- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
- 200 MP-es főkamerával és dupla periszkóppal jön az Oppo Find X9 Ultra
- Egy óra, két rendszer
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Microsoft Lumia 640 és 640 XL - testvérek egymás között
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- OnePlus 15 - van plusz energia
Új hozzászólás Aktív témák
-
StarKiller89
senior tag
átraktam a sim kártyám egy másik telefonba, mert amit használok szervízben van, erre azt írja hogy a sim kártya hálózat záras? ez normális? ilyenkor mivan?
-
elekresz
tag
Sziasztok!
Szám(el)hordozásnál honnan tudom meg, hogy a mostani szolgáltatóm Netfone 777 vagy Netfone 617? Az NMHH csak annyit mond, hogy Netfone Telecom Távközlési és Szolgáltató Kft.és a szolgáltatókódok listája sem visz közelebb a válaszhoz.
Köszönettel: elekresz -
A jelentéssel teljesen ellentétes a saját tapasztalatom.
Nálam a Voda háló eddig a legmegbízhatóbb, és most már, hogy voda APN-nel használom, nem is lassú a Telekomhoz viszonyítva.Ez is alátámasztja azt - amit már milliószor elmondtak a fórumban - hogy ez az egész nagyon helyfüggő.
-
Mi van az adatkeret módosulás miatti felmondással? Lehet?
-
elekresz
tag
válasz
MadMancs
üzenetére
E-mailes ügyfélszolgálati válasz:
"Amennyiben a szerződést meg szeretné szüntetni, úgy a hűségidőn belül kötbérmentesen van rá lehetőség.
A szám hordozásához az új szolgáltatóhoz szükséges befáradni és számhordozást kezdeményezni. A számhordozással szerződése automatikusan megszűnik rendszerünkben.
A szám megszüntetését e-mailben vagy a 1250-es számon tudja igényelni." -
Tiédetis
senior tag
sziasztok
Ma gondoltam ránézek, hogy a 100 perc beszédből mennyi ment el, vagy mennyi van még. De nem találok erről semmit. Ez létezik? Adatforgalom detto
-
4Grider
félisten
válasz
orbangeza90
üzenetére
Ha felmondod, nem fogod tudni hordozni.
-
válasz
csaszi75
üzenetére
Átírtam mindent Vodafonera még E-t sem talált. Ugrált egyszer megjelent aztán egyből eltűnt. Most ide oda írogattam a hotspotot vodán hagytam most van gyenge 4G a lakásba és megy a megosztás is. Itt még nincs bekötve a net, mert Digi szokás szerint dög lassú. Most jól jön az 50 gb-os csomag.

Már amikor megy. Mondjuk este csúcsidőben a lakásban a 10,5/21,4 nem olyan vészes.
Mondjuk a Digi online HQ-ba időnként be szaggat.
-
csaszi75
őstag
válasz
INGJOKE
üzenetére
Ez egy Huawei telefon?
Haveromnak volt olyan, hogy használta az Vodánál a standardnet APN-t.. elérte a telót az otthoni vezetékesről..
Aztán amikor bekapcsolta a Hotspot-ot, akkor a Huawei telefon magától átváltott az internet.vodafone.net APN-re.. de ez szívás, mert a standardnet kellett volna neki a publikus IP miatt.. de ez nem ment hotspot megosztásban.
Próbáld ki, hogy a Netfone APN helyett a Voda APN-t használod és úgy indítot a Hotspot-ot..
-
4Grider
félisten
-
-
Akelaus
senior tag
Ma voltam Kecskeméten.
Mértem Netfone apn-el, Vodafone apn-el is.
Alsó a Netfone.
Majd ezután mért ismerősöm Telekomos kártyával, (arról nem lesz kép) rosszabb volt mint a fenti kettő, aztán megnéztük a Telekom 5G-t, az kb. hasonló mint a fenti két kép.A héten többször változtattam apn-t, és azt vettem észre hullámzó, hogy melyikkel jobb-rosszabb.
Igazából nem is lenne baj a sebességgel, mert amire kell használható, a gond az hogy néha a nagy semmi szokott lenni. Illetve bezuhan olyan alacsonyra, amivel még a Budapest go is kínlódik. (Tudom jön az NFC 🙏) -
qltsar
veterán
válasz
4Grider
üzenetére
Szerintem akkor ugyfelszolgalatot felhivom, megkerdezem oket, majd egyertelmu valasz eseten kikerem a rogzitett beszelgetest, es szepen csatolom a reklamaciohoz majd.
Kar, hogy feltoltokartyas csomag nincs, az egyszerubb lenne, hogy oda 21-en atrakatom magam, majd inditom a szamhordozast.
Esetleg olyanra nincs mod, hogy szerzodest bontok a Netfone-nal, majd mivel a szam X ideig meg aktiv marad, akkor inditanam el a masik szolgaltatonal a szamhordozast?
-
4Grider
félisten
válasz
orbangeza90
üzenetére
Ha nem vettél készülékkedvezményes telefont, akkor ilyenkor nincs kötbér.
-
Zuglói
tag
válasz
orbangeza90
üzenetére
Nekem az ügyfélszolgálat azt mondta, hogy felmondható.
-
válasz
orbangeza90
üzenetére
Ez kérdezd meg nekem is jó lenne, előbb tudnám vinni a számot
-
MadMancs
veterán
válasz
orbangeza90
üzenetére
1250 tud ebben segíteni.
-
csaszi75
őstag
válasz
4Grider
üzenetére
Úgy gondolom, hogy attól még hogy 2 helyett három szolgáltatóra lehet felmenni, attól még van roaming steering..
Nem mindegy, hogy a melyik szolgáltatóra mennyi forgalmat engednek fel..
Ez tisztán pénzügyi kérdés..
Egyik honos szolgáltató sem akar lemondani az extra bevételekről..
Mondjuk egy adott országban van A, B, C roaming partner, de a honos szolgáltató az A-val kötötte a legjobb nagykereskedelmi megállapodást.. Akkor hülye lenne a B és C szolgáltatóra küldeni a saját előfizetőit, ha a B és C szolgáltatónak a nagyker részen sokkal többet kell fizetni.. A= 50%, B=30%, C=20% -
válasz
4Grider
üzenetére
Ahogy nézem, ez nagyon eszközfüggő.
Xiaomi Redmi Note 8 nagyon keveset tud,
Xiaomi Redmi Note 8 Pro kicsivel többet,
Xiaomi Redmi Note 10 Pro pedig rengeteg kombinációt kezel. -
4Grider
félisten
-
qltsar
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 3D nyomtatás
- Parfüm topik
- Robotporszívók
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mesterséges intelligencia topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gitáros topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- 194 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i9-14900HX, RTX 5070 (ELKELT)
- Sennheiser HD650 fejhallgató
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- HP Elitebook 830 G5,FHD,13.3",i5-8350U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,IR KAMERA
- Honor 200 Pro / 12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest