Hirdetés
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- MIUI / HyperOS topik
- CES 2026: Kezemben a Razr Fold
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Áprilisban már szaggathatja a kínai aszfaltot a Xiaomi SU7 új verziója
- CES 2026: Olcsó, kompakt, többportos GaN töltőt kínál a Lenovo
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
HaaS
addikt
Kapaszkodtok fiúk
?
Kipróbáltam, mi van, ha bután játszom a NWN2-t!!! Gyerekek, minden komoly gondolatot felejtsetek el azzal kapcsolatban, hogy ez egy rpg, elmesélem, mi van.
Szal, őrült sun elf mágus, nem osztva, mert az ugye kakka. (Mellesleg épeszű multiclass tippek érdekelnek, ami bejött vkinek.) Szóval... elkövettem mindent, hogy már az elején máshogy legyen, mint a forgatókönyv, nem érdekelt a dwarf harcos. Azt mondtam nem érdekel a fájt, neki is esett a három goooonosz-goonosz rabló bácsi. Egy darabig néztem. Aztán meguntam. Bemennék a fogadóba, NEM LEHET. Miután meg meghalt a három egyed, a harcos mindenképpen velem jön. Pedig mint elf, utálhatnám a törpöket. Mégha nem is hupikékek.
Jól van, gonoszul elmosolyodtam, majd lesz itt törpvégzet mindjárt (mondjuk, hogy ez még belefér a kaotikus jóságomba). Sajnos a köv csatát túlélte a fogadóban... na de aztán. Elértünk Niskához, a szarvas apukájú mesterdetektívhez. Mivel nem adtam át healing potiont harcos kollégánknak (bocs, aki nagyon megszerette), elég hirtelen megmurdélt... ööö... szétcsapták a koponyáját na. Én meg szépen felkészültem a harcra, eeeez baró lesz (mágus buffokkal egen ütős tud ám lenni, +8 AC, damage resistance, erő stb már level 2 spellekkel... ja meg az a Namarra +1 daze 75%, amit Galen kereskedő bácsi adományozott, halálát követően. Jó oké, ez utóbbi már nem kaotikus jó dolog, de hát istenem.) Viccből belenyomtam a NAAGY grpba egy sleepet, egy maradt állva, azt seperc alatt kivégeztem. A többi kettő aki maradt, csicsis-pacsisol... a törpe ugye halott.
VILLANÁS.
Dialógus... ... né má... BÁHÁHÁHÁ.. a törpe harcos FELÉLEDT! Gyerekek a harcos a dialógusra FELTÁMADT, hogy részt tudjon venni a beszélgetésben!!! Ez CSÚÚÚÚCS! Még mindig könnyes a szemem a röhögéstől... és persze a szarvaslány is mindenképp jön velem...
No így játszatok ezzel az ízig-vérig rpg szuperjátékkal. Komolyan mondom így élvezetesebb ezerszer a játék, hogy úgy teszek mintha fingom sem lenne arról, mi az rpg.
Csakhogy van. Ezért most szépen újrakezdem az Icewind Dale-t, még jó hogy megvettem eredetiben, kiegészítővel, potom árért. Ezzel az NWN 2-vel meg játszon az, akit a felsoroltak nem zavarnak. Engem NAGYON. Gratulálok a készítőknek, még egyszer, utoljára.
Ha sírni támad kedvem, meg lesz egy erőművem, hogy gyönyörködjek a grafikában, majd tuti előveszem.... sziasztok
!
(Multiclass tippek érdekelnek!)
Új hozzászólás Aktív témák
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Battlefield 6
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Formula-1
- Autós topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Projektor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 15 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 3520 - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I HDMI 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
?
!