Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
trec12
addikt
válasz
4Grider
üzenetére
Az MVNO-knál tényleg később jön pár extra (VoLTE/VoWiFi, eSIM, 5G), de a legtöbb embernek ez nem döntési szempont és pontosan ezért számít jobban a márkaismertség meg a reklám. A Netfone-t nem ezért kerülik, hanem mert alig hallanak róla. A 4iG bevásárlása pont ezt a láthatóságot tudja majd felhúzni, ahogy a KÜF bevonása is egy erős értékesítési csatorna. A Digi példáját meg szerintem nem érdemes ide hozni ez nem pont ugyan az helyzet. Az ár/érték most a Netfone oldalán áll, és ha a 4iG rákapcsol marketingben, pillanatok alatt nőhet az ügyfélszámuk. Kíváncsian várom mikor és milyen irányba mozdulnak el....
-
4Grider
félisten
Totálisan másképpen látom. Az MVNO-knál jellemzően később jelennek meg a fejlesztések (5G, VoLTE, VoWiFi, eSIM, stb.), az alkalmazásuk kevesebbet tud, kevesebb extra szolgáltatás, stb. miatt döntenek kevesebben mellettük.
Azt pedig, hogy miért vették meg őket, a Diginél már láthattuk...
A Küf pedig még jó kérdés, hogy meddig csinálhatja itt a bizniszt. -
domper2015
senior tag
válasz
Dluinet
üzenetére
A szerződött és elérhető hálózatok sem egyformán kezelik a roamingoló előfizetést. Van VoLTE, 5G, 4G esetleg csak 2G, széles a paletta. Egyik partnernél jó minden, a másiknál dadog. Ilyenkor érdemes kézzel választani.
Szerintem arra gondoltál, hogy van prioritás a roaming hálózatok között és az elsődlegesre próbál automatikasan felmászni. -
BPeter01
tag
Kikapcsolták a vowifit?
Több mint 1 napja nincs, újraindítás, ki-be kapcsolása a wifi hívásoknak megvolt.
Cserébe van voLTE, amire nincs igazán szükségem. (vagy még nem tudom?) -
gabor9991
addikt
válasz
MadMancs
üzenetére
One-nál Most kapcsoltattam be a hordozott számokra a VoLTE -t kellett várnom az ügyintézőre vagy 1 percet.Ilyen is van.
De volt olyan valóban amikor a 30-40 perc várakozás alap volt.Ilyenkor ha panasszal élt az ügyfél alapból jóváírtak 3 ezret ha elfoagdtad, ha nem akkor kivizsgáltak az ügyet.
Érdemes lehet az itt panaszkodóknak is itt panaszkodás helyett hivatalosan panasszal élni, hiszen ameddig nincs panasz tömegesen addig semmi sem fog változni mivel a szolgáltató azt látja hogy minden rendben van az ügyfélszolgálattal.
Szerintem. -
Doner
aktív tag
De még a volte beállítást se találom.
-
Jozsó
tag
Tudom, hogy ez gyakorlatilag mindenkinek magától értedődő volt eddig, de új telefonom van, ami most már ki is írja, hogy van netfone-on 5g, volte és vowifi. Szuper.
A kérdésem az, hogy milyen sebességet lehet elvárni ettől a vodafone/netfone 5g-től?
-
Zssom
tag
Szóban múlt hét végén, írásban mai nap én is megkaptam.
Kár érte, teljesen elégedett voltam a T-s hálózattal, még 5G nélkül is bőven használható volt (azzal sem lett volna lényeges különbség). Nem volt se lassítás, se hátrasorolás, se hátrányos megkülönböztetés, a díjcsomag is teljesen kielégítette a igényeinket (2+1 előfizetés a családban). Működő VoLTE, VoWifi, hívásértesítő, konferenciahívás stb.
Természetesen a mi részünkről sem a csodafon hálózata, sem a felkínált díjcsomag nem elfogadható. Lépünk egy másik irányba, ami reményeink szerint, hasonlóan meg fog felelni. -
Lebowski
tag
válasz
domper2015
üzenetére
Pixel 8 - korábban nekem is volt Shizuku+Pixel IMS, de már ez sem feltétlen kell.
One flottás e-SIM, van VoLTE (4G hívásnak írja), e-SIM váltásnál bejelölve maradt az 5G, így az is van +VoWifi
Yettel fizikai SIM-nél hiányzik a 4G hívás, de VoWifi az működik. -
Sziasztok!
Most céges telekom flottában van a számom, de el kell innen vinnem munkahelyváltás után. A netfone most kinek a hálózatát használja és milyen valós sebességekkel? VoLTE működik? Régen netfone-os voltam és akkor még teszt fázisban van, amibe innen valaki berakott engem és akkor tök jó volt
-
ajven96
csendes tag
Sziasztok!
Akinek esetleg Google Pixel 9 előtti készüléke van (8 és lefelé), nektek megy a VoLTE és a VoWiFi?
Apám samsungján gond nélkül megy a VoWiFi, sajnos az én Pixel 8-amon nem. -
Vandie
tag
Sziasztok! Mai nappal én is Netfone-os lettem és elvégeztem az APN beállításokat a telefonon. Az a kérdésem, hogy most a hívások nekem VoLTE módban vannak, ti ezt meghagytátok vagy kikapcsoltátok? Korlátlan beszéd csomagban vagyok.
-
trec12
addikt
Ahány (nem támogatott) telefon annyi féle verzió. Nekem voda sim-nél nem írja ki ugyan úgy de 4G-n megy a hívás mint nálad. Yettelnél van VoLTE kapcsoló de kijelzés itt sincsen Vodánál kapcsoló sincsen.
Érdekesség, hogy Voda-Voda és Voda-Netfone között HD+ a hívás az összes többin sima HD. VoWiFi abszolute nincsen az említett szolgáltatókkal.
Viszont Telekom sim-el meg minden megy.
-
Littoral
aktív tag
Ma délelőtt nekem Egerben, a város kellős közepén első ízben jelent meg (Netfone APN-en) a VoLTE 4G+ hálózati kijelzés, bár a net alig csordogált, mintha prosztata-bántalmaktól szenvedne. Mostanában elég gyakran van így sajnos. Jelenleg a letöltés (+ nélkül) 12 Mbps (upload 5,6 Mbps). Délelőtt nem mértem, de valószínűleg nem volt ennyi egyik sem.
-
p2pp
őstag
Sajnos nálam vmiért nem megy a Volte sehogyan sem.
-
Hoorus
őstag
Sziasztok!
VoLTE, VoWIFI, 5G elérhetőek a NETFONE-nál? 100 perc/50 GB csomagot néztem ki.
Köszönöm szépen!
-
Zssom
tag
válasz
janes1976
üzenetére
1.) Repülőgépes üzemmód, wifi bekapcs, majd hívást kezdeményezel. Ez a legbiztosabb
2.) VoLTE kikapcs, rendszer állapotánál IMS regisztráció állapota, ha OK, akkor Regisztrálva állapotú.Elvileg a csodafon hálózat esetében hálózati részről aktív, ha a telefonodon aktív és nem megy, akkor nem is fog vsz
-
ioles
tag
válasz
steele80
üzenetére
Szia köszi, a tippeket. Igen a carrier checkeket kikapcsoltam igen, azaz van 4G hang és Wifi hívás kapcsoló is (VoLTE/VoWIFI) látom őket a mobilhálózatok menüben. Netfone APN van beállítva net van. Beraktam a telót Repülő módba, majd csak a WIFI -t engedtem vissza. (ugye VoLTE és VoWIFI kapcsolók be). Majd megpróbálok hívni valakit, és a teló írja "Kapcsolódjon hálózathoz vagy Wifi hez a híváshoz". Dehát Wifihez van kapcsolódva ahol Net is működik.
Még lehet mindig nem csinálok a teszthez valamit jól :-)
Teló Xiaomi Mi12 - új HyperOSel (Android 14).
Vajon valamit még kihagyhattam a képlebtől a teszt során, vagy tényleg szegény teló nem ismeri még a Netfone/Voda VoWifit. -
MadMancs
veterán
Yettel simen direkt ki van kapcsolva VoWifi, mert samsunggal bugos. Hidd el hogy APN től teljesen független a működése, és működik is Hogy kell. Xiaomi amúgy is buherálós, mint VoWifi mint VoLTE működését illetően. Hol egyik szolgáltatóval megy, hol másikkal, hol mindkettővel élből, hol egyikkel se.
De ha jobban megnézed SIM1 VoWifi ikon van kint, ami nálam Netfone, Sim2 (eSIM) a Yettel.
De tessék, repülő módban, itt APN beállításokat nem tudom megmutatni, mert inaktív a menüpont, meg repülő módban egyébként is irreleváns.
-
ioles
tag
válasz
samu2062
üzenetére
Nagyon köszi a részletes leírást. Kiakpcsoltam a Xiaomi Mi 12-n a Carrier check-et a 4G hívást és a VoLTE kapcsolót is látom.
Mind a kettőt be is kapcsoltam, elviekben működnie kellene a VoWifi hívásoknak, ki is próbáltam ahogy írtad, de képzeld semmi. Netfone SIM kártya van benne, Netfone APN is van beállítva, azonban nem engedi a Wifi hívást.
Neked is NetFone APN volt beállítva, vagy esetleg a Vodafoné, vagy esetleg más ötleted lenne még a VoWIFI beaktiválására? Egyéb trükk esetleg? Köszi előre is! -
martonl
senior tag
válasz
domper2015
üzenetére
Elnézést, pongyolán fogalmaztam, úgy értettem központilag. Tehát úgy tudom, ha a vodánál aktív a volte szolgáltatás, akkor egyúttal a vowifi is aktív, onnantól csak a készüléken múlik a dolog.
-
ioles
tag
Köszi a sok segítséget, hát NetFone ÁSZF ben említést sem tesznek a VoWIFI ről csak a VoLTE-t taglalják, ezért gondolom talán csak IPhone/Samsung megy ha megy egyeltalán a Netfonal.
Nemtudom esetleg nincs valami trükk arra, hogyan tesztelhetem a VoWIFI szolgáltatást valami trükkel, hogy megy-e? PL: kikapcsolom a SIM-et a telefonon és csak Wifire megyek fel itthon, vagy valami trükk esetleg a teszteléshez? Köszi előre is! -
martonl
senior tag
Nincs Netfone hálózat. A vowifi paraméterek a vodás hálózat szerint müködnek, azaz tudtommal csak Iphone (IOS 17+) és Samsung (Android 14+) készülékeken. Egyébként úgy tudom, a volte szolgáltatással automatikusan aktív a vowifi is, tehát kb. alapból mennie kéne.
Bővebben pedig nézz be a volte-vowifi saját topikjába, hátha van a készülékeddel kapcsolatban okosság. -
Zssom
tag
válasz
autotaxmo
üzenetére
Szia
Nekünk a családban már három T-s csomagunk van, legrégebbi szeptember, legújabb hétfő esti. A lényeges különbség a beállásnál, hogy a VoLTE és VoWIFI bekapcsolását külön kérni kell (az a Telekomnál sem megy automatikusan, csak ott sms-t kell küldeni). A T-s csomag net elérése közvetlenül a T-s apn-el működik, nincs külön netfone-os apn. A hívás minősége, a térerő, a net elérés egy az egyben T-s, nem érzékel egyikünk sem hátrasorolást, sem sebesség csökkentést. A hívások kimennek, bejönnek, VoLTE, VoWIFI szépen teszi a dolgát két Samu és egy Motorola készüléken (amely utóbbin a Y hálózatán a VoLTE sem volt hajlandó működni). Csak belföldi tapasztalatunk van, külföldre nem nagyon járunk, tehát ez nekünk nem volt fontos, nincs is tapasztalat benne. Egyik előfizetéssel az elején (júliusban) kipróbáltuk a voda hálózatát, nekünk nem jött be, ezért azt is átkértük T-sre. Nekünk bejött, ha a használati területeden megfelelő a T hálózata, akkor csak ajánlani tudom. -
Zssom
tag
válasz
jan herz
üzenetére
Voda, vagy T csomagod van?
Vodán ez nem működik így, a T-nél kell a VoLTE-t is külön bekapcsoltatni, mert az nem automatikus, a Vodás csomagnál azonnal él a VoLTE, tudom, mert Páromnak először Vodás csomagra szerződtünk, neki rögtön működött a VoLTE. Az enyém T-s lett rögtön, azon nem ment, így külön be kellett kapcsoltatni. Most átszerződtük a Páromét is T-sre, neki, amikor kértük, együtt kapcsolták be a VoLTE-t a WIFI HANG-al ( ez a VoWiFi telekomos neve) együtt, ezen felbuzdulva kértem az enyémre is. Először nem volt világos, hogy mit szeretnék, ekkor elmondtam a történteket, kis tanácskozás, visszahívás, majd kaptam a választ, hogy be tudják nekem kapcsoltatni a T-vel. Kis idő múlva megjött a T-s sms, majd kb 15 perc múlva a Netfone-os sms is. Ki-be kapcs és működik. Ez még nem megszokott úgy látszik, ezért körülményes megoldás, de szerintem majd kialakul az ezzel kapcsolatos protokoll is. -
Zssom
tag
VoLTE, WoWifi megy, ma sikerült bekapcsoltatni a VoWifit is, csak nagyon szépen kell kérni, hogy a T-nél a VoLTE mintájára kérjék meg az adott számra az aktiválást. 5G nem megy, azt a T is csak külön havidíjért adja a saját előfizetőinek, de mondjuk azzal nem sokat veszít az ember jelenleg.
-
zzola
titán
Hali.
Telekom hálózatán milyen szolgáltatások elérhetőek?
5G, VoLTE, VoWiFi ? -
Foose
addikt
Sziasztok! Tegnap este telefonáltam,30-as számot hívtam. Pár másodperc után zavaró éles visító hang jött a hívásba,a másik fél is hallotta. Nála elhallgatott a hang olyan 10 másodperc után,nálam nem. Bontottam a vonalat,újra hívtam. Minden oké volt. Viszont ezután vettem észre,hogy a status baron a netfone hálózatnév mellett már VoLTE-t ír a telóm. Eddig csak 4g volt. Vagy létezik hogy csak most vettem észre?Június óta vagyok netfone-os..... (huawei p30 pro)
-
válasz
Dluinet
üzenetére
Yettel, Telekom, Digi Mobil támogatják egymás között a VoLTE EVS-WB (24.4 kbps) kodeket (Full HD hang), (vagy legalább az AMR-WB-t 23.85 kbps-el)
Míg a Vodafone csak hálózaton belül támogatja, hálón kívül csak 12.2 kbps AMR-NB ami körülbelül a 2G hang legjobb kodekének szintjén van. Egészen addig nincs gond, amíg nem akarsz hálózaton kívülre telefonálni.
Ez magyarázat lehet arra, miért hallottad rosszul a Yettelest és miért mégis a te szolgáltatód a hunyó
persze ez utóbbi csak egy feltételezés.
És ha a jövőben is főként vodás és netfoneos számokat hívnál, akkor valóban rossz ötlet a Yettel, de nem a Yettel miatt.Ha az ügyfelek számát nézzük, akkor egy átlag ember 1/3-nál is kevesebb esetben beszélhet vodással, így a nagyobb T és Y arány miatt jobban megérheti valamelyik kettőt választani (már ha nagyon fontos a beszédhang minősége).
-
csaszi75
őstag
válasz
tjati64
üzenetére
A VoLTE az 4G-n történő hang.. VoLTE kapcsolót nincs a telefonban?
"Mobilhálózatok -> VoLTE hívások"
Illetve hálózati beállítások resetelése segíthet..
Beállítások - Általános kezelés - Visszaállítás - Házatbeállítások visszaállítása..
S akkor utána kézzel csakis a Netfone APN legyen felvéve, mint alapértelmezett APN.
A "Hozzáférési pont"-on belül: "APN típusa": default -
csaszi75
őstag
válasz
tjati64
üzenetére
VoLTE-t kapcsold ki a telóban, ha elérhető.
Úgy látom a Voda weboldalán, hogy az O2-vel van minden a Vodának.. (A Netfone SIM Vodafone alapú nálad?)
Kézzel válaszd ki az O2-t, ha nem megy elsőre, akkor vagy hatszor próbáld
Milyen APN-t használtok a telefonban? A Netfone előfizetők roamingban csakis az internet.netfone.hu-t használhatják..(sokan leírták már itt.) ha lenne a telóban más APN név.. (pl internet.vodafone.net), akkor töröl ki azokat az APN-eket.. (MMS maradhat) -
8
őstag
Mióta voda apn-re álltam át, lekopogom nekem sincsenek vele használhatatlansági problémáim.
Lassúnak lassú (most pl megyeszékhely stabil 2.5 - 3 Mbps ablak közelében), de legalább működik a mobilnet.
Telefonálás minősége is ok, volte is van.
Öröm és bódottá. -
sixtybi
tag
Sziasztok,
a netfone-nál van olyan szolgáltatás, hogy roaming tiltás a 2-3-as zónában? Tehát hogy csak az EU-s 1-es zónában menjen a roaming?Illetve azt honnan lehet tudni, hogy melyik csomag T-s és melyik Voda-s?
Meg mi most az 5G-s helyzet? Van 5G-jük? És ahogy látom az elmúlt pár hónap hózzászólásai alapján, a VoLTE megy, ami nekem fontos.
-
Jozsó
tag
válasz
MadMancs
üzenetére
Igazatok van, megtaláltam. Szóval Xiaomin így néz ki a történet:
Beállítások -> A telefonról -> Összes jellemző -> 5-ször kattintás a Belső tárhely-re -> Telefon adatai (1 vagy 2 sim kártyától függően) -> (Alul) Egyebek (három pontos kör) -> IMS szolgáltatás állapota.
Hanghívás LTE-adatkapcsolaton keresztűl: Rendelkezésre áll
Kipróbáltam mindkét simmel. Azzal is, ami kiírja, hogy VoLTE és azzal is, ami nem. Mindkettőnél ez van. Aztán, ha annál kikapcsolom, aminél látványos a változás, akkor itt a Nem áll rendelkezésre szöveg lesz. (ez azért lényeges, mert egyébként a hangszolgáltatás típusára mindenképpen LTE-t ír.)
Szóval kösz mindenkinek. Megvolt a beszélgetés közben megy az adatkapcsolat próba is.
-
Annyi, hogy amikor hívásban vagy, van-e 4G adatforgalom.
Ha van, akkor műxik a Volte, ha nincs, akkor nem.
Ennyi.Ha nem megy, akkor esetleg még annyit nézz meg, hogy a Volte carrier check ki/be van-e kapcsolva.
tárcsázóba ezt be: *#*#86583#*#* (disabled állapotban kell lennie), és utána a menüben lesz Volte vagy ehhez hasonló kapcsoló, és azt bekapcs.
Nekem Yettel esetén kellett az, hogy ezt kikapcsoljam, majd vissza. Hiába volt jó pozícióban a beállítás, be (azaz carrier check disabled) kellett újra kapcsolni. -
MadMancs
veterán
Most komolyan, hányszor írjuk le?
Nem kell program.
Nézd meg ims regisztráció állapotát. Ha ok akkor van VoLTE.
De azt miért olyan nehéz megnézni hogy hívás közben van e 4G net? Ha van akkor VoLTE aktív. 🤷 Ezer meg egyszer le lett írva hogy kijelzés az adott készülék adott szolgaltatóhoz tartozó profil beállításoktól függ.
Nálam (Samsung s21 ultra) csak Yettel és ex digi vel van kijelzés. Voda (Netfone) és Telekom nincs. Ettől még működik.
-
MadMancs
veterán
-
Jozsó
tag
Sziasztok,
Mégegyszer felhoznám ezt a VoLTE témát. Tudom, hogy az az általános nézet, hogy ugyan nem írja ki a telefon, de van.
Namost én ezt nem igazán tudom elhinni. Szóval nekem a másik kártyám yettel-es és ott kiírja. Plusz kiírja hívás közben, hogy a hívás minősége HD. Szóval nekem van egy olyan erős gyanúm, hogyha a netfonos kártyánál a telefom nem írja, akkor ott nincs is VoLTE. Egyébként feleségem telefonján ugyanaz a helyzet.
Szóval merre tovább? Netfonnál próbáltam hibajegyet felvenni, kb. 1 másodperc alatt pattintottak le, hogy kapcsoljam be a telefonom, indítsam újra, csá, hibajegy lezárva. (btw, nem igazán szeretem, ha ennyire hülyének néznek, de tudom ügyfélszolgálat, nekik több van megengedve mint a népesség többi részének).
Próbáljam esetleg a 1250-et? Volt akinek már sikerült?
-
4Grider
félisten
válasz
MadMancs
üzenetére
Lehet hogy ugyanaz van itt is, mint amivel a yetinél játszottunk bő másfél évvel ezelőtt bő fél évig. Ott a hazai hálózat VoLTE roaming paramétereinek a különböző roaming partnereknél történő beállítása eredményezte azt, hogy az egyes telefonmodellek esetén (amikkel próbálkoztak) bekapcsolt VoLTE mellett határátlépést követően nem igazán volt sikeres a partner hálózatokhoz a csatlakozás. Jobb esetben csak a 4G nem működött, rosszabb esetben a roaming sem. Velem nem egyszer történt meg, hogy Dalmáciáig leautózva (határtól 3-4 óra) sem tudott a készülék (Samsung) hálózatra csatlakozni. Kézi hálózatválasztás általában megoldotta, ha az sem, akkor 2G only módra váltás igen.
Mondjuk a VoLTE roaming a legtöbb országban azóta sem működik, általában csak a közös anyacéggel rendelkező hálózatokon működik hellyel-közzel. -
Jozsó
tag
Sziasztok,
Akkor, ha jól értem, akkor ha internet.vodafone.net-et állítok APN-nek, annak csak annyi a hátránya, hogy a netfone nem tudja számolni.
Csak mert én is gondolkodtam rajta a napokban, hogy az hogy lehet, hogy 4G+ -al 2 MB a sebesség, több helyen is.
A másik, hogy tudom, hogy írtátok, hogy a Volte-t nem mindig jelzi ki a telefon. De nekem eddig yettelnél és diginél is kijelezte. Akkor itt az a jó stratégia, ha szólok ügyfélszolgálatnak, hogy kapcsolják be?
-
4Grider
félisten
válasz
spetya72
üzenetére
A VoLTE-t nem azért írtam, mint ha sok köze lenne a mobilnethez.
Konkrétan nálad mi történik? Marad a térerő, marad a 4G vagy 4G+ ikon, de semmire nem válaszol a böngésző?
Google dns-t esetleg próbáltál már beállítani az adott telefonokon? (Privát dns a beállításokban és dns.google beírása/mentése.) -
4Grider
félisten
válasz
spetya72
üzenetére
A VoLTE, VoLTE roaming, 5G kapcsán elég sok (főleg kínai) telefonmodellel voltak/vannak problémák, főleg ha egzotikus/virtuális szolgáltatót kell támogatni. Hiszen egy csomó szolgáltatás működése szempontjából fontosak a telefomodell aktuális firmware-ban lévő általános és szolgáltató specifikus beállítások, amiket te többnyire nem tudsz módosítani.
És nem csak a kínai modelleknél vannak furcsaságok, hanem bizonyos szolgáltatók (pl. Vodafone) által árult Samsung A52-es telefonok esetében is vannak anomáliák, amik pl. A52s-nél már nincsenek. -
spetya72
tag
Még mindig küzdök a mobilnettel.
A jelenség, hogy nincs net.
Ha újraindítom, 10-30 másodpercig működik, aztán lehal.
2 kártya van a telefonban, 1 Netfone, 1 Digi, a Digi hibátlanul működik.
Ha megcserélem a két kártyát, ugyan ez a helyzet, Netfone áll, Digi hasít.
Kikapcsoltam a VoLTE-t, hátha az kavar be, de hiába.
Csináltam hardreset-et, nem segített, jelenség ugyan az.
A Netfone-os kártyát átraktam másik telóba, hibátlan.
Tehát az én logikám szerint a telefonnal van gond, csak azt nem tudom, hogy akkor a Digivel miért működik?
Nálam megállt a tudomány, nem tudom milyen opciót próbálhatnék még.
Létezhet olyan hogy a telefon valamiért ezt a SIM-et nem szereti, mert másra nem tudok gondolni. -
qltsar
veterán
válasz
csaszi75
üzenetére
Ennek nem szabadna bezavarnia, csak feleslegesen feledteti el szerintem a mentett halozatokat ezzel.
En szervizmenuvel trukkoznek, hogy melyik 4G halon milyen sebessege van az egesznek.
Esetleg meg arra tudok gondolni, hogy a VoLTE aktiv volt a Vodanal, Netfoneal meg valamiert nem az, es a non-VoLTE Voda 4G halozat amire felmaszik most valamiert katasztrofa.
-
4Grider
félisten
válasz
StarKiller89
üzenetére
Érdekes amit írsz, mert mindig leírom, ha valahol problémát találok. Pl. elég sok korábbi hozzászólásban bíráltam az ÁSZF használhatatlanságát és az áakciós melléklet hiányát, tavaly szeptemberben már felvettem itt a jelenleg is bírált áremelést, amíg nem volt VoLTE, annak hiányát, stb. Nyilván az akciós áraik miatt sokat ajánlottam is öket, de egyetlen szolgáltatóval kapcsolatban sincs nálam olyan, hogy valaki csak fekete vagy csak fehér. Ugye ebben az esetben írhatnál Pálfordulásról.
-
simpley
őstag
Üdv!
Van/lenne a Netfone-nál VoLTE szolgáltatás?
-
törölt tag
Mielőtt átjönnék a Telekomtól a brutális árak miatt, szeretnék érdeklődni hogy Netfone-nál van-e teljesen korlátlan csomagban (korlátlan hívás, sms, net) 5G, Volte, Vowifi, és Multisim?
-
juve600
nagyúr
VoLTE probléma már megolódott ?
-
-
Foose
addikt
Nah, tegnap már használtam a kártyát. Érdekes kicsit nekem, hogy kimenő híváskor kell idő amíg kapcsol. Kicsit olyan érzésem van, mint amikor a digi mobil kártyám használtam, és volte roaming hiányában gsm hálón tudtam telefonálni. Eltartott egy ideig amíg elkezdett csöngeni nálam. Volte van.
-
-
Nagy küszködés 2G-n telefonálni... szerintem fél évet ki lehet vele bírni, annyira nem vészes a minősége (lehet annyi sem kell, míg átolvasztanak a vodába és adnak új SIM kártyát hogy ne roaming legyen - mindenki tudja hogy ez csak egy átmeneti időszak)
Azt egyébként ellenőrizted a hordozás előtt, hogy a Netfone-nál lesz VoLTE-d? Támogatja a telefonodat a szolgáltató? Nehogy aztán kellemetlen meglepetés érjen és ott is csak 2G-t kapj hívásra... Milyen készülék? Azért vannak olyanok, amiket a Digi támogatott, de a vodafone nem.
Azt valaki megtudja mondani, hogy a Netfone VoLTE támogatott készülékei teljesen megegyeznek a vodafone támogatott készülékeivel, vagy van eltérés?
-
zoleeno1
veterán
válasz
MadMancs
üzenetére
Tudom, ezt olvastam itt a topikban. Csak nálam ugye az volt a fura, hogy kimenő még volt, de bejövő már nem a telekomos simmel. És persze pont most vártam egy hívást. Amikor végül kicseréltem, mobilnet+kimenő még mindig volt a régi simmel is. De szerencsére jó minden az újjal, a hívás is befutott, van volte is.

-
mihaczitomi
tag
válasz
WhiteWalker
üzenetére
nekem Opp Reno 5Z-m van ,az sem írja ki ,hogy megy a Volte,csak hívás után
-
WhiteWalker
nagyúr
Ide irányítottak a másik topicbol.
"Van egy ismerősöm, a Netphone flottában van benne. A készüléke egy Samsung 9+ , a Volte engedélyezve van a készüléken , kell valamit még bekapcsoltatni a Vodánál?Mert elég lassan kapcsolódik hivásnál vagy nehézkes őt hívni.
Szóval szerintem olyan mintha nem menne a Volte." -
zoleeno1
veterán
Asszonynak megjött a kártya pár napja, ma este 8-tól élt a számhordozás. Minden flottul megy, van volte, minden. Pedig nem egy mai darab (Huawei mate 10 pro).
Remélem nálam is így lesz (1+ 7t pro).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- 27% - Cooler Master MasterLiquid PL360 Flux 360mm White vízhűtés!
- Bomba ár! Dell Latitude E4310 - i5-520M I 4GB I 160GB I 13,3" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy Z Flip 7 256 GB Kék Használt állapot 12 GB RAM 6 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 M4 16GB RAM 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Érdekesség, hogy Voda-Voda és Voda-Netfone között HD+ a hívás az összes többin sima HD. VoWiFi abszolute nincsen az említett szolgáltatókkal.
Viszont Telekom sim-el meg minden megy.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)