- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Légies iPhone halvány színei
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Netfone
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
Új hozzászólás Aktív témák
-
zozika84
őstag
válasz
hombre[EU] #10570 üzenetére
Nem is te lettél volna, ha nem fűzöl hozzá valami értelmeset
-
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #10502 üzenetére
Azèrt nem csináltak, amièrt 20+ ève senkinek sem sikerül.
-
zozika84
őstag
válasz
hombre[EU] #10502 üzenetére
Na ott a buktató, hogy dolgozniuk kellene vele
-
Moby
veterán
válasz
hombre[EU] #10495 üzenetére
Jah. Nagyon megtetszett nekik a saját ötletük!
-
zozika84
őstag
válasz
hombre[EU] #10498 üzenetére
Aaa ennyire nem bátrak ők sem, max hülyék
-
negyven2
nagyúr
válasz
hombre[EU] #10495 üzenetére
Bár ezt is bele lehet látni, de azért még ez elég erősen Pepe Silvia (összeesküvés) szagú...
-
Moby
veterán
válasz
hombre[EU] #10433 üzenetére
Bratyómék a haveri körével 2000 óra felett járnak, és nem tudják megunni
-
l.skywalker
titán
válasz
hombre[EU] #10433 üzenetére
Nem akarok goromba lenni, de ezt anno megjelenéskor lekommenteltem a PH-s teszt cikk alá is, hogy sokkal összetettebb csak nem tolja a kezdő játékosok arcába a lehetőségeket, hanem hagyja, hogy maguktól jöjjenek rá. Nyilván sokat számít az igényesség is, hogy ki mire vágyik egy játékban, nekem elég kevés is, hogy jól érezzem magam, de a SoT még nekem sem az a kategória, amire azt mondanám, hogy a gameplay silány. Én inkább úgy mondanám, hogy megvan a sajátossága.
-
l.skywalker
titán
válasz
hombre[EU] #10430 üzenetére
Nekem már zárt alfában is tetszett
-
opr
nagyúr
válasz
hombre[EU] #10404 üzenetére
Hat, azert volt meg ott forza, microsoft flight simulator (Dunes gopzivel, aminek rohadtul szegyellem, de nem jut eszembe a neve
), fallout, starfield, monkey island, meg a tokom tudja meg mi.
PS showcase-bol annyi maradt meg, hogy jon a pokember 2, ami olyan szinten nem erdekel, hogy annyi jutott el az agyamig, hogy lesz meg egy (valszeg deluxe) kodom, amiert lehet valami karacsonyi jatekot csinalni a ps5 topikban, annak valaki nagyon fog orulni. Szoval reszemrol ennyi esett ki a PS showcase-bol. Itt meg volt vagy 5 jatek, ami 2023-2024, es rendesen erdekel. Ha lenne idom jatszani es nem lenne kilometer hosszu a backlogom igy is, meg nem lenne az, hogy par heten belul kapok a cegtol egy olyan PC-t, hogy leszakad az arcom, unlockolt BIOS-al, meg hivatalosan megengedett dual boot-al, en most vennek egy xboxot.
PC-s GP lehet meg igy is lesz belole, ha valahogy galadul hatbatamad az ihlet es rajovok, hogy lehetne csiholni magamnak nemi extra jatekidot ugy, hogy az ne menjen se a gyerekkel egyutt toltott ido, se a munka rovasara. -
Moby
veterán
válasz
hombre[EU] #10383 üzenetére
Remélem is, mert felkötöm magam, ha az az agyhalott grindfeszt megjelenik benne bármilyen módon. Az az nms sajnos a ultraboring nongaming csimborasszója. Az ne legyen benne semmiben. Abba se kellett volna.
-
Moby
veterán
válasz
hombre[EU] #10380 üzenetére
Ha a no mans skyt kiheréljük, nem marad belőle semmi. Ahhoz képest a starfieldben több valós tartalom van a trailerben is, mint az egész nms-ben. Aranyos, hogy ingyen fújják azt a buborékot sok éve már, de a csak az antianyag megy bele.
-
negyven2
nagyúr
válasz
hombre[EU] #10336 üzenetére
-
ρσгτσ
addikt
válasz
hombre[EU] #10362 üzenetére
South of Midnight: The Hidden Details in that Gorgeous Reveal Trailer – Exclusive Interview
Szerk.:
Ezeket találtam még."From the creators of Contrast and We Happy Few, South of Midnight is a spellbinding third person action-adventure game set in the American Deep South. As Hazel, you will explore the mythos and encounter creatures of Southern folklore in a macabre and fantastical world. When disaster strikes her hometown, Hazel is called to become a Weaver: a magical mender of broken bonds and spirits. Imbued with these new abilities, Hazel will confront and subdue dangerous creatures, untangle the webs of her own family's shared past and -if she's lucky - find her way to a place that feels like home."
"WHAT IS THE GENRE OF SOUTH OF MIDNIGHT?
South of Midnight is a third person action-adventure game set in the American Deep South. The game tells a dark modern folktale and is driven by a rich narrative, unique moody art direction, and deep thematic gameplay elements. We like to refer to the game as ‘wide linear’ with some explorable areas but gated to require completion of the story in that area before moving on to the next." -
ρσгτσ
addikt
válasz
hombre[EU] #10359 üzenetére
A koncepció szerintem nem rossz, és talán még filmben el is menne. De a stílusból eredő darabos mozgás miatt szerintem annyira nem lesz befogadó a játékos közösség. Lehet tévedek...
Bár attól is függ, hogy mekkora része lesz a játéknak a videós, történetről szóló rész, amiben nincs gameplay.
Szerk.:
Engem egyébként zavar, csak ezért írom. Lehet mást nem...
Függetlenül attól, hogy zeneileg nagyon ott volt nekem, és a játék során lesz még pár ilyen. Elvileg. -
Moby
veterán
válasz
A reveal trailer rendezője spórolt egy kis időt. Ennyi munkát se nagyon van értelme ezekbe tenni, inkább a játékba menjen. Ha ez a szemfüles valaki nem szúrja ki, emberek százezreinek fel sem tűnt volna. Nem szerettem az "eredeti" reveal trailert sem, mert elspoilerelte a játék egyik fontos momentumát, szándékosan. Meg itt gondolom annyiból készül az egész játék, mint amott az a trailer.
-
Moby
veterán
válasz
hombre[EU] #10333 üzenetére
Az enyémtől vannak itt sokkal jobb pc-k is. A kérdés inkább az, hogy mennyire fog a vizualitás kárára menni a 60fps pécén is. Túl azon, hogy mennyire lesz gatya a pc port.
-
.LnB
titán
válasz
Biztos a két kész játék minősége is ennyire meg fog egyezni.
-
Wesder
titán
válasz
Vegyèl fel szemüveget.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
hombre[EU] #10327 üzenetére
Starfield: XSX - 1440p/30fps
Na, még egy infó, amiért feleslegesen mehet a sírás...
A Motorsport miatt pár hónapra kölcsönveszem a gyerekszobából az XSXet. Brutálisan jónak ígérkezik. -
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #10312 üzenetére
Nem tudom mi a vicces ebben. Pont azt teszi a Bethesda, amièrt megvettèk őket.
-
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #10309 üzenetére
Ugye milyen jó, hogy megvettèk őket 2 ève?
Soknak èrződött az a 7-8mrd, de úgy látszik megèrte. -
ρσгτσ
addikt
válasz
hombre[EU] #10309 üzenetére
Az engem nem érdekel, mert már az is Microsoft. Az a lényeg, hogy melyik konzolon mit tudok játszani. Exkluzívban és előfizetés alatt.
Szerk.:
Persze a multiplatform címek mellett, de azokhoz nem kell több konzol. -
ProEvoFan
nagyúr
válasz
hombre[EU] #10292 üzenetére
A Path of Exile 2t kihagytam.
Jelenleg D4 lázban égek, de ha elmennek a casualabb irányba és nem lesz túlbonyolítva a skill fa - mint az első részben - ,akkor nálam tuti befutó lesz a D4 mellett. 2023 az ARPG éve lesz? -
ProEvoFan
nagyúr
válasz
Ok, tudjuk hogy jön, de a Warhammer 40000 Space Marine 2 trailer kegyetlenül op volt.
[link]
-
l.skywalker
titán
válasz
Nekem csak a Gyűrűk Urás játék tetszett. [link]
De csak a téma miatt. Vártam meg hogy legyen valami a Dune Survival-ról, de nyista. -
Wesder
titán
válasz
Időpocsèkolás, az volt.
Jó, volt egy kèt jó bejelentès, de amúgy semmi extra.
-
_drk
addikt
válasz
Gyanús volt, hogy "reggel óta fent vagyok az interneten" és semmi nem jött szembe.
Most megnéztem az itteni Gamepod-os cikket és hát semmi nem is volt -
ρσгτσ
addikt
válasz
hombre[EU] #10268 üzenetére
Vagy lehet a Zelda -nak kellene külön kategória.
Akkor más is kaphatna GOTY -t.
-
válasz
hombre[EU] #10237 üzenetére
Szép tech demó, de szerintem ez úgy el fog felejtődni mint a microsoft hololens.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
hombre[EU] #10147 üzenetére
Engem aztán nem zavar, ha megjelenik PC-re, telóra, hűtőre, amíg az általam választott platformon normálisan fut. Nem kell RT, állandó 4K, 120fps, csak végig lehessen játszani a beleélést csökkentő tényezők nélkül. Ez ma már egy nagy kérés a AAA markettől.
A Silksonggal nincs semmi baj, egy kiváló játék valszeg még kiválóbb folytatása lesz, érdemes rá várni.
-
Moby
veterán
válasz
hombre[EU] #10045 üzenetére
Egyébként ez a Cat Quest: Pirates of the Purribean (Macskalóz (TM)) egy hat éves játék harmadik része, aminek az első két része is elérhető switchen, és ez a rész is jön oda is.
-
opr
nagyúr
válasz
hombre[EU] #10029 üzenetére
Hát... Ez most nem volt túl erős, az biztos.
Spiderman, metal gear solid, meg nekem az a vicces zombis psvr játék volt a valami. A többi annyira fos, noname, dögunalom tucatszar volt, hogy arra szavak nincsenek.
És megint nem volt egy szó sem semmi Astro-ról... -
Moby
veterán
válasz
Igen, tonképp elég gyenge pc show-t csinált idén a sony, ezzel együtt amit idén megspóroltam az úgynevezett konzoljátékokon, azt valszeg inkább hw fejlesztésbe teszem. Dragon's Dogma 2-höz kelleni fog
-
F-ECT$
titán
válasz
Azért összességében nem volt olyan rossz, csak az embereknek már irreálisak az elvásársaik.
-
zozika84
őstag
válasz
Nehéz ezt beismernem, de most sajnos igazad van
-
opr
nagyúr
válasz
hombre[EU] #10027 üzenetére
Szvsz nem is veletlen, hogy nem jott ki mostanaban se MS, se SONY AAA jatek. Senki nem olyan hulye, hogy egy Zelda-val akarjon versenyezni.
-
opr
nagyúr
válasz
hombre[EU] #10021 üzenetére
A nintendo szamomra teljesen kulon kategoria, abszolut kulon kezelem oket. Ok nagyon (nagyon-nagyon-nagyon-huderohadtul
) szepen elvannak a sajat kis vilagukban, se nekik nem konkurencia a ket asztali konzolgyarto, se a ket asztalinak nem konkurencia a nintendo.
Plane, hogy azt latom, hogy az esetek nagy reszeben akinek van nintendoja, annak van mellette vagy gamer PC, vagy PS, vagy Xbox is, vagy ezeknek random kombinacioja. Olyat nagyon ritkan latok, hogy valakinek van Switch, de semmi mas gaming HW nincs neki. -
Moby
veterán
válasz
hombre[EU] #10014 üzenetére
Annak a polygonos állatnak, aki olyat leír, hogy komfort, meg fidelity, akkora saller kéne, hogy két napig ne tudja merre az előre. Aztán egy kiadós pert akasztani a nyakukba. Ez a PSVR2 az egyik leggázabb, legtöbb hazugsággal kibélelt hw kiegészítő a játéktörténelemben.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
hombre[EU] #9965 üzenetére
Tudom, többek közt ezért is égtem ki a PS exkluzívoktól pár év alatt és kellett pár év, míg kitisztult a szervezetem.
Számomra az rendkívül illúzióromboló, mikor teljesen kiveszik a trial and error processt egy amúgy kiemelkedő játékból, lásd Ragnarök esete a folyamatos hinteléssel az NPC segítőtől. A Zeldában, az Arkane meg From játékaiban főleg azt becsülöm nagyon, hogy megad egy keretet és azon belül hagyja kísérletezni a játékost. Aztán hogy ez a keret mekkora az már zsáner meg fejlesztő függő. -
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #9950 üzenetére
A lèzerdrónnal egy boss lett leradírozva a térképről.
Kicsit olyan volt nèzni, mint amikor Elden Ringben a Comet Azur spellel 3mp alatt levered a boss-t. -
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #9930 üzenetére
Azèrt ez egy kicsit erős.
A Switch kenyèrpirítón nem tudsz parasztvakítani, így ott a gameplayre kell ráfeküdni.Az más kèrdès hogy más fejlesztők ezeket mièrt nem alkalmazzák. Ha Switchen megoldható, akkor lényegèben bármi máson is.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
hombre[EU] #9891 üzenetére
Ugyanez jutott eszembe, hogy el lettek számolva egyéb költségek. Mittudomén, a Ninja Theory simán elszámolhatja az új fancy iroda cakkumpakk minden költségét a Hellbalde II fejlesztéséhez és akkor kapásból kétszer annyiba került a játék.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
hombre[EU] #9888 üzenetére
Kizártnak tartom, hogy egy millárd legyen, még 500M fejlesztési költség mellett is. Teljesen légből kapott szám.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
hombre[EU] #9866 üzenetére
Dio 5 megjelenése előtt
-
ρσгτσ
addikt
válasz
hombre[EU] #9780 üzenetére
Mondjuk ha így haladunk tovább, új értelmet nyer az időzített exkluzív fogalom.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
hombre[EU] #9776 üzenetére
Na igen. Lassan behúzzák az első helyet teljes konzol eladásban.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
hombre[EU] #9765 üzenetére
Van benne ráció az elmúlt évek alapján, ha olyan külsősök fejlesztenek nekik, mint a Sumo és olyan játékokra tudnak exkluzív szerződéseket kötni, mint a Stray, Kena, Tchia, stb.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
hombre[EU] #9763 üzenetére
A nosztalgia azt mondatja velem, hogy sajnálnám őket, PS3-as játékaikat rongyosra játszottam anno, de a mai valóság az, hogy belsősként az Asobi, külsősként a Sumo ugyanazt meg tudja csinálni, csak jobban.
Mondjuk én régóta reménykedem egy LittleBigPlanet remastered trilógián és azt nyilván ők tudnák legjobban megcsinálni. -
homerhamm
addikt
válasz
hombre[EU] #9758 üzenetére
Ja, én megvettem, nekem nagyon bejött, pedig előtte csak a Titkok Kamraját láttam (még videokazettán) de most megnéztem az első hármat.
Remélem még kapunk idén ilyen minősegi 3rd party címeket.
-
homerhamm
addikt
válasz
hombre[EU] #9756 üzenetére
És az is lesz a GOTY.
Mondjuk én a Hogwarts Legacyt szeretném.
-
l.skywalker
titán
válasz
hombre[EU] #9709 üzenetére
Kíváncsi leszek. A félgenerációs gépeket jobban szeretem, mint az úttörőket.
-
opr
nagyúr
válasz
hombre[EU] #9699 üzenetére
Ez jol hangzik. Remeljuk ugy is lesz!
-
l.skywalker
titán
válasz
hombre[EU] #9667 üzenetére
Így van. És utána már le se szarnám mi lesz
-
zozika84
őstag
válasz
Na azt adnám
-
Wesder
titán
válasz
Támogatom.
-
Moby
veterán
válasz
hombre[EU] #9646 üzenetére
-
Moby
veterán
válasz
hombre[EU] #9643 üzenetére
Te szerintem az FSR1-ről beszélsz
Nézzél már utána mekkorát hozott az FSR2.1 decken a DL2-n, vagy a CP2077-en.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
hombre[EU] #9642 üzenetére
Elavulás mértéke a nem mindegy, Nintendo ebben bajnok már generációk óta.
-
Moby
veterán
válasz
hombre[EU] #9639 üzenetére
Z1-el is ottvan a FSR2.1, vqagy akár majd a 3.+ is. Ezt a kérdést ne ez dönti majd el, hanem a BC. És ha azt tartani akarják, nekik sincs választásuk.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
hombre[EU] #9639 üzenetére
Most ennyit tud persze. De ez a teljesítmény nagyon hamar az elavultból az őskövületbe csúszik át megint. Meglátjuk, legfeljebb a Nintendo megint launch eldönti már nekem, hogy nem fog kelleni az eszköze.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
hombre[EU] #9637 üzenetére
Végülis, ha subpar performance-t akarnak elérni megint... Gyors keresés, az Orin is már alapjaiban egy 4 éves konstrukció.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
hombre[EU] #9635 üzenetére
Nincs nekik. Vagy majd a Ninti kifizeti egy vadiúj custom chip fejlesztését? Arra befizetek én is.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
hombre[EU] #9626 üzenetére
Na hát akkor ez el is döntötte azt a kérdést, hogy megéri-e portolni PC-re a játékaikat. Bár ezt már akkor lehetett sejteni, mikor a HZD-ből elment két millió egy év alatt.
-
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #9622 üzenetére
Most se nagyon kapkodnak, mikor "All-In on Gaming" van. Ha figyeltèl, akkor láthatod hogy AA játèkokat fognak le többnyire, ès azt is nagyon max 12 hónapra, úgy hogy PS-re biztos jönni fog. Sony-nál meg hiába van ott hogy Timed, csak remènykedhetsz hogy Xboxra is elkèszül. Hol a Kena, hol a Stray?
Azokkal a 3rdparty dealekkel nincs gondom, ahol a kiadásèrt is felel a Sony vagy Microsoft.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
hombre[EU] #9609 üzenetére
Azon nevettem most PS5-ön, hogy ha mondjuk bezárok egy játékot, akkor egy pillanatra elfeketedik a képernyő, a Settings-ben rengetegszer gondolkozik meg töltöget kicsit a rendszer, a Store szintén nehézkesen áll fel és az árakat rendszeresen több másodperc után rakja rá az indexképre, stb.
De bezzeg ha ingame kell megvenni valamit, akkor száguldozás van és két gombnyomás után rögtön ott a cucc a fiókodon.Mobiljátékoknál ugyanez: akármilyen hulladék szar a játék egésze, az a menürendszer, ahol mtx van tükörsimán fut és gyorsan kezelhető.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
hombre[EU] #9605 üzenetére
Én is arra gondoltam, meg a jogdíjak, gigantikus számokat hoznak ott is.
Az elég kemény, hogy a fizikai+digitális játék kevesebbet hoz, mint minden mikrotranzakció és DLC. Aztán eszembe jutott, hogy csak ebben a hónapban tizenkét Mátyást vertem el World of Warships-es kacatokra és rájöttem, hogy annyira nem is kemény.
-
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #9601 üzenetére
Nyílván.
Persze lehet ennek örülni, csak a vègèn megint mi fogjuk megszívni hogy a Sony lènyegèben konkurencia nèlkül van.Nintendo viszi a Handheld piacot,
Sony-è a nagygèpes.
Microsoft meg csak úgy van.
Ha nem az MS álla az Xbox mögött, akkor már règ kètszereplős lenne a piac. -
Bad Pritt
félisten
válasz
hombre[EU] #9601 üzenetére
Mi lehet az Others? Meg az új előfizu modell nem robbant túl nagyot ezek szerint.
-
zozika84
őstag
válasz
hombre[EU] #9569 üzenetére
Reméljük eleget ahhoz, hogy a scalpereknek ne érje meg betárazni belőle.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Ez jogos...erre én is kíváncsi leszek.
-
opr
nagyúr
válasz
Ahhh, tenyleg. Budos mocsok scalperekre nem is gondoltam.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
hombre[EU] #9564 üzenetére
Minden alap nélkül. Mert egyébként írták is páran, hogy néhány magát szakértőnek nevező ember és újságíró nem gyengén túltolta a témát.
Szerk.:
Néhány napja még Derek Strickland is elkezdett jogászkodni, aztán rendesen félre is vezette magát. Csak ő legalább bevallja, ha rossz következtetésre jut, vagy hülyeséget ír. -
ρσгτσ
addikt
válasz
hombre[EU] #9561 üzenetére
Az első bekezdésen kívüli rész természetesen igaz. Feljebb is veled egyetértésben reagáltam.
A CMA önmagában még brexit után is kevés ehhez. Amennyiben az EU is blokkolja, az már tényleg csúnya a régiót tekintve, de pont úgy el fognak lépni a fellebbviteli felé, ahogy az angoloknál. A jelenlegi fázisban nincsenek olyan ellenérvek az üzlet blokkolása mögött, amiben bármilyen esélyt is lehet latolgatni.
Viszont én nem tartom valószínűnek, hogy le fogják blokkolni a bizniszt. Csak egy hosszú és költséges folyamat lesz. Majd meglátjuk.
Mindezt egyébként úgy írom, hogy nekem aztán édes mindegy megvalósul -e a felvásárlás. Mert játékosként pozitív lezárásból sem profitálnék. Nagyjából a Diablo -nál kezdődik, és ott is ér véget a kötődésem a céghez. Amit akkor is meg kellett volna vennem, ha mindenki azonnal áment mond az üzletre.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
hombre[EU] #9533 üzenetére
Fellebbviteli bíróság elé kerül az ügy. Ennyi fog történni a következő időszakban.
Egyébként közel sem ilyen egyszerű a helyzet. Nem szimplán egy üzletet próbálnak megvétózni, hanem egy olyan tech óriásba állnak bele, akinek komoly befolyása van az európai régióban is.
Tehát számolniuk kell azzal, hogy a Microsoft különbséget fog tenni más piacok és az Egyesült Királyság között. Mind befektetési, mind állami együttműködési, mind munkahelyteremtési szempontból. Vagyis növelhetik az elszigetelődést Európától.
Itt majd nem szimplán egy felvásárlásról döntenek. Ami komoly és ténylegesen negatív hatással lehet a felvásárlásra az az, ha az Európa Unió is beáll erre az álláspontra. Mert akkor sokkal nagyobb az esélye annak, hogy nem lesz semmi ebből az üzletből.
A jelenlegi döntés egy nagy pofon, de nem egyenlő azzal, hogy valóban blokkolni fogják a felvásárlást. Ezen a ponton nagyjából még bármi lehetséges. Az is esélyes, hogy ezzel a döntéssel kivégzik az egész felvásárlást. Meg az ellenkezője is lehetséges.
-
hadam98
senior tag
válasz
hombre[EU] #9533 üzenetére
Lehet jobb is így. A meglévő stúdióival kezdjenek valamit. Ha a Bethesda nem lenne a mai napig nem lenne értelmes címük ennyi idő után. A Starfield talán megmentheti az idei évüket. Nem értem, hogy tudnának tisztába rakni egy ekkorát mint az AB. Aztán az is siralmas, hogy egy 600 fős Mojang csinált egy nagyon gyenge közepesnek mondható játékot ennyi idő után. Ez így nincs rendben. Más pedig csak azt látja, hogy csak a cod jöjjön gp-be
-
_drk
addikt
válasz
hombre[EU] #9461 üzenetére
Még azzal is várjunk hogy a streaming mennyire sikeres...
Öntik bele a pénzt, egyre több van, de ez kb a netflixnek volt jó amíg egyedül volt.
Csak most a Netflix is attól szenved mint a GP, alig van nagyszabású project bele ami eladná.
10+1 semmilyen cím már nem lesz vonzó. -
Moby
veterán
válasz
hombre[EU] #9458 üzenetére
Szerintem előtte vásárolták őket. Mennyi ideje fut az ID@Xbox program? 10 éve? Az is egy jó dolog, de a cikkel abban egyetértek a gamepass tökönrúgja a hagyományos üzleti modellt, alternatíva nélkül, tehát aki kimaradt belőle, annak annyi.
-
Moby
veterán
válasz
hombre[EU] #9456 üzenetére
De erről maga a gamepass tehet, nem a jelenlegi gyengélkedő xbox eladások, hiszen ettől még rengeteg a gép a usereknél az előző generációval együtt. Szépen rászoktatta az MS a vásárlókat, hogy ne vegyenek semmit, csak gamepasst. Bármit is hazudnak az gamepass eladásnövenő hatása című közönséges bullshitben. Ez tettenérhető mindenhol. Gyakorlatilag nincsenek lemezes xbox játékok a apróhirdetési oldalakon. Ami nem jön gamepassba azt addig skippelik, amíg meg nem történik.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
hombre[EU] #9453 üzenetére
Arra a kiemelt részre gondoltam, hogy ő ezzel meg azzal beszélt. Meg ő így és úgy tudja. Nagyon látszik rajta, hogy az utóbbi években mekkora hatással volt rá Grubb.
Ők nagyon sokszor tudni vélnek sok mindent. Legutóbb azt is, hogy a Baldur's Gate 3 PS exkluzív.
Nyilván nem azt mondom, hogy minden hülyeség, amit ír...mert egyébként érdemes őket meghalgatni, de nagyon sok ökörség jön tőlük, amit nem tudom honnan vesznek.
-
Moby
veterán
válasz
hombre[EU] #9451 üzenetére
>hanem arról,hogy elkezdenek játszani a gamepass dealre...
Ez így, ahogy a cikk közelíti, eléggé ki van csavarva, és csak olyan kontextusban közelíti a kérdést, hogy a day1 gamepass bekerülés a deal. Nade ami nem készül el, az később sem fog belekerülni, és azért elég sok indiecucc landol(t) ilyen 5-7 hónapos késéssel, ami még biztos jó deal lehet nekik. Van egy fura, és torz elvárásrendszer a játékosok oldaláról, ami miatt sosem lesz elsőrendű pálya az indieknek a konzol, legalábbis a nagykonzolok nem. Ez nem annyira a üzleti modellek, vagy az előfizetések miatt van, hanem az agyrákos marketing miatt, amit a bamba tömeg mára betanult, és kívülről fúj, hogy nagygépre csak a firstparty exkluzívok jelentenek megvásárolandó minőséget. Az előző generációnak ebben komoly szerepe van. PC-n ez nincs jelen egyáltalán, illetve a fejlesztési és publikálási költségek egy kisstúdiónak nem összemérhetőek ezekkel.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
hombre[EU] #9449 üzenetére
Tényleg nem szeretnék kötekedni, de Jez Corden Jeff Grubb klónja.
Legjobb a WP hasonlat volt, amit nem is igazán értek. Mert ott konkrétan azt sem ismerték fel, hogy mire van igénye az embereknek. Egyáltalán nem is volt versenyképes.
-
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #9449 üzenetére
Nagyon durván kárörvendő vagy, ugye tudod?
Szerk.
Mondjuk az Oxenfree-t nem tudom hogy lehet kis cèg játèkának tekinteni, miközben már Netflix alatt vannak. Mert ugye arról volt szó hogy nem lesz Oxenfree 2 Xboxra, ès nem azèrt mert nem tèrülne meg.Ha már Macen nagyobb a megtèrülèsi arány, akkor felesleges is Xboxot gyártani.
-
I02S3F
addikt
válasz
hombre[EU] #9432 üzenetére
Jó tudni, hogy hogy áll ez a dolog! Köszi a felhomályosítást!
-
zozika84
őstag
válasz
hombre[EU] #9407 üzenetére
Legközelebb talán viccesebb lesz
-
_drk
addikt
válasz
hombre[EU] #9367 üzenetére
Ez most nem csak az MS sara. Sajnos a játékiparban is történik valami, amiről alig van infónk. Ha 1-2 komolyabb meeting utáni dohányzóban történő "utólagos" megbeszélést meghallgathatnánk akkor lenne kisebb fogalmunk róla mi történik.
Amikor tiszta szívből panaszkodik egy kompetensebb ember, hogy mindenki hülyeIgazából Phelan párszor elmondta már, hogy túl nagyok a játékok! Mire látszik belőle valami eltelik legalább 3-4 év, de akkora már sok varia nem lehet.
Most az új kedvencem a Suicide Squad! Kiadtak egy gameplay trailert és az embereknek kellett megmondani, hogy ez így elég nagy rakat sz*rnak néz ki!
Hát a több 100 vagy 1000 emberből senki nem szólt, hogy more ebből baj lesz!?! -
Bad Pritt
félisten
válasz
hombre[EU] #9347 üzenetére
De, tényleg... az early access tulajok kapják meg. Gyász.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
hombre[EU] #9345 üzenetére
Én is ezért venném PS-re, lesz local coop (PC-n nem), meg tuti atom szép lesz TV-n.
Remélem nem tolják el, ha már így belengették ezt az augusztus végét.
Meg azt ne felejtsd, ha végül megvennéd premier körül, hogy előrendelőknek odaadják az összes kacatot, ami amúgy a deluxe edition-höz jár.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
hombre[EU] #9342 üzenetére
Na hát a belátható idő az a BG3 megjelenés lenne.
Haverom eladta a sajátját, amit az elmúlt években kölcsönkértem, ha volt valami izgi, szóval kellett saját, majd ha jön a slim és megéri akkor csere.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
hombre[EU] #9340 üzenetére
Nem lesz ebből slim modell belátható időn belül.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
hombre[EU] #9338 üzenetére
Nem szóltak a brit srácoknak, hogy jelenleg a Sony a rossz gonosz? Vagy csak leszarják, mint én?
Előző héten beújítottam egy Ragnarok bundle-re, aztán jött a szenvedés, hogy nem fér el sehol normálisan ez az ormótlan dög.
-
balazs025
senior tag
válasz
hombre[EU] #9323 üzenetére
Persze, csak Crystal Dynamics-nek csúfolják őket.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
hombre[EU] #9290 üzenetére
Hát én is, mondjuk az én szememben nem vetélytársak, az egyik egy alsó-közép, a másik egy high-end termék, két generáció különbség, a fogyasztás hasonló, a nyers erő másfélszeres, az ára viszont dupla-tripla akár.
Legalábbis azt nehezen látom magam előtt, hogy az Asus egy hasonló kvalitású ROG termékét az occó, kínai, top konfigos, 1300 dolláros Ayaneo 2 alá árazza be.
De amúgy az egy örök igazság marad és nagyon megragadt bennem, amit a Verge írt talán pont valamelyik Ayaneo tesztjében: this flashy competitor has the Steam Deck beat on specs, but you can’t play a spec sheet. Talán az Asus jobban fogja támogatni a saját eszközét, náluk végül is van know how a témában. -
ρσгτσ
addikt
válasz
hombre[EU] #9284 üzenetére
Plusz WZ2 -nek elég rossz a megítélése konzolon és PC -n is a hibák miatt. Legalábbis ezt olvastam, én nem játszom ilyen játékokkal.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
hombre[EU] #9273 üzenetére
Ne viccelj már, Steam Deck viszi a Spider-Man Remastert medium beállításokkal 800p-ben 40 fps-sel. God of Wart, Unchartedet szintén.
-
NyMRooD
őstag
válasz
hombre[EU] #9264 üzenetére
Nekem 3.3-at írt a Steam Deck-re a google, onnan vettem, hogy az nincs messze a 4-től, de akkor így tényleg ég és föld, talán pár év múlva
#9261 Wesder: nem csak erőre gondoltam, hanem ugyan arra a hardverre, csak más gyártás technológiával, de hibás számokat vettem alapul.
-
opr
nagyúr
válasz
hombre[EU] #9264 üzenetére
Prociban ez mar hozhato lenne, viszont GPU-ban nagyon nem. Maradt a sima PS4/xbox one, mint opcio, azokat egy 7xxx kategorias APU siman hozna talan meg 10W-bol is. Ami amugy nagyon durva, ha belegondolunk.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
hombre[EU] #9248 üzenetére
Igen. Ezért írom, hogy így ebben a formában nem sok értelme van ennek az egésznek. Szerintem...
-
Bad Pritt
félisten
válasz
hombre[EU] #9240 üzenetére
De bírom amúgy, hogy a cikk is notóriusan konzolnak hívja, mikor tulképp ez csak egy Dualsense lesz plusz kijelzővel.
Már ha tényleg megjelenik.
-
Moby
veterán
válasz
hombre[EU] #9162 üzenetére
Nekem 10 éves gyakorlatom van a szeren (DK1 teszteléssel kezdtem, de DK2-vel csaptam a lecsóba), GT7 absz nem bánt semmilyen szinten, de van játék, ami már diszkomfortig tud bántani (nem izzadok, meg semmi, csak érzem). Korábban ilyen nem volt, bármit bármikor bármeddig nulla negatív hatás mellett. Ahogy öregszem, romlik el ez is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Logitech G920 Driving Force + Astro A10 (991-000487)
- Playstation 4 500GB Destiny The Taken King Limited Edition
- Lemezes PlayStation 5 + 2 kontroller
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Csere- Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest