- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Pontosabb, erősebb zajszűrést hoz a Sony kényelmesebb formában
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Fotók, videók mobillal
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
savior
őstag
Igazából én kb 2 éve bétáztam kicsit, szóval nem nagyon tudom még, hogy mi hogy működik.
Videók alapján pl staffoknál az elég jónak tűnik, hogy távolságiak, és mire odaér az ellen hozzám, addigra kb halott is. Viszont közelharcinál benne van a pakliban, hogy oda-vissza megy majd az adok-kapok. Pedig a közelharcot szeretem, de félek, hogy lassan lehet vele haladni vagy átmegy healing poti vedlésbe a dolog (mint általában a játékokban van a harcos kaszt esetén).
Élhető a közelharcos mivolt is, vagy a távolsági a könnyebb út?
Arra gondoltam hogy fire vagy life staff (hogy távolról is tudjam osztani az ellent) + valami közelharvi fegyver (kalapácsra gondoltam, de utána olvastam, hogy ez a leggyengébb).
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Fujifilm X
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Opel topik
- EA Sports WRC '23
- OLED TV topic
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- A kereskedőknek elege van a Visa és a Mastercard díjaiból
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- 4K gamer PC ( +Sok ajándék)
- Synology 3.5" 8TB SATA3 HDD (HAT5310-8T) Új, bontatlan, garanciával!
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- LG UltraGear 27GR95QE-B Gamer Oled Monitor!27"/2k/240hz/0,03ms/HDMI 2.1/Konzolhoz is
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2400MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 12991Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5600X / RX 7800XT 16GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest