- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Fotók, videók mobillal
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen GPS-t vegyek?
- Honor Magic4 Pro - varázsolj nekünk valami szépet
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bad Pritt
félisten
Nekem francia példám van, pár hét volt a szállítási idő lemezesre. Meg úgy hallom az amerikai piacon is kezdik utolérni magukat, bár ott azért hónapos várakozás van.
Amúgy egyáltalán nem meglepő ez a remastered, a SIE nagy stúdiói kapcsán jelenleg egy egyre nyilvánvalóbb creative bankruptcy (nincs rá szerintem magyar szó) érezhető ebben a generációban, túl sikeresek voltak a legnagyobb PS4-es játékaik és nem érdemes tőlük elszakadni.
Mondjuk már önmagában az csökkenti a kreativitást, hogy mindenkit betereltek ebbe az open world akciókaland zsánerbe. -
Lord_Sordi
csendes tag
Az elméletem az, h nagyon nem fogyott úgy a második rész ahogy szerették volna az Elden Ring miatt. És a Sony akkor bólint ráa 3. Részre ha újra horizon lázban égnek az emberek. Ez a remaster egy olcsó húzás lenne és ezek szerint a Horizon sorozat sehol nem tart még.. mai napig szép a horizon 1. Teljesen felesleges remasterelni. Más magyarázatot nem találok.. valoszinubbnek tartom h fake News. Tökéletes a 60 fps patch Ps5-re. Jelenleg is azzal nyomom és Wow a látvány világa és a sztorija.. Hamarosan pörög a 2. Rész.
-
opr
nagyúr
Hát, lehet. Nekem is volt már ez a véleményem, egy darabig védhető is a dolog, viszont... Két év eltelt basszus. Lassan védhetetlen ez az egész, mert értem én, hogy az a jó, ha már le lehet venni a polcról, akkor kell nyomni a system seller címeket, és ez tök jogos, viszont addigis nem lenne hülyeség törődni azokkal sem, akik viszont a mindenféle nehézségek ellenére beszerezték a gépet... Mert ők a leginkább elkötelezett népek. Pont ezeket az embereket leszarni, meg kiszúrni a szemüket egy pár éves játék remasterével... Hááát, fura.
-
opr
nagyúr
Őszinte leszek: le se szarná senki, hogy özönlik az értelmetlen remaster, ha közben jönne a ps4 érában látott mennyiségű és minőségű játék, ami tele van új címekkel / ötletekkel.
De perpill nagyon nem ez látszik. És így, hogy 2 év telt el, mióta indult a generáció, kezd gáz lenni. Ok, box-nál még így is jobb a helyzet, de nagyon nem ennek kéne lenni a mércének. -
zkxdn
őstag
"Egyébkén fura hogy ennyire fontos prioritás náluk a PS4 sikerének teljes kifacsarása."
Már lassan bánom hogy ilyen jó lett a PS4 gen.
Nagyon remélem az Xbox összeszedi magát játékok terén.
Szolgáltatás és konzolok terén már nagyon jól állnak, mostmár csak a saját játékok kellenek. -
.LnB
titán
Az biztos árnyalná ezt a számot, ha tudnánk milyen arányban SX és SS ez a szám.
Viszont az biztos, hogy a jelenleg zajló, globális gazdasági recesszió, inkább az Xbox malmára hajtja a vizet. Mert általánosan jóval olcsóbb Xbox-on játszani.Úgy tűnik nekem (szóval nem azt mondom, hogy ez a valóság is), hogy a Microsoft az előző generáció óta, szép lassan "lassú víz, partot mos" alapon halad előre. Míg a Playstation az előző generációs, (óriási) előnye ellenére, kicsit szétesett. És nem tudta az előző generáció eredményeit, anyagilag jól feldolgozni, hogy ezt a generációt már nyugodt alapokkal indítsa el.
Persze az is számít, hogy a Microsoft mögött mekkora pénz áll. De valahogy nekem akkor is fura, hogy a Sony meg minden téren kb. áremelésre van rákényszerülve. Aminek én látható hozadékát, jelenleg még nem látom. Se jobb, több játék az előző generációhoz képest, se semmi. Szóval mint ha az alap működése miatt lenne szüksége több pénzre, nem az előrelépéshez. -
ρσгτσ
addikt
-
zkxdn
őstag
"Esetleg ha a Switch 2 (ha lesz ilyen) tényleg olyan lesz, aminél a dokkban már vannak plusz számítási egységek, amivel elérhetné egy normális asztali konzol teljesítményét. Mondjuk egy Series S elég is lenne, hisz Nintendonál sosem az erő szàmított."
Szerintem ez lenne a legjobb megoldás.
-
.LnB
titán
HW oldalról nézve igen, így lehet összefoglalni, ahogy te tetted.
De ott a felhasználó bázis. Ami óriási. És a fejlesztők, ezért a továbbiakban is foglalkozni fognak a Switch-el.Másrészt, szerintem a Switch-et most is leginkább a saját címei tartják el. És láttuk a számokat, mindent megmagyaráznak.
-
ρσгτσ
addikt
Szerintem még 3-4 évig nem lesz új hardver. De amíg ilyen megbízható módon szállítja a saját címeket stabil lesz ez az időszak is. Szerintem.
Meg ugye itt a szoftver eladások is szűkebb körben mozognak. Mivel nem egy AAA játék van, ami meg sem jelent. Még cloud verzióban sem. Pl. GTAV vagy Valhalla.
-
ρσгτσ
addikt
Most jó pozícióban vannak, és ahogy korábban írtam valószínű az a cél, hogy felszálljanak a CMA vonatra. Egészen eddig senki nem foglalkozott ezzel ilyen mélyen a Sony -nál sem. Legalábbis nyilvánosan, és rendszeresen.
Tudják ők is, hogy ebből nem igazán lesz Xbox exkluzívitás. Meg azt is, hogy a végén úgyis mindenki rábólint a bizniszre.
Így viszont (talán?) előnyösebb helyzetbe tudnak kerülni. Vagy legalábbis a maximálisat ki szeretnék hozni ebből a helyzetből.
A többi színjáték. Szerintem... Sony -nál sem hülyék dolgoznak.
-
Nayrobi
őstag
Én azért nem jelenteném ki hogy gyenge volt és nem volt semmi érdekes, tekken 8, yakuza ishin, project eve, egy új team ninja játék, potter ex quest, 2 psvr cucc, gow ragnarok trailer, meg néhány apróság, 20 percben ez azért egész jó felhozatal. Maximum az csalódott, aki itt tényleg silent hill meg mgs remaket várt...
-
EmThor
addikt
Ragnarok trailer, yakuza ishin remake, ronin hack and slash jatek (team ninja, 2024)
Igazabol a yakuza, fatal frame 4 es az easy come easy golf miatt orulok
Clap hanz golfos jatekait nagyon szeretem. 20 evig fejlesztettek PS-re. Ps3-as Out of bounds mai napig nagy kedvenc sokaknak, a ps4-es everybody's golf gaas jellege miatt sokaknak nem tetszett, vr rész meg réteg maradt. De psp és vita epizódok jók lettek. Szoval sony japan leepitesnel par eve el lettek kergetve ugy tudom, igy 2018ban apple arcade-ba kerult az uj jatekuk, ami 100% olyan mint a regi, es 4 ev utan ma kijött switchre. 20€, 30fps, 15mp toltesi idok, van jo kampany benne, de multi is. Ps-re nem tudni jön -e.
-
Bad Pritt
félisten
Dehogy tudnának, sokkal gyengébb világokat építenek* sokkal kisebb játékokban kezdetleges rpg elemekkel, modding support nélkül. Azért nem nyígtak miatta, mert tudják jól, hogy nincs náluk know-how egy Skyrim méretű játék összerakásához olyan minőségben, amit ők az exkluzívjaiktól elvárnak és nem is céljuk teljes értékű nyugati rpg-t fejleszteni. Látja mindenki, hogy még az évtizedes tapasztalattal rendelkező Bethesda meg Bioware is megszenvedett velük a nyolcadik generációban, hát még egy nulláról induló stúdió. A FF XIV lesz legközelebb ehhez, bár az meg kérdéses, meddig marad PS ex.
* A sztorijaik viszont általában jobbak.
-
Bad Pritt
félisten
Milyen szempontból? Minőség, méret, open world density? Akár, bár évek óta open world játékokat gyártanak a SIE stúdiók, de egyik sincs a Skyrim közelében. Játékosszám és bevétel? Szerintem elképzelhetetlen. A Bethesda játékai mögött olyan évtizedes modding community áll, ami egy Sony játéknál elképzelhetetlen jelen működésük és mentalitásuk alapján.
Ráadásul egy Guerilla, Naughty Dog vagy Sucker Punch nem fog leadni a minőségből, míg a kövi Elder Scrolls garantáltan bugosan és csúnyán fog megjelenni és garantáltan minden létező ember, akinek arra alkalmas PC-je vagy Xbox konzolja van ezzel fog játszani. -
ρσгτσ
addikt
Amúgy Switch alá is elférne egy kicsit erősebb vas. Most már azért van egy-két játék, ahol megjegyzik a low grafikát, és sajnos némelyik valóban az. Nem is mindig a hardver miatt.
Nem Mario és hasonlókra gondolok, mert annak jól áll. Hanem olyanra, mint például a Pokemon Arceus. Viszont azért pörögnek ezek is.
Szerk.:
Ugyanakkor ott van például a Switch Sports, ami nem egy Nintendo AAA cím, mondhatjuk egyszerűbbnek is, közepes grafikával, de nagyon be tudja húzni az embert és tökre szórakoztató.Én például a szeretek benne teniszezni. Jól ki lehet tőle fáradni.
-
_drk
addikt
-
opr
nagyúr
Olyan mennyiseg van, hogy atlag gamert evekig bent tart mar ez is. Kozben a hatterben lehet szepen nyugodtan dolgozni uj IP-ken, amik jobban passzolnak a szolgaltatashoz. Van idejuk, nyeregben erzik magukat, es igazuk van. A kerdes mar csak az, elni tudnak-e vele, mert multi meg gaas teren kb egyetlen igazan sikeres jatekot se sikerult meg lerakniuk az asztalra, nem csak a prev/current gentben, hanem ugy altalanosan sem (GT-t kiveve, de az nagyon mas kategoria).
Par ev mulva kiderul, addig meg marad a tippelgetes.
-
opr
nagyúr
Nem is mondtam, hogy a 343i csinálja. Az egy katasztrófa az egész úgy, ahogy van, már rég el kellett volna küldeni az egész bagázst vizet gereblyézni valahol. Na jó, nem feltétlenül az egészet, de a vezetőséget biztosan.
Viszont van egy csomó dolog, amit át lehetne emelni a jelenlegi háló-ból, mert elvileg nagyon jó. Többi mehet kukába.
Amúgy pedig igen, nagyon igazad van, magasan a legértékesebb MS ip a halo, mai napig nem értem, hogy engedhettek meg maguknak ilyen szintű blamákat vele, ráadásul sorozatosan.
-
hombre[EU]
veterán
elég töketlen ez a jim ryan is. kapaszkodnak ebbe a codba ahelyett,hogy csinálnának egy f2p multiplat konkurenciát. a vak is látja,hogy a fortnite leigázza a piacot,egyedül akkora ,mint néhány kiadó
ha egy japán lenne az élen akkor már rég a bosszút forralnák, nem ezen sírnának -
ρσгτσ
addikt
Sony csak felült a CMA vonatra, hogy jobb pozícióba kerüljön. Előtte nem pörögtek ezen ennyire nyilvánosan. Mert egyáltalán nem friss dologról van szó.
Szerintem a legrosszabb forgatókönyv inkább a Microsoft -ot érintené rosszul. Mégpedig az, hogy a CoD a következő néhány évben nem kerül day1 a Game Pass -ba.
Nem tartom valószínűnek, hogy így lesz, de az esély meg van rá.
-
_drk
addikt
Nem lesz halál, csak végre 2 egyenlő cég. Nyilván ez a Sonynak rohadtúl nem fog tetszeni, mivel most akarná kivenni a nagy dellát.
De a Sony megcsinálja skillből amit a Micro csak rengeteg pénzből tud.
De amíg van verseny, nekünk csak jó!
Most a drágább de gagyibb Ps5-re leszek kíváncsi. -
NyMRooD
őstag
Nem tudom mit rugózol ezen, a cégek a saját érdeküket nézik, az MS nem szívjóságból kedveskedik egy ideje többet a usereknek hanem mert 1. megtehetik 2. piacrészt akarnak nyerni.
ρσгτσ: Több platform: windows, xbox, xcloud
Az meg, hogy mit mond egy divízió vezetője most és az, hogy mi lesz 5-10-15 év múlva két külön dolog, a Sony a siránkozással valószínűleg nem szóbeli igéretett vár hanem valami kézzelfoghatót.
-
Nayrobi
őstag
-
Nayrobi
őstag
-
Nayrobi
őstag
Azért jönnek a Bungie játékok xboxra is, ugye?
Mellesleg még mindig ott tartunk, hogy Phil először azt mondta hogy betartják a meglevő szerződéseket, utána azt hogy multiplatform marad mint a minecraft, aztán most kiderült hogy ez nem így van. Nyilván Jimbo nem akarja elbukni a codot, milliárdokat hoz nekik minden évben.
-
Wesder
titán
"In doing so, we will pursue a principled path. We’ve heard that this deal might take franchises like Call of Duty away from the places where people currently play them. That’s why, as we’ve said before, we are committed to making the same version of Call of Duty available on PlayStation on the same day the game launches elsewhere. We will continue to enable people to play with each other across platforms and across devices. We know players benefit from this approach because we’ve done it with Minecraft, which continues to be available on multiple platforms and has expanded to even more since Mojang joined Microsoft in 2014."
-
bubuska10
senior tag
Ó, hát megértettem azokat is.
Lényegében ez egy befektetés. Ha van szar tapasztalatod -mint nekem- akkor vszeg az győz meg, h másikat vedd. Drágábban is akár. Erre irányult a kérdés - és kaptam rá megfelelő válaszokat.
(Ki se tértünk arra - mondjuk ne is - hogy pl. az xbox európai, a ps ázsiai kézméretűre tervezi a kontrollerét...
Mondjuk ez már nem igaz - mer má nőttek
- de legyen ez az 1001.)
-
NyMRooD
őstag
A "Ha olcsó jàték kell" részre, már a Sony oldalán is megvan az olcsó játék lehetősége, persze az olcsósított GP-vel nem veszi fel a versenyt, de elvileg külföldön nem az a divat + az, hogy az MS ex címek day1 jönnek sem sokat számít mert még mindig nem nagyon jönnek az MS ex címek (hasonló okokból nem igaz most a ha ex címek érdekelnek akkor PS mantra sem, mert oda se jönnek nagyon a címek, a legutóbbiak meg sorra jönnek ki PC-re is).
u.i. az lemaradt, hogy árban nyílván a legolcsóbb egy XSS beszerzése ha jelenlegi genről van szó, ha az is elég akkor nem kérdés az xss + gamepass ulti kombó.
-
ρσгτσ
addikt
Az elején volt amire panaszkodtak a melegedés miatt. Később már nem volt ezzel probléma.
Én egy Xbox 360E 500 gigás verziót használok. Az most kezdett el melegedni, de egészen más okból. Már időszerű a takarítás és a pasztázás. Annál csak a "zongoralakk" burkolat volt gáz.
Bár a fentiből nem derült ki, hogy milyen körülmények között volt vásárolva, illetve pontosan milyen szakszerviz javította. Mert vagy valami hibás darab volt, vagy valamelyik problémás korai modell.
A lényegen mondjuk nem változtat.
-
_drk
addikt
Igazából 7 éves váltási ciklussal simán birtokolsz többet is.
Generáció végén mondjuk beszállni egy PS-be az ilyen ultra WIN! Gép is van már olcsóbban, mondjuk 5 év múlva 100-ért használt, meg az összes játék 5 ezer maximummal, 150-ből el vagy egy évig (mai árfolyammal).
Addig meg pereghet a Gamepass, vagy a Pokemon Nintendon.Mondjuk előző generációban nem emlékszem, hogy volt a növekedés, de itt Forumon az biztos, hogy nagyon betalált a PS gen végére és rengeteg új felhasználó lett.
KB 2017-től, amikor szintén bányászláz volt. -
opr
nagyúr
Amugy igen, ezzel ratapintottunk arra, amiben rohadt gyenge a SONY: Felismerni, hogy melyik figura/karakter az, amire ra lehet epiteni egy egesz rohadt franchise-t. Mario ilyen. Astro ilyen (szerintem siman mario szinten btw, ha okosan nyulnak hozza). Sackboy nem ilyen, de nincs messze.
Nagyon hianyoznak ezek a figurak SONY oldalrol. 2-3 evente egy-egy jobb Astro jatekkal, meg par hasonlo szintu, mindenki szamara jatszhato valamivel (mas mufajban is), es ezekre okosan epitve pont ugyanugy el lehetne adni a PS38-at, mint a Nintendo 29-et az n+1-edik Zelda+Mario kart komboval.Csak a Nintendo ezt erzi, az MS ezt valamilyen szinten erzi (HALO - Master Chief pl ilyen, es epitenek is ra nagyon ugyesen), a SONY meg rohadtul nem erzi. Remeljuk, hogy ez meg fog valtozni a jovoben, mert nagyon hulye SONY szokas az, hogy egyetlen gyengebb eresztes utan kinyirnak egy franchise-t de teljesen, kegyetlenul, es masodik esely nelkul, mindegy, hogy elotte hanyszor dontott rekordot hany elozo resz.
szerk/ui.: A szereny velemenyem az, hogy ha erre a hosszutavu karakterepitesre ugy igazan raerezne a SONY, es mellette lenne annyi eszuk, hogy azert megtartsak a GoW/TLoU/stb fokent felnotteknek szolo, story alapu, zsenialisan kidolgozott jatekokat is, akkor a fenti vicc hirtelen nagyon nem lesz igaz. Mert akkor hiaba kolti mindenki a valag let, felmossa veluk a PS a padlot.
-
opr
nagyúr
"Igen, most nevetünk rajta, de azért van realitàsa."
Pontosan ezert nagyon jo.SONY-t meg persze lehet szidni a sok money grab miatt ujabban, szidom En is ha ugy van, de azt tegyuk hozza, hogy a jelenlegi helyzetben... Haaaat, nincs sok valasztasuk. Vagy rengeteget nonek, rengeteg penzt kaszalnak, vagy meg 1-2 generacio maximum es ilyen kb SEGA szinten lesznek.
-
Szabi®
addikt
Neked nagyon rossz a logikád, vagy ehhez nincs is. Itt órajelek vannak, amit a dokkoló határoz meg, a feszültség adásával. Egy gpu alól ha elveszed a feszt, el kell venned az órajelet is, ami teljesítménycsökkenéshez vezet.
A Switch ráadásul nem csak a gpu, de a cpu alól is elveszi protable módban. Portable módban a gép tud 720p-t 25-30fps-el, dokkolva 1080p 30-40fp ... Ezt teljesítmény növekedés nélkül hogy tudná kihozni magából ? Áruld már el ? Írd meg a Nintendonak, biztos örülnének neki.Egyébként nagyon szépen le van írva, hogy jelentős a teljesítmény többlet ...
Ezt lebegőpontos számítások támasztják alá ... -
opr
nagyúr
Nagyon jól tudod, hogy erre a kérdésre leghamarabb úgy 8 év múlva lehet majd érdemben válaszolni. Most? Nyilván egyiknek sem. De pont úgy, mint ahogy perpill a világ legjobb baleseti statisztikája annak az autónak van, ami még nincs az utakon, pont úgy nem lehet megmondani, hogy ezek az új havi előfizetési streaming rendszerek (többes szám, mert elég nagy marhaság lenne csak a gp-t kipécézni ilyen szempontból) milyen hatással lesznek a játékiparra akkor, amikor már olyankor is figyelembe lesznek véve, amikir megszületik a döntés arról, hogy xy játék fejlesztése az adott formában egyáltalán elkezdődhet-e.
Na, ezek után még majd ki kell várni, hogy ezek meg is jelenjenek, és utána még pár év elteljen, hogy a fejlesztők nyilatkozzanak ezzel kapcsolatban.Az én személyes véleményem az, hogy lesz negatív hatása a gp&tsai-nak, de közel sem annyira negatív, mint mondjuk a mikrotranzakcióknak. Plusz szerintem pozitív hatása is lesz. A kérdés a végső mérleg. Aztán 8-10 év múlva meglátjuk, mi lett az igazság.
-
Szabi®
addikt
Akkor egy kis történelem ... A Sony a múltban számtalan olyan sikercímét hagyta mára el, amiért konkrétan a gépeit anno megvették. Tenchu, Syphon Filter, Castlevania, stb- stb és hosszasan lehetne folytatni, magát egy játék elhagyását egyeztetni egy brand sikerességével blődség. Szted 1996 óta hány olyan játékot hagytak el, amiből több 10 millió kelt el, és mára sehol nincs ?
-
ProEvoFan
nagyúr
Persze hogy fél a Sony.
Ha nem lesz COD Playstationra, akkor kb vége van a Playstationnak. Én így látom. Hatalmas táborral bír a COD játékos bázis, a többi Blizzard címről nem is beszélve. Mióta léteznek konzolok azóta nincs olyan brand, ami ennyi embert bevonzott volna és nem egy-két évre, hanem kb állandóan. Ahol van COD, ott van a tömeg, ahol van a tömeg, ott van a vásárló erő, akik megveszik a többi játékot meg hozzá a rengeteg dlct, kozmetikai cuccokat...stb. Jelenleg mindenhol van. A Sony fél, hogy náluk nem lesz ott az óriás.
Érthető az aggodalom. Üzletileg, gazdaságilag, felzabálja az összes sony exkluzív játékot. Ez kb olyan, hogy a világon csak az én boltomban lehet kapni kenyeret, a többiben nem. Nyilván ha már ott vagyok, akkor minek mennénk át másik boltba, mikor itt a többi minden is kapható. Maximum néha benézek a másik üzletbe, mikor megjelenik az (sony) exkluzív termék.
Jobban nem tudom elmondani mi a baj ezzel.
Egy biztos. Az MS megfogja venni az Activisiont. Onnantól rajta múlik mennyire nyírja ki a Playstationt. -
ρσгτσ
addikt
-
Wesder
titán
Egyelőre csak VGC-n làttam, így lehet igaz.
New regulatory docs have shown Sony believes Xbox owning Call of Duty "could influence users’ console choice".
Èrdekes egyébként hogy amikor nàluk vannak jàtèkok, amik èvekig, vagy sose jönnek Xboxra, akkor az nem probléma. Egyébként a CoD mint olyan biztos Minecraftként lesz kezelve. (ha àtmegy az üzlet)
-
Szabi®
addikt
Jó, pár éve. Azért khmmm. Cod ugyan ez. Csak ott még motort sem akartak cserélni vagy 12 évig ... És még az Ac-knál nem említettük a remasteredeket
Bad Pritt Sztem lennének stúdiók, akiknél már negatívabban lehetett volna voksolni, mert nem volt mögöttük semmi, csak copy-paste asset hegyek ...
-
Bad Pritt
félisten
Hát amúgy a Gears Ultimate Edition gyakorlatilag ugyanezt csinálta: átírták modern UE3 és UE4 alapokra, cseréltek gyakorlatilag mindent és nem akarok hülyeséget mondani, de a 60 eurós korszakban 40 eurón nyitott talán? De az biztos, hogy nem teljes áron.
Ha most tényleg jön egy teljes remastered trilógia, jól fog kinézni és nem is lesz drága, az elég szép tükör a Sony-nak.
-
Bad Pritt
félisten
Nem vágom, azt hittem még mindig 1:1-ben váltják. Bár az furcsa lenne, ha több euróba kerülne, mert többet ér az euró.
Te is összevissza veszel minden szart, én is, mindenki is, ezt is meg fogják venni feleslegesen. Amúgy jó játék a mai napig, meg egy elég fontos mérföldkő, de ez így elég lehúzásszagú azért.
Mondjuk azt azért remélem nem felejtik el a kedves PS vásárlók, hogy a TLoU 2 már több, mint két éves lesz, mire ez kijön, szóval teljes árért cserébe nem az a mérce 2022 végén, annál jobbnak kell lennie...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Playstation 4 500GB Destiny The Taken King Limited Edition
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Nintendo Switch Pro Controller (19000 Ft / db)
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 0,03ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest