- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Apróbb változással jön a Pixel 11 az első képek szerint
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Magisk
- Elkalapálta a snapdragonos Galaxy S26 az exynososat
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Telefonjavítás, szerviz
Új hozzászólás Aktív témák
-
sifarr
senior tag
Nagyon etikátlan, továbbá a fórum szabályzatával is ellentétes reklámtopikot nyitni.
Ezt most miért írod Dracula72-nek? Láttad az előzményeket a flottás topicban? Nem az ő ötlete volt a külön topic, hanem 4Grider kérte.
És miért lenne reklám topic? Akkor a Telekom, Telenor, Vodafone, DIGI és Blue Mobile is az? A Flottás topicról már nem is beszélve.... és te üzletkötő vagy aki a jutalékra hajt ...
Ez enyhén szólva is megalapozatlan vádaskodás.
Visszaolvastam Dracula72 hozzászálásait a flottás topicban. Pazo77 írt először a Netfone-ról, addig Dracula72 nem is tudott róla. A későbbi hozzászólásaiból az derül ki, hogy először tájékozatlan volt, érdeklődött, kérdezett, utánajárt, szerződött. Alig több mint 1 hete hordozta át a számát. Az kiérződik, hogy nagyon megörült ennek a lehetőségnek. Lelkesen propagálja is, de ebből azt a következtetést levonni, hogy rögtön üzletkötőnek is állt volna, az rosszindulatra vall. Ha ez igaz lenne, akkor minimum annyit írna többször is, hogy "részletekért keressetek priviben". Ilyet nem írt egyszer sem. Akkor? Mivel bizonyítod a vádaskodásodat?
Ezzel az erővel én is (és ő is) írhatnám, hogy te védsz valamilyen flottás érdeket.Ja, még valami. Én sem vagyok Netfone-nak se ügyfele, se üzletkötője, se semmije - még mielőtt ez is eszedbe jutna.

Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo IdeaPad 5 2-in-1 16IRU9 Laptop - 16" Touch, Intel Core i5 120U, 16 GB, 512 GB - Garanciával
- Eredeti fake/full kamu 1TB SSD + kamu 512GB sd cardel (ajándék)! Oktatás, blog, prezentációs célra!
- Erős (HP Omen 17) gamer Laptop! -i9 13900HX, RTX 4090 16gb/175w tgp, 32gb DDR5, 1tb SSD
- riello UPS SDH 3000 - Szünetmentes tápegység - 3000 VA -2U
- Fortinet FortiGate 100E - Tűzfal
- MSI GeForce RTX 3090 VENTUS 3X OC 24GB GDDR6X 384bit
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4447, 100% Akkumulátor
- Új Creative Sound Blaster JAM V2
- Apple iPhone 17 Pro 256GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár INGYENES SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest