- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- A Huawei február 26-án globálisan is bemutatja a Mate 80 Prót
- Apple Watch
- Európába tart a Xiaomi Watch 5, eSIM-es verzió is jöhet
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Google Pixel topik
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
Új hozzászólás Aktív témák
-
alaszlo80
friss újonc
Sziasztok!
Kb két hete én is Netfone-os vagyok. Egyenlőre nekem a nagyobb szolgáltatók után kicsit fapados. Nem lehet követni a forgalmat, hiszen nincs még mindig app, az "ügyfélkapu" nevű valami pedig vicc kategória 2021-ben. Annyival azért nem olcsóbb a szolgáltatás, hogy ezekre ne lehetne ráfeküdni, és fejleszteni. A hangminőség borzalmas a 4G hang hiánya miatt. Láttam, hogy elvileg nemsokára lesz, remélem mielőbb. Amire viszont sehol nem találtam megoldást, illetve az ügyfélszolgálat se tud segíteni: valaki használja esetleg Xiaomi telefonnal? A Xiaomi SIM aktiválás az istennek nem akar működni a Netfone kártyán. Elvileg ehhez a telefon küld egy sms-t a Xiaomi számára, és az alapján történik az aktiválás, de itt egyszerűen nem megy. Pedig még a plusz 10000Ft kauciót is befizettem, hogy a külföldi hívás/sms is elérhető legyen, hátha külföldi számra küldené. Egy ideig csinálja majd megjelenik a mellékelt képen látható üzenet. A három nagy szolgáltató kártyájával pillanatok alatt megvan. Az a baj, hogy az ügyfélszolgálat azt se tudja megmondani, hogy egyáltalán elküldésre került-e az sms, mert nincs valós idejű listájuk erről, így az is lehet, hogy már elküldtem vagy 30 sms-t Kínába, aztán majd a számlán jön a meglepetés.
Nem egy életbevágóan fontos dolog, mert csak az sms-ek, és hívásnapló szinkronizásához kell, csak érdekel, hogy van-e aki tudta aktiválni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkpad T495 Ryzen 5 PRO 3500U/8GB RAM/256 GB SSD/14" FHD Magyar bill. laptop
- Lenovo Thinkpad X390 i7-8665u/16GB RAM/512GB SSD/13.3"FHD Touch laptop eladó
- Legolcsóbban - Érintős Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen9: i5-1145G7/16GB/512Gb NVMe SSD/14"FHD IPS)!
- Legolcsóbban Bivaly Workstation Lenovo P15 (Core I7 10750H 32Gb 512Gb 4Gb Nvidia)
- MacBook Air 2024 m3 8gb/256gb
- szinteÚJ Dell Pro 14 Ultra 7 255U 16GB DDR5 1TB AI PC FHD+
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, használt
- HP Victus Gaming Laptop RTX 4070 / i7-13700H 16GB DDR5 1TB SSD Garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB Cream használt, karcos kijelző 6 hónap garancia
- 235 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Nem egy életbevágóan fontos dolog, mert csak az sms-ek, és hívásnapló szinkronizásához kell, csak érdekel, hogy van-e aki tudta aktiválni.