnyed, egyszerű, oldschool játékai. Volt ilyen a sonynál is, nem is kevés, de eldobálta őket, vagy áttranszformálta ugyanilyenné.
-
opr
nagyúr
Masok vagyunk. Nekem egy jo sztori el tud adni egy kb barmilyen jatekot. Imadom a sztori-alapu jatekokat, sokkal tobbet meg tudok nekik bocsajtani, mint altalaban.
Viszont...
Ha mar sztori-alapu jatek, akkor viszont legyen a sztorija uj es eredeti es kreativ.
Ha nem tudnak bele ilyen szinvonalu sztorit rakni, akkor inkabb legyen az n+1-edik zombis jatek porgos jelenetekkel meg fasza gunplay-el es kesz, leszarom. Aztan ha nagyon nagyon rengeteg folos idom lesz, majd egyszer talan jatszok vele.Vagy, ha ezek kozul egyik sem, akkor viszont ne legyen semmi sztori, viszont a gameplay es game design az legyen az abszolut toppon. Erre jo pelda az Astro, anno a quake3 meg az unreal tournament meg stb.
Engem egy diabloval vagy egy final fantasy-val a vilagbol ki lehet kergetni, masok meg annyira szeretik, hogy beparasodik a szemuk, ha meghalljak, hogy dio2.
-
Moby
veterán
Meg volt közben egy returnal is, ami tonképp még nem sie játékként jelent meg, de tekinhető annak. Annak sem lettem rajongója, de végigment, és elismerem a érdemeit, pedig lehettem volna rajongója, csak ki kellett volna a pécés verziót. Egérrel ANNYIRA más liga a játszhatóság, hogy szimfóniát kéne írni a különbségből, az is sikeres lenne
-
opr
nagyúr
Meg GT7 meg egy Ratchet. Ok, nem mindenki szereti ezeket, de attol meg AAA cimek ezek is.
Amugy igen, szegeny sackboy-t igy kihagyni... Pedig mennyire mocskosul zsenialis jatek!Ok, Astro-t lehet siman techdemo-nak tekinteni, de nalunk vele eltoltott ido alapjan is benne van a top5-ben szerintem.
-
hombre[EU]
veterán
De nem is ez a fő bajom nekem, mert láthatóan ennek is van jó nagy piaca, hanem az, hogy csak ilyen készül
nem is igaz. az elmúlt 2évben az sie játékainak a fele remaster
volt a gow és a hzd folytatás, kb ennyi a story blockbuster. emelett baseballok meg returnal. nem csinálták (még) semmit.
most készülnek a live service-ek -
Catman
aktív tag
Pedig a könyveknek érdemes adni egy esélyt, ha bejön, nem fogod tudni letenni. A filmek azért lettek olyanok, amilyenek, mert a könyvekben gyakorlatilag minden mondatnak jelentősége van, így a filmek a kivágott/megváltoztatott részek után sokszor követhetetlenek lettek...
-
F-ECT$
titán
Ahogy Einstein mondaná, minden relatív. A Deliver Us-t szerintem 10-ből 1-2 ember ismeri és még kevesebb játszott vele, a Stanley Parable-ről se nagyon olvastam egyik PS topicban sem. Egyébként nem az a lényeg, hogy minél kevésbé legyen ismert, hanem az, hogy jó legyen
ImACeltic: jókat olvastam róla én is, még nincs radaron, de figyelem a játékot.
-
_drk
addikt
De az pont olyan volt, hogy utolsó utáni próbálkozás és meg is újították a játékot. Csak ügyebár közben ez nehezen látszódik, hogy a GoW 3 még nagyon jó aztán a következő meg kuka.
Ezért is mondom mindig a CoD-ra, hogy tök okés, hogy még most kasszasiker. Aztán a következő utáni meg mélyrepülés és vissza se lehet hozni. PL NFS. -
_drk
addikt
Nagyon elfogult vagyok de egyszerűen semmi nem jut eszembe ami egy kicsit is hasonlítana a GoW-ra...
Már csak, hogy az egész mitológiát életre keltik olyan amit máshol nem látsz.
Pesze Hack and Slash mint sok más, vál mögül nézős mint sok más, balta is van benne mint sok másban, de ennyi.
Persze ha az egész műfajt egykaptafa alá vesszük és nem is érdekel minket, akkor persze. Ebben is csak gyakom az ellent, meg logikai feladványokat csinálok.De ezt el lehetett várni a 18-astól, mivel előtte sok játék ugyan az volt. De annak folytatásától még nem.
Majd most arra leszek kíváncsi mit talált ki Cory Balrog. Ő is csak ilyen 1 játékos rendező vagy van még a tarsolyában valami.
-
.LnB
titán
De nem biztos ám, hogy a játékokkal van a baj. Hanem inkább velünk. Én a HZD-ért nagyon nem voltam oda, a sztori és a sztori tálalása miatt. A HFW elvileg pont abba fejlődött, mégsem kötött le. Az első kígyós boss-t levertem, és ennyi.
A God of War jó volt. De koránt sem tartottam akkora durranásnak. Ezért eszembe sem volt megvenni a Ragnarok-ot, amit te is leírtál, ugyan az a játék. Csak folytatják a sztorit. Nem húztak meglepőt azok alapján, amit a játékról tudok.
De írok durvábbat. Jelenleg a Death Stranding 2 sem érdekel.Mert egyszerű folytatásnak gondolom. Abból viszont még semmit sem láttunk, és Kojima-ban azért bízom.
Szóval a játékok nem sokat változnak/változtak. Szerintem mi változtunk. Én lassan leírhatom, hogy nem is játszom. Semmivel. Gyereknél vannak a konzolok, én meg vettem könyveket, és olvasok, vagy bringázok.
Teljesen hidegen hagy az egész. És a legdurvább az, hogy a PS játékok mennyire hidegen hagynak. Amikor még pár éve folyt a nyálam az összesre. -
_drk
addikt
Sztori driven játékoknál nem is kell nagyon megújulni, vinni kell tovább és kész.
Amikről beszélsz azok már nagyon sokadik folytatások újra és újra. Sokszor a sztori nem is számít. Azért egy GoW vagy TLoU-nál a sztori az egyik leglényegesebb ami halad is előre.
A folytatásoknak direkt az lenne lényege, hogy valami már egyszer bevált, kajálják a népek akkor abból kell még több. Ha sokat újítasz meg pont elveszti az értelmét és lehet megváltoztatod ami jó volt.
Vagy az emberek nem is akarják egyáltalán. A sokadik AC után is sokaknak nem tetszett a megújulás.
Persze akkor is lehet és kéne is újításokat beletenni, új szereplők, mechanizmusok amik általában meg is történnek.
Én második résznél ha az első nagyon jó volt, Én nem érzek rókabőrt.
Viszont a felsoroltak pont, hogy rókabőr, sokszor semmi megújulással! -
_drk
addikt
A 18as GoW rohadt sikeres lett. A ragnarök egy sima folytatás abból a szempontból hogy csak második rész így nem kellett megújulnia, de nem is kellett neki.
A sztorit vitték tovább ami elég nagy szabású és ilyen köntösben sokat nem is láthatunk rendes AAA minőségben.De így is sok minden változott és fejlődött. A harc sokkal fluidabb lett, új fegyver,fejlesztéseket át dolgozták, vannak új képességek, Atreussal is lehetett menni, új világok amik teljesen mások mint az előzőek.
Bár én GoW-val elfogult vagyok mert egyik kedvenc játékom lett.
A HFW már inkább elbukott de az is csak egy második rész, van előre lépés de ott már kevésnek érzem, de inkább az OW rengeteg miatt. -
F-ECT$
titán
Hát nem tudom. Szerintem a Ragnarök és a HFW nem egy liga. Ez utóbbi sokkal gyengébb sztoriban, dialógusokban, mimikában, játékmenetben. Pedig már a HFW is AAA, de a Ragnarök tényleg egy más szint.
Az meg, hogy szolgalelkű folytatás-e: a GoW 3 és a GoW 2018 között elég nagy volt az ugrás. Itt pedig a 2018-as sztori folytatásáról volt szó, szóval nem is indokolt, hogy itt is ekkorát kellet volna változtatni. És egyébként az alap játékmenet ugyanaz, de az új fegyverrel azért jött be elég sok újdonság is szerintem. (Régebben se volt olyan oltári nagy különbség egy Doom 1 és Doom 2 között pl, de mondhatnám a C&C és Red Alertet is.)Ha meg kísérletező játékokat keresel, arra ott az indie szekció
-
_drk
addikt
Azért a Ragnarök teljesen más liga!
Attól hogy neked nem tetszik ez a nagyon sztori orientált full mocap-es design, Én nem tudok a God of War-hoz hasonlót se mondani. Maximum a Last of Us hasonló minőségű.
A folytatás meg kell ha egyszer nem ért véget a sztori, így is csak 2 rész lett a 3 helyett.Na a Horizonnal vannak bajok jócskán. Ennyire gyerekes, cringe izét régen éltem át.
#8385 F-ECT$
Én most pont a HFW-vel vagyok így, hogy el kell tenni unalmasabb időkre, mert jelenleg nem adja. -
F-ECT$
titán
Ez ("mázlija volt az időponttal") egyébként kicsiben és nagyban is rohadt sokat számít. Nem hiába játszanak a megjelenéssel a filmek és játékok esetén is. De egyéni szinten is fontos, hogy mikor talál meg egy játék, ha épp herótod van az OW-től, akkor egy év játéka OW-t is érezhetsz rossznak, unalmasnak.
Hallgatni kell a belső hangra és csak akkor kipróbálni valamit, ha te is szeretnéd, és nem csak azért kezdenél bele, mert épp nagyon pörög a neten. -
opr
nagyúr
A problema az, hogy sokszor a fejparna ugyanabbol az anyagbol van, mint a fulparna, igy a fulparna hiaba cserelheto, akkor is a fejedre mallik az egesz.
De amugy nem csak az anyagminoseg miatt irom amit irok, egyszeruen hangminoseg szempontbol is igaz az, hogy az osszes gamer fejhallgato (legalabbis amihez eddig szerencsem volt)legjobb esetben is olyan "szepen" szol, mint egy fele-harmadannyiba kerulo nem gamer. Plusz szvsz undoritoan is neznek ki, de ez mar aztan tenyleg szubjektiv. -
_drk
addikt
Mondjuk igen! Ezt nem is értem miért kell szidni, ha pár év után szét megy. Minden szét megy.
Én a gyári bőrös izét használom, dobozban ott van még szövet, de rendelni is lehet poton pénzért.
Mondjuk én legközelebb tuti biztos nem gamer mikrofonos izét veszek. Egy sima Seinheiser fejes, füles és csókolom.Ps-en hogy lehet megoldani a mikrofon témát még? Kontrollerben van azt tudom, de az öledbe nem tudom mennyire halljál a többiek.
-
.LnB
titán
Köszi, vissza is olvastam az XS topikban is.
Gyerek kér valamit a konzolokhoz. De még az se tisztázott, hogy most fül, vagy fejhallgatót akar.Csak gondoltam ha már veszek, akkor legyen wireless. Viszont én nem fogok ennyit adni szerintem. Arra, hogy Ultimate Chicken Horse-ozzon a haverjaival.
De azért megbeszélem még vele. Ha nagyon jól viselkedik, kaphat ilyet, de lehet, hogy egy JBL Quantum 200 is elég lenne neki. Én meg egyébként is fülhallgató párti vagyok abszolút. -
_drk
addikt
Az lehet baj hogy annyira lesüllyedt a remény, hogy ezek a noname címek(amik eddig ugyan úgy rosszak voltak) most tényleg meglepetést hoznak.
A DS meg a Hogwarts meg a nagyobbak között biztató, mert őszintén megmondva én azt hittem egyik se lesz pozitív.Aztán lehet hogy csak a CP és egyéb más játék miatt már nem akarnak a kiadók szívni. Mind a 2 késett többet ugy tudom.
-
hombre[EU]
veterán
-
Bad Pritt
félisten
Az elméletem a következő: valszeg tényleg a Valve vetette fel a dolgot, mást ez nem igazán érdekel szerintem. A Steam, mint platform ebben a témában annyira talán nem releváns, mert egyedül a CoD létezik ott értelmezhető játékosszámmal, de még így is töredéke az igazán nagy játékoknak, az igazi kérdés inkább a Battle.net sorsa.
Na most ez a doksi is csak egy jó példája annak, hogy az egész ügy mi lenne ha? kérdések köré szövődik. Mi lenne ha a MS monopolhelyzetbe kerülne a felhőpiacon, mikor jelenleg egy óvódás képes lenne összeszámolni a világ összes cloud felhasználóját, ha egy kupacba állnának. Mi lenne ha nem lenne CoD PS-en, mikor jelenleg van és ígéret szerint még egy évtizedig lesz. Nyilván egy versenyfelügyeletnek az ilyen szcenáriók feltérképezése a feladata, nekem is olyan cifra forecastokat kellett bemutatnom itthoni meg EU-s szervezet számára, hogy a fülem kettéállt.
Ezek közé szerintem illik a Valve-tól az a kérdés, hogy mi lesz a Linux supporttal a jövőben? Van egy oprendszer szinten, dinamikusan fejlődő platformjuk rengeteg eszközzel, aminek része az, hogy a játékosok nagyobb hackelgetések nélkül képesek legyenek pl. Battle.netet futtatni rajta normális minőségben* és erre kihatással lehet a felvásárlás. Rengeteg erőforrásuk elmegy az egész SteamOS - Proton- Gamescope (ennek része a built-in FSR pl.) ökoszisztéma fejlesztésére, a felhasználói bázis növekszik, szóval valszeg az lehet a kérdés alapja, hogy ők mire számíthatnak a jövőben.*Starcraft II úgy fut Decken, mintha natív Windows alól menne egy hardveresen hasonló laptopon.
-
hombre[EU]
veterán
nem tudom, azt úgy random bedobta a valve?
más: ez a Vigil: The Longest Night megvolt már? itt vagyok az eshopban, de nem tudom videóból eldönteni mit tud ez a gameplay. salt&sanctuary bloodborne dizájnnal azt látom
-
l.skywalker
titán
-
Bad Pritt
félisten
Szerintem azért merült fel, mert jelenleg van lehetőség Battle.net játékokkal játszani nagyobb gond nélkül Wine segítségével pl., viszont az UWP programok nem működnek és attól tarthatnak, hogy a felvásárlást követően a jövőben az összes ABK játék az UWP alapon fog működni.
Kicsit ködös a megfogalmazás, meg jelenleg nem hiszem, hogy óriási embercsoportot érintene a kérdés, viszont hosszútávon gondolkoznak és láthatóan a lehető legkülönbözőbb felhasználói körre gyakorolt hatásait akarják vizsgálni. -
_drk
addikt
Nem lassul, nincs mit venni!
A sok B kategóriás vagy indi címet majd GP-be, PS+ba, vagy agyon akciózva veszik az emberek. Azon kívül jött egy Forspoken ami rossz, DS Remake ami ugyan az mint a régi, meg egy Hogwarts ami rengeteg embert nagyon hidegen hagy bármennyire is jó lehet mert lepattannak a fantasy, varázslós gyerekes izéről."Nem innoválnak semmit, csak a zavarosban halásznak"
Az ezért jó nagy bullshit! Max az MS-re mondhatnád ezt! Sony is rengeteg jóságot tett le az utóbbi években, attól hogy neked nem tetszik.
De a Nintendo is meg-meg mutatja hogyan is kéne játékot csinálni.A többit kéne szidnod!
Hol van az Ubisoft?
Hol van az AB? Jah most 11 évvel később kapunk egy új diablo-t aminek már 17-ben jönnie kellett volna...Persze minden évben jön egy CoD, hurrá!
EA-nek tapsolunk, hogy végre 10 év jog birtoklás után kiad egy fénykardos Star Wars játékot.
Square-t inkább hagyjuk..
Az egész Enbracer Group ami szintén hatalmas nem mutat semmit, csak kis indi izéket.
Rockstar 10 év alatt kiadott 1 vadnyugat szimulátort...
Stb,stb....De a felhozott early acces stílus is több mint 10 éve megy és nagyrészt hulladék, mert sosincs kész a játék!
Abban egyetértek, hogy ölik a piacot! Konzolon alig van early acces, meg nem mindegy mi kerül kezdőképernyőre, de érdekes,hogy a jó játékok mégis megtalálják a piacukat, csak rengeteg cím van ami már 2023ban már olyan meh....
-
Bogyi007
veterán
Nem megy olyan ütemben?! 6 hét alatt eladtak több mint 20 millió Pokemon Scarlet & Violet játékot amivel már most belül vannak a Top 10 eladott Nintendo Switch játékok listáján...
És ismerjük hogy ez a rész milyennek számít...
És biztosak lehetünk benne hogy ehhez gépeket is adtak el...
-
ρσгτσ
addikt
Én anno a WP -re mondtam azt már az elejétől kezdve, hogy szerintem totális kudarc lesz. Aztán ahogy haladtunk az időben sorra követték el a hibákat.
Ezt a GPU/Xbox oldalon (ebben a generációban) nem igazán látom. Viszont én sem mondom azt, hogy minden döntésük jó, mert van aminél fogom a fejem. Még most is képesek nyúl helyett egy rakás szart elhúzni a kalapból. De én itt sokkal több tudatosságot és hosszútávú elképzelést látok.
Majd elválik, hogy kinek lesz igaza ebben a témában. Arra viszont nem vágyom, hogy kevesebb szereplőre szűküljön a piac. Szükség van mind a 3 konzolos cégre. Szerintem...
Szerk.:
Egyébként One időszakhoz képest sokkal aktívabb a megjelenésük. Tehát ha a Sony -val nem is tudják felvenni a versenyt, önmagukkal szemben már nyertek (/nyerhetnek?). Ez pedig már előrelépés az előző generáció szarban ücsörgése helyett.Az, hogy ez mennyire lesz rentábilis majd kiderül.
-
hombre[EU]
veterán
nekem meg ott ült a gpu elōfizetés 2évig és fōleg csak vásárolt játékokkal játszottam/játszottunk
de szerintem is gamepass nélkül többet költenének az emberek...viszont gamepass nélkül nem igazán menne a konzol.
remélem ez activision ügy felszínre hoz egykét infot a rendszer mūködésérōl, kivâncsi vagyok valami konkrétumokra. volt egy linkedin-es arc,aki gamepasszel foglalkozott...hát elvileg 10-tōl 100millió dolláros összegeket fizetnek a játékokért cserébe
-
Wesder
titán
2020 augustusa volt az első talán a Hades-szal.
Szerk.
Továbbra is úgy vélem hogy ha hatalmas gond lenne, akkor már a saját játékokat sem pakolnák be Day1, nemhogy havonta Day1 3rdpartyval tolnák folyamatosan a GamePass-t.Szerk
Sea of Thieves volt az első, az is idén lesz 5 éves. -
.LnB
titán
Nem! Van egy csomó tapasztalat. Rengeteg információ eljut hozzánk a témában. Amit te felvázolsz, az szűklátókörűség. Te szűkíted le két egyénre. Pedig szerintem bőven lehet általánosságban beszélni erről.
És érveltél, hogy ne érveltél volna?! Csak most tekintsünk el attól az amatőr móditól, hogy egyenként bemásolgatom idézetnek őket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hibátlan Xbox Series X 1TB eladó / Media Markt garancia 2025.08.25-ig/beszámítás van/Ingyen Foxpost
- PS4 játékok garázsvásár sok kedvezménnyel
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- PSN ( Playstation Network) ajándékkártya
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű garanciával., Bp-i üzletből eladó!
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged