- iPhone topik
- Végre hivatalos, mikor lesz az S26 hivatalos
- Milyen okostelefont vegyek?
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- Elődje legnagyobb hibáját javítja az iPhone 17e
- One mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- Poco F8 Ultra – forrónaci
Új hozzászólás Aktív témák
-
DanteHix
tag
Hali!
Gondoltam en is megirom a velemenyemet,bar meg csak 8 oranyi jatek van mogottem...
Egy Grey Dwarfot inditottam, akkor meg nem sejtettem,h sajat fajtam ellen fogok harcolni. Tegyuk fel, a falu befogadott,hiszemn CE jellemert tolonganak. Semmi baj,nem is azt keretem,h minden karinak irjanak mas-mas elotortenetet,de akkor ne engedelyezzek az evil castot. Ugye elso, az Ironfist clanos torpe.Akivel,ha meglatnank egymast,minimum atvagnam a torkat,ahogy a falubelieknek is lehetett. De nem, es ramerolteti a gep, akarhogy is probalom meggyozni,h nem akarok tarsat.
Nem kotozkodes szinten, de ebben hol az rpg?
A masik,amit mar elottem is irtak,h hiaba adtam ki a guard me parancsot, leszartak, mentek az ellenfelre..Meg azon rohogtem,h uannyi xp-m volt mint a torpe csatlosnak ,csak en lvl 2 harcos, o lvl4 harcos..Mindez,mert o ''felszini'' torpe..Aztan,lehet,h mas harcos kasztnal is evvan,ezt nem tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Üzletből, garanciával, Új Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 12 Ultra 7 155u/32GBRAM/1TB SSD/OLED kijelző
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- iPhone 15 Pro 512GB Natural Titanium Makulátlan, garanciális, Apple Store vásárlás
- 6 HÓ GAR!! Xiaomi Mi Note 10 Lite 6GB/64GB
- HTC One M8 801n 32GB retró!
- Apple iPhone Xr 64GB piros / ÚJ AKKU/ ÚJ KIJELZŐ / 12 hó jótállás
- Acer Chromebase All-in-One PC 23.8" Touchscreen
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Zalman T4Plus CoolerMaster 650W
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 02.05
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs